.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    hip hop girl
    Guest

kak da zabravi6 mom4e

kajete koi e nai dobriq na4in da ne misli6 za edno mom4e....(ne sum hodila s nego ama se zaribqvahme tam edna ve4er)mnogo e vajno 6tot ako produlja da mislq za nego mislq 4e 6te se poburkam...opitah se da msilq ili da si haresam nqkoi drug oba4e ne moga se toi mi e v glavata ne moga da spq ne moga da qm ...na 16 god ve4e puk se 4uvstvam kato 4e li sum 7

Супер фен
    Град
    Мбабане
    слушай хип хоп

Мега фен Аватара на iiirish
    не можеш нито да си наложиш да не мислиш за него, нито да го забравиш! всичко с времето си

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    mi kato ne mojesh das i namerish drug obekt na jelaniqta,zanimavai se s neshto,koeto ti e priqtno i iziskva cqloto ti vnimanie,izlizai s priqteli i t.n.ne moje da nqmash nikvi idei
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Мега фен Аватара на koalka
    Трябва наистина да го искаш.Да излизаш повече с приятели, да се забавляваш, общо взето да мислиш все по-малко и малко за него.И след известно време дано стане.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    .. като си намериш друго момче

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    .. като си намериш друго момче

Guest
    Като си блъскаш главата в стената и си повтаряш че искаш да си негър

Решението е само едно PC!!!
    Vladoka rulzzz

Супер фен
    Ми излизай повече,забавлявай се с приятели-прави всичко възможно да нямаш време в което да мислиш за него и това ще ти помогне [/i][/b]
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Голям фен Аватара на PoisoNGirL
    Град
    [BuRNinG-iN-HeLL]
    Nameri si zanimanie,koeto da zapulva cqloto ti vreme.Izlez malko s priqteli i dokato se zabavlqvash ne moje da ne mine nqkoi sladuk obekt pred pogleda ti.Vinagi ima nqkoi sladur koito e po-gotin,po-visok,po... neshto ot predishniq.Nqma drug nachin osven da zamenish edno momche s dr.
    Ako nqkoi te popita kakvo e liubovta,kaji mu,che e mechta,koqto vodi do smyrtta!

v takav moment nai dobre e da imash dobri priqteli koito da te podkrepqt

Супер фен
    Ami tova da zabravish edno momche sled kato veche ti e vlqzlo pod kojata e dosta trudno.Naistina ne se otkazvai i prodyljavai da se mychish da go zabravish kato si tyrsish drugi momcheta,zaribqvash se s tqh i t.n.Mahnesh vsichki neshta,koito ti napomnqt za nego,ne hodish na mesta,kydeto ima veroqtnost da go vidish,ne govorish za nego i zabranqvash na priqtelite ti da ti govorqt za nego.Ami nz kakvo drugo ... no i tova ne e garanciq,che shte go zabravish,az veche godina si obicham edin ... dano ti go zabravish pone skoro.
    Обичам те <3 !!!

abe kvo she go zabraqsh be,q mu se natisni malko,zavyrti mu glavata,napryi go na lud ta go nakarai toi da ne moje da te zabravq posle,pyk toi kato e tvoi veche she go zabraish s vremeto,shte ti omryzne \/

Фен
    Град
    Монтана
    Според мен начинът е един и е много простичък Просто трябва да се разочароваш от него , да ти падне в очите... За тази цел поразучи живота му ... Държанието му спрямо момичетата .. ако е гадно просто се опитай да си наложиш, че той е поредния тъпанар и така
    А другия вариант е да почнеш да се занимаваш с него .. Да поизлезете и те уверявам, че ще ти писне , защото сега като мислиш за неого тпостоянно ти едва ли не го идеализираш ... не можеш да му видиш лошите страни

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си