.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Цитирай Първоначално написано от Barbie
    Обличам се главно за себе си. Да, харесвам бюста си - слагам деколте. В къса пола се харесвам - слагам минижуп. Искам като се погледна в огледалото да харесам това, което виждам. Осъзнавам, че след като съм се облякла така, нямам право да се възмущавам някой като се заглежда. Единствено ме интересува дали привличам погледа на някой, чието внимание желая (демек погледа на приятеля ми ) Другите не ми правят абсолютно никакво впечатление. Не се чувствам поласкана - и сама знам как изглеждам. Ако естествено станат прекалено напористи или нахални, ми прави много лошо впечатление.
    Същото е и при мен.
    I am the lover in your bed and i control you
    I am the sex that you provide and i control you
    I am the hate you try to hide and i control you
    I take you where you want to go
    I give you all you need to know
    I drag you down i use you up

Цитирай Първоначално написано от sexy_anji_
    правя го за себе си, за да се 4увствам добре. то е ясно 4е някои ще зяпат, ама не мислите ли 4е е обидно както го правят някои демонстративно, ето за това се "обиждат" тия по филмите 'щото като видите моми4е с по изрязани дрешки и по4вате да си мислите 4е е много лесна а това изобщо не е така.
    Напълно съм съгласна,не всяко облечено по-предизвикателно момиче е лесно

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Значи, ако правилно съм разбрал, ако момчето хвърли просто един поглед, без зазяпване и просташки реплики, не ви прави особено впечатление?
    pravilno si razbral

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от f1s714e70
    O4i PalNi,RaCe PrAzNi..xux
    Браво браво =D> =D> Когато съм със секси дрехи е нормално да ме зяпат, те ме зяпат като съм си нормално облечена, а какво остава за секси. НЕка зяпат, а дали ще пипнат това вече е друг въпрос
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    дали ще го приема като комплимент?! ми зависи как е отправен самия комплимент стига да не е придружен от някоя просташка фраза като "я кви яки ц*ци" бих го приела с известна женска гордост

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Мисля , че всичко си зависи от погледа . Но принципно , ако се облека така , то е за да се харесам сама . И разбира се ми става много приятно , ако човекът , когото харесвам , ме забележи и ме погледне по-така Ако е някой случаен .. може би няма да забележа , защото няма да го гледам , след като не ме интересува и не го знам .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си