- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Той ми каза че съм дебела!!!
Поредната издънка....толквоа го обичам и толкова много се раздавам зада може да му е добре, да се чувства щастлив с мен...А той ми се отплща с горчиви думи..Моля ви за съвет...да го изоставя ли.....![]()
ами ако е прав ?![]()
или те е страх да се изправиш пред истината ?![]()
ами зависи каква е била ситуацията. така нищо не може да се разбере. има два варианта. първия - сама да си си изпросила "компимента" като си настоявала, че си дебела! втория - ако не е първия значи е голям мухльотоест - заразвай го!
Нещастни каот не те харесва такава....намери си някой,който няма да те нагрубява така....Ебахти тоя се е смърдолизирал...........
еш го пък тоя...еббати копелето ко търсиш оше с него?!?!?...как може така да се държи с теб...не те е оценил никак...ама никакПървоначално написано от your_fetish
abe q go razkrai toq tapanar 6te gi eba v nadyvkovcite dte sa stanali cttctc
Трябваше да приложиш и снимков материал.... тцтцтц![]()
ili pred ogledalotoПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
kum avtorkata - ili se vzemi v ruce i ne go priemai tolkoz navutre,ili mu bii shuta,ako govori naizust![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Подкрепям, може да ти е намекнал нещо, замисли сеПървоначално написано от Seizure of Power
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
по-скоро направо й го е натвърдилПървоначално написано от BunnYY_f
![]()
пък тия нагоре кво се впрегнаха ? момчето, може просто да казва истината[/b]
Че си дебела..виж мъжете не винаги мислят с главата си..( особенно когато в горната няма мн кръв... хмммммм)
Ако ти го е казвал или пак ти го каже,опитай да му обясниш че те наранява,комплексира и че не ти е приятно!!!!Както ти си толерантна към него,така е редно и той! Но може и да ти го казва чистосърдечно,без тва да е нещо като убида,просто неговото си мнение.Вместо да се ядосаш,попйтай го какво имаш да променяш и опитай да го постигнеш ( тва САМО АКО ИСКАШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)
Иначе....АЕ Ринго Баста,Ариведерчи,гУУУУУУУУ д Бай!
(Бай Бай Лов,БАй БАй Хапинес...)
![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
А така! Всеки има право на мнение и кво като е казал така, по-добре ли ще е да ти се смее зад гърба и да не ти казва?Първоначално написано от Seizure of Power
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Е ако "Дебела си" е само намек трябва ли да си представям каква е действителността?![]()
Иначе..., ако изключим факта, че може наистина да е така, да да не сте се скарали нещо, да се е прецакал някак си заради теб, а и наистина може сама да си си го изпросила...
А и какво ти пука, че ти го е казал? Аз ако взимах навътре всяка обида, която са ми казвали с повод и без повод сега трябваше да съм в някоя лудница и да рева нон- стоп. Живей си живота.
Но ако наистина е така... направи нещо по въпроса за да се чувстваш добре в кожата си ТИ, а не заради някой си друг.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
golqma lubov 6te da e ako zaradi 1 obida si gotova da kejej "mainata mu" i da go ostava6 ! a pyk moje i da e prav znae6 li ?Първоначално написано от your_fetish
Първоначално написано от ThePainIsReaL
ще ми каже нещо такова ма ще му напукам гьона с извинениеам недей да го търпиш некъф си мухльо да ти говори така ха егати нещастника
![]()
Хлад и злоба ще се влеят...черни мисли ще се възнесат..птиците с кървящи устни ще попеят
Ангелите в ада ще умрат!!!
А дебела ли си ... ?![]()
193Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
Първоначално написано от BunnYY_f
Дам, това би било поведението на едно зряло момче, което обича приятелката си - да й се "смее зад гърба."
Все пак защо ти го е казал, как ти го е казал - всичко зависи от ситуацията. Но така или иначе - грубо е, обидно е...и когато държиш на някого не му заявяваш нещата така, че да го нараниш и засегнеш.
Хм.. да ти кажа честно и аз имах горе-долу такъв проблем с моя приятел..беше ми казал, че съм била леко пълна и че ако не отслабна щял да скъса с мене.щото за него нещата с едно момиче били подредени така:
1.чувствата
2.външен вид
3.характера на момичето (хм.. странно, че не спомена секс)
И ако някое от тия трите неща липсвало или не му харесвало.. просто нямало как да сме заедно.В случая проблема при мен беше 2Иии така.. аз съм много влюбена в него и съм готова да направя всичко за връзката ни и.. се съгласих да отслабна заради него..
И така.. вече 2 месеца оттогава нямаме други проблеми..
![]()
Та.. между другото той горе-долу имаше право..и честно казано сега даже съм му благодарна, имам по-хубава фигура и се чувствам по-добре. \
/
Moже това да е нещо като намек.Нали знаеш има един лаф 'искаш ли да ти помогна за диетата ти-секс & ябълки,ябълките от пазара,секс-а с мен'![]()
Да, гадно е човека, който обичаш да изрече такива, но явно щом ги е казал и те е наранил не си струва и може би трябва да погледнеш напред и да се огледаш за по-свястно момче.![]()
АхАхАхА СиУрНо Е ПрАфФФ :Д Абе нз.. според мен 6том ти го е казал зна4и .. остай го да си живеййй ,,,
хаха има много гадни мъже...моя мъж един път ми каза че малко приличам на момче...
което мога да гарантирам че нее така
мъжете са простаци...