.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8
    питаща
    Guest

генекологичен преглед

какво предсавлява прегледа при генеколог и как се извършват подобен вид прегледи на девствени момичета

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    shtom si devstvena nqma te rovichkat,spokoino shte ti zadade nqkvi vuprosi,ako imash bolki s neqsen proizhod,moje bi shte te gleda s ehogras(ako ne se luja taka se kazvashe ),kato predi tova shte ti namaje koremcheto s edin gel i tolkoz(ako ne reshi drugo de).abe ne e strashno v nikuv sluchai
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Guest

Re: генекологичен преглед

благодаря зя отделеното време и внимание

Супер фен Аватара на Barbie
    Гинеколог, миличка, гинеколог му се вика...

Та, както споменаха, щом си девствена - само ехограф.

Голям фен
    Град
    Veliko Tyrnovo
    Здравей,
    ако си девствена, и има нужда да се опипат яйчниците гинеколога ще ги опипа като си вкара пръст в дупето и леко те натисне ниско долу.. споко нищо друго не може да ти напраи и естествено с ехографче

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от SwEeT_pAiN_F
    Здравей,
    ако си девствена, и има нужда да се опипат яйчниците гинеколога ще ги опипа като си вкара пръст в дупето и леко те натисне ниско долу.. споко нищо друго не може да ти напраи и естествено с ехографче
    Пръст ли - три пръста . Ама споки .. нищо няма да ти стане. Пък и това не се практикува само при девствени момичета . Иначе наистина няма за какво да се притесняваш . Споки .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен
    Град
    Burgas
    prcedurata ako ima6 po seriozni oplakvaniq ne e samo ehograf. moje i otdolu da te pogledne i da ti vzeme sekret , no ne e stra6no spoko i ne boli prosto da te vidi dali si za4arvena i ve4e pri po seriozen problem moje da se naloji i da ti brykne otdolu s edni instumrnti.

LovE,PeAcE 'n' HarMonY

Guest

Re: генекологичен преглед

хора питах Ви за прегледа тъй като съм на 15 и не ми е идвало от 1 месец и за това се чудех при такива оплаквания как би протекъл 1 преглед като съм си и девствена

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си