.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Тема: obeca na uhoto..

obeca na uhoto..

ZdraSti Hora Zna4i eto kakvo iskam da popitam-mn iskam da si sloja obeca na uhoto no gore na hru6tqla. I da vi pitam dali boli i kak to4no se postavq.. i kolko struva..
    Tragedies happen.What are you gonna do,give up?No.You gotta fight like hell to make sure you’re still alive.Because you are,and that pain you feel it’s life.The confusion and fear that’s there to remind you that somewhere out there is something better.

Re: obeca na uhoto..

Цитирай Първоначално написано от siska_vd
    ZdraSti Hora Zna4i eto kakvo iskam da popitam-mn iskam da si sloja obeca na uhoto no gore na hru6tqla. I da vi pitam dali boli i kak to4no se postavq.. i kolko struva..

миииии не боли много ии е около 10-15 лв

:)

Ами седи много ефектно,не знам колко струва ,но една от моя клас има каза ,че адски много боли..

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
    Ами седи много ефектно,не знам колко струва ,но една от моя клас има каза ,че адски много боли..
    неее боли мнооо

Re: :)

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    Цитирай Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
    неее боли мнооо
    щом казваш аз не мога да кажа със сигурност не съм го изпитвала..

PeRfEcT
    Guest
    значи виж миличка..нещата седят така..аз тва лято си сложих обеца на хрущяла обаче с пистолет ме дупкаха първите 3 седмици само пари..след това ми мина..но след около 2 месеца започна едно постояннно болене на главата...махнах си обецата и болката мина..след това я сложих пак..главата ме болеше отново възпали се и ..ужас стана..всеки организъм е различен но в ушната мида има многоо важни точки..според мен иди се консултирай с лекат първо ..и като отидеш да ти пробиват дупката по добре с "Абока" или незнам точно как се казва..защото стават бели големи...

s abokat zaduljitelno da...i ot spezialist vupreki 4e edna syu4eni4ka predi 2 dena hvana edna obeca i se probi na hru6tqla pred men

Аз немога да разбера,ква е тая маня е да се пробивате,било то по ушите,пъпа и т.н
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

не боли изобщо аз на едното уше имам 8 обички а на другото 6...като на тва дето са 6 едната ми е на трагоса и две сами както е хрощята ама по на вутре на ушнта мида

lichno az sym golqma fenka na peersing-a
    chuvala sym che ne e hubavo da se slga na hrushtqla ... no tova beshe veche sled kato si napravih na mene mi vzeha 5 leva i se pravi sys shilo ...
    ako shte si pravish ... e dobre da si sig kyde q pravish shtoto ima nqkyde kydeto q pravqt na krivo dupkata i posle chesto ti se vypalqva kaka mi ima i neinata e napravena ujasno ... i sega ne moje da spi na ednata strana

RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си