- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Любимото ви място за секс ?
Леглото, въпреки че и други места не са за изхвърляне, но определено леглото!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
еми аз не съм го правил на КОЙ ЗНАЕ КОЛКО много места, но най-готино ми е в леглото...там си е мекичко, топличко и уединено![]()
It's not the age that matters - it's the life in your years...
определено леглото си еее най-добро,но има мн места на които тръпката е на ниво...все пак леглото си еее легло![]()
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
v legloto i v toaletna e qko![]()
![]()
Не знам ама бих го направил в небесните 6ирини.Някво такова бавно-без гравитация-забавно 6е е .Имам един прекалено сериозен вапрос и о4аквам сериозни отговори ако се изцепя в космоса и не е в мацката дали 6е излети![]()
NE moga da sym s EDNA kato sam bil v >600< sela
В леглото е удобно, но не така възбуждащо. А и много скърца. в кола не е удобно, но такива оргазми другаде не съм имала. И все пак предпочитам май на масата най-много-хем е удобно, хем я има и тръпката. Иначе ми харесваше лятото на пода. Слагаме 1 юрган под нас и действаме!
на ръба на някой висока зграда..
ще се смеете,ама опитайте....
никво бънджи не се котира![]()
Еми вижда се че леглото рулира,да ви се похваля това беше наи странния секс които съм правила - на стадиона (ама точно на центъра на полето) и беше страхотно изживяване!Трябва да опитате!А мн искам в кино!Някои пробвал ли е?![]()
На пода .....Ех,спомени....спомени
![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
LEGLOOOOO!!!! Lele ot koga ne sum go pravila na leglo...Ina4e i v kolata mi haresva...Malko neydobno verno ma vse pak zavisi ot kolata i ot pozata
![]()