Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
ето там ,че във всеки твой пост отричаш , че има малоумни ,тъпи п*тки ... да не говорим за 16-годишните к*рвенца
за тях причината намираш в мъжете
не ти ли е малко неудобно на теб вече ?
ти от вкъщи излизала ли си изобщо ?
ако не си - излезни и само наблюдавай походката на някои каки - фръцкат се като манекенки с 2 леви крака и само се оглеждат дали някой ги зяпа
турили пухчета , розовко , бенбено .. и са голямата работа
наистина не знам в кой свят живееш...
И какво като се фръцкат въпросните каки? Нормална женска суета. Това не означава, че не могат да бъдат приятни събеседници. Това, че аз нося къса пола и дълбоко деколте не означава, че съм прекалено сексуално разкрепостена нито дори че търся мъжко внимание. А съм чувала безброй такива коментари.

За 16 годишните "курви", колкото и да мразя това понятие - не намирам проблема в мъжете. Намирам го в училище, в семейната и приятелска среда.

И да, отричам, че има "малоумни, тъпи курви" - всеки човек притежава качества, които ти може да не забележиш, но някой друг да оценява. Не важи само за жените. При мъжете е същата работа. Това, че аз смятам някой за безмозъчен полу-идиот, не значи, че той е такъв. Въздържам се да правя коментари за хора, които не съм имала възможността да опозная.

И не, не ми е неудобно.