.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42
    Повече от фен Аватара на DiabolicAngel
    Намери си нов

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Лелееее,режи го бе,мила,аз лично бих му била шута по-малко от минута след като ми е казал нещо подобно.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    бахти лудия е тоя

Град
    Квартала
    Всичко си зависи от ситуацията...ами ако е било на шега,а?Какво бързате да казвате "зарежи го", ами ако всичко е за базика, или ако просто са се скарали нещо?
    Кат го обичаш толкоз, седни и му обясни че не ти е приятно неговото поведение...
    Замисли се едвали ако аз или някой друг от този форум ти каже "хвърли се от покрива веднагаа" ти ще го направиш, такаче небързай толкова лесно да му биеш шута
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Повече от фен
    Град
    tam kudeto buinata treva pokla6ta divite lista
    mi trebva da e mnogo opederqstql toq da govori taka ako ne my haresva da se iznasq sus se 4orapite!!!

вярно,че и ситуацията има голямо значение!ама все пак ,да кажеш на гаджето ти,че е дебела...нз..а,ако е така може да е било намек,напарви така,че да няма как да ти каже нещо такова!!а,ако те е наранил и е бил груб,тегли му една майна,мила!

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    егаси човека виж мила хич не се раздавай за него...ако той ти отвръща на постъпките ти с грубости и ти му прави мизерии уе хич да не ти пука нека и на него му стане малко гадно,да се почувства малко неудобно от това което прави...ако го обичаш остани с него обаче му прави мръсно,но ако вече ти е писнало да му търпиш л*йната го оставяй...
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

еми да ти е гадно ако те е излъгал!!!а то така ли е???

Zavisi ot mnogo neshta i zavisi kakvo e imal vpredvid. NAprimer ako go e kazal grubo estetsfno bi trqbvalo da go zarejesh no ako prosto ti e kazal che si leko napulnqla emi golqma rabota jeni sme i te sa muje estestfno e da iskat momicheto s koeto sa da e privlekatelna. TO i moito Bubu mi e kazal che sym napulnqla ama nie taka se bqhme razbrali .... che da me predupredi dokato ne se ispusna savsem .... Taiche e nai dobre da se zamislish po kakv nachin go e kazal i dali se zaslujava da si s nego

Град
    Пловдив
    Емм..или си си го изпросила...или наистина си дебела..и той е решил да ти се подиграва...значи е голям тъпак...и трябва да го зарежеш..докъто той теб не та е зарязал оО

Ми зависи дали наистина не си дебела . Второ кво ти пука , ако е с теб . Ти пък му кажи , 4е е тъп хихихихих Трето все пак е искрен с теб . Гаджето на една фр също и беше казал , че е дебела , ама ходят вече година и нещо и много се обичат . Понякога е по-добре да забравиш тези издънки

Повече от фен Аватара на Buttk0

Re: Той ми каза че съм дебела!!!

Цитирай Първоначално написано от your_fetish
    Поредната издънка....толквоа го обичам и толкова много се раздавам зада може да му е добре, да се чувства щастлив с мен...А той ми се отплща с горчиви думи..Моля ви за съвет...да го изоставя ли.....

Абе кат си дебела кфо друго ти каже бе ... няаа кфо се лъжеме ... ходи се самоубии ... !
    Strength thru Oi!

Някои върна тази доста стара тема.... Та и аз да се изкажа преди време казах на едно девойче,че е слабо а то ми се обиди смъртно!
    Слаби, дебели, високи, ниски всеки е различен и има своя уникална индивидуалност!Тъи,че горе главата и повече самочувствие.
    Light The Universe

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    carevi4noto_momi4e i anito.sl kazaha kakvoto trqbva6e
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

dnes mi se sluchi sushtoto kato na teb,mom4eto s koeto izlizam mi kazva ve4e za 3 put che trqbva da otslabna,izlizame ot skoro a ve4e po4vame s obidite,ne mislq che tova e dobur start na edna vruzka,vie na kakvo mnenie ste???molq za savet

Голям фен Аватара на asp1r1n94
    Град
    София
    Приятелят ти ми каза ,че си отворила тема отпреди 5 години .

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    къде ги изровяте тия теми бе

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си