.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 42

Той ми каза че съм дебела!!!

Поредната издънка....толквоа го обичам и толкова много се раздавам зада може да му е добре, да се чувства щастлив с мен...А той ми се отплща с горчиви думи..Моля ви за съвет...да го изоставя ли.....

Супер фен
    Град
    Мбабане
    ами ако е прав ?
    или те е страх да се изправиш пред истината ?

Мега фен Аватара на iiirish
    ами зависи каква е била ситуацията. така нищо не може да се разбере. има два варианта. първия - сама да си си изпросила "компимента" като си настоявала, че си дебела! втория - ако не е първия значи е голям мухльо тоест - заразвай го!

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Нещастни каот не те харесва такава....намери си някой,който няма да те нагрубява така....Ебахти тоя се е смърдолизирал...........

Guest

Re: Той ми каза че съм дебела!!!

Цитирай Първоначално написано от your_fetish
    Поредната издънка....толквоа го обичам и толкова много се раздавам зада може да му е добре, да се чувства щастлив с мен...А той ми се отплща с горчиви думи..Моля ви за съвет...да го изоставя ли.....
    еш го пък тоя...еббати копелето ко търсиш оше с него?!?!?...как може така да се държи с теб...не те е оценил никак...ама никак

Guest
    abe q go razkrai toq tapanar 6te gi eba v nadyvkovcite dte sa stanali cttctc

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Трябваше да приложиш и снимков материал.... тцтцтц

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ами ако е прав ?
    ili pred ogledaloto

kum avtorkata - ili se vzemi v ruce i ne go priemai tolkoz navutre,ili mu bii shuta,ako govori naizust
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    Град
    на луната
    ами ако е прав ?
    Подкрепям, може да ти е намекнал нещо, замисли се
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    ами зависи каква е била ситуацията. така нищо не може да се разбере. има два варианта. първия - сама да си си изпросила "компимента" като си настоявала, че си дебела! втория - ако не е първия значи е голям мухльо тоест - заразвай го!
    Хахаха това за пръв път го чувам
    Момчето е бая искрено .. не го изоставяй

Супер фен
    Град
    Мбабане
    Цитирай Първоначално написано от BunnYY_f
    ами ако е прав ?
    по-скоро направо й го е натвърдил
    пък тия нагоре кво се впрегнаха ? момчето, може просто да казва истината
    [/b]

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Че си дебела..виж мъжете не винаги мислят с главата си..( особенно когато в горната няма мн кръв... хмммммм)
    Ако ти го е казвал или пак ти го каже,опитай да му обясниш че те наранява,комплексира и че не ти е приятно!!!!Както ти си толерантна към него,така е редно и той! Но може и да ти го казва чистосърдечно,без тва да е нещо като убида,просто неговото си мнение.Вместо да се ядосаш,попйтай го какво имаш да променяш и опитай да го постигнеш ( тва САМО АКО ИСКАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Иначе....АЕ Ринго Баста,Ариведерчи,гУУУУУУУУ д Бай!

(Бай Бай Лов,БАй БАй Хапинес...)
    2 т. от правилника. Бан на профил

Голям фен
    Град
    на луната
    ами ако е прав ?
    по-скоро направо й го е натвърдил
    пък тия нагоре кво се впрегнаха ? момчето, може просто да казва истината
    [/b]
    А така! Всеки има право на мнение и кво като е казал така, по-добре ли ще е да ти се смее зад гърба и да не ти казва?
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на Sarabi
    Е ако "Дебела си" е само намек трябва ли да си представям каква е действителността?

Иначе..., ако изключим факта, че може наистина да е така, да да не сте се скарали нещо, да се е прецакал някак си заради теб, а и наистина може сама да си си го изпросила...
    А и какво ти пука, че ти го е казал? Аз ако взимах навътре всяка обида, която са ми казвали с повод и без повод сега трябваше да съм в някоя лудница и да рева нон- стоп . Живей си живота.
    Но ако наистина е така... направи нещо по въпроса за да се чувстваш добре в кожата си ТИ, а не заради някой си друг.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Цитирай Първоначално написано от your_fetish
    ....толквоа го обичам и толкова много се раздавам зада може да му е добре, да се чувства щастлив с мен......да го изоставя ли.....
    golqma lubov 6te da e ako zaradi 1 obida si gotova da kejej "mainata mu" i da go ostava6 ! a pyk moje i da e prav znae6 li ?

Цитирай Първоначално написано от ThePainIsReaL
    А колкото до любовта-не ти гарантирам,че я има за всеки,не ти казвам,че ще обичаш пак така,ама ще обичаш може би по-друг начин,който пак няма да е много зле.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Говори с него какво точно е искал да каже. Може просто да се е шегувал .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Град
    in the city of nightmares
    ще ми каже нещо такова ма ще му напукам гьона с извинение ам недей да го търпиш некъф си мухльо да ти говори така ха егати нещастника
    Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
    Ангелите в ада ще умрат!!!

А дебела ли си ... ?
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Супер фен Аватара на Barbie
    А така! Всеки има право на мнение и кво като е казал така, по-добре ли ще е да ти се смее зад гърба и да не ти казва?

Дам, това би било поведението на едно зряло момче, което обича приятелката си - да й се "смее зад гърба."

Все пак защо ти го е казал, как ти го е казал - всичко зависи от ситуацията. Но така или иначе - грубо е, обидно е...и когато държиш на някого не му заявяваш нещата така, че да го нараниш и засегнеш.

Хм.. да ти кажа честно и аз имах горе-долу такъв проблем с моя приятел..беше ми казал, че съм била леко пълна и че ако не отслабна щял да скъса с мене. щото за него нещата с едно момиче били подредени така:
    1.чувствата
    2.външен вид
    3.характера на момичето (хм.. странно, че не спомена секс )
    И ако някое от тия трите неща липсвало или не му харесвало.. просто нямало как да сме заедно.В случая проблема при мен беше 2 Иии така.. аз съм много влюбена в него и съм готова да направя всичко за връзката ни и.. се съгласих да отслабна заради него.. И така.. вече 2 месеца оттогава нямаме други проблеми..
    Та.. между другото той горе-долу имаше право.. и честно казано сега даже съм му благодарна, имам по-хубава фигура и се чувствам по-добре. \/

Guest
    Moже това да е нещо като намек.Нали знаеш има един лаф 'искаш ли да ти помогна за диетата ти-секс & ябълки,ябълките от пазара,секс-а с мен'

Хаха поне е бил откровен човека. То няма лошо, надали го е казал супер грубо, така че какво се палиш.

Мега фен Аватара на koalka
    Да, гадно е човека, който обичаш да изрече такива, но явно щом ги е казал и те е наранил не си струва и може би трябва да погледнеш напред и да се огледаш за по-свястно момче.

АхАхАхА СиУрНо Е ПрАфФФ :Д Абе нз.. според мен 6том ти го е казал зна4и .. остай го да си живеййй ,,,

хаха има много гадни мъже...моя мъж един път ми каза че малко приличам на момче...
    което мога да гарантирам че нее така
    мъжете са простаци...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си