.
Отговор в тема
Страница 1 от 13 1234511 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 317

Отчаян съм

Знам ,че не трябва да ви занимавам с моите си проблеми но наистина ми е много тежко и искам да си споделя.Никога не съм имал приятелка ... и надали някога ще имам.Всеки ме отбягва а момичетата не ме харесват ( е да защото не съм красив) и ми е много гадно.Не мога да живея нормално така разбирате ли .Незнам какво да правя мислил съм си за най-лошото.И ако красотата ще спаси света мен дали някой ще ме спаси някога? Пишете ми каквото мислите но не се подигравайте нарочно.
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    ti pa,ne si li zabelqzal,che nai-golemite chifuti s mnogoto pari,koli i t.n. sa s nai-gotinite macki bachking,money=>happyneZ
    a sega malko po-seriozno.nali znaesh pogovorkata 'za vseki vlak si ima putnici'?e da ti kaja,taka e.nqkoi hora imat vunshni nedostatuchi,no imat chovek do sebe si.drugi,imat vutreshni takiva i pak se namira nqkoi,koito da e do tqh.kakto kazvash,ne si purva prelest.spored men tova e,zashtoto ne podchertavash predmistvata si..smisul zamisli se,ne moje da imash poveche - ot + vseki se kefi na razlichni neshta-nqkoi shte ocenqt tova,che si mil.drugi - tova,che si umen ili zabaven i taka.aide gore glavata
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

54

аз несъбрах смелост да пусна подобна тема ама се е намерил някой който да я пусне .... батка не си само ти на тоя свет с подобни проблеми ако мога така да ги нарека .... просто немисли за това като за най-важното нещо

Мега фен Аватара на koalka
    Ти си с доста ниско самочувствие да себе си, което хич не е хубаво.Така и другите не те харесват. Много странно, че момчетата те отбягват за това, че си грозен, като и те предполагам не са първа хубост.Опитай се да се сприятелиш с тях, а не да се обезкуражаваш.

Guest
    Когато видиш някое момиче нека първата ти мисъл не бъде: 'оле к'ва е готина искам я за гадже' а - 'изглежда готина дали не мога да се спреателя с нея' . Опитай да си приятел с противоположния пол.

За всяка гара има спирка.Запомни това.И на теб ще ти дойде времето.А,и не е важно просто да имаш приятелка,а да си с човек,който обичаш.

Guest
    Даи пик да те видим...

Guest
    Pich, povqrvai mi che sym po-golqm ot tebe i az sym v absolutno sushtoto polojenie veche dooosta godini nared, ama s techenie na vremeto razbrah, che moga da jiveq i bez jeni... Taka de... karai si na chekii nishto ti nqma

Guest
    A, i mejdu drugoto ne si grozen, prosto si komplexiran i govorish neshta deto ne gi mislish. Moje i da si hubav, ama da ti kaja chestno jenite ne gi ebe mnogo mnogo kvo ti e liceto ili kvo imash v glavata...

Фен
    Град
    До тебе... :)))
    виж пич дигай главата горе...само момичетата ли са ти проблема,без такива...покажи хубавото у себе си,не се крий като някоя мишка в трици...главата вдигната високо и само напред ако имаш приятели,които те обичат трябва да те подкрепят...хайде само напред
    If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
    ------------------
    Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава

Еми след като толкова много не се харесва6, за6то не положи6 някво усилие да подобри6 вън6ния си вид? Обръ6тай малко пове4е внимание на визията си... И земи си дигни малко само4уствието, за6тото това е доста важно....
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Ходещ съвет ае млъкни, че само отчайваш хората още повече.... и не само в тая тема....

Автора-> вместо да седиш тук и да хленчиш като някое тъпо момиченце в детската градина, можеш да отидеш на фитнес и да помпаш малко.... Винаги можеш да си подобриш външния вид още и още!!!, като най-реална и ефектна промяна се постига от вътре!!! Тва, че не те харесват момичетата мога да се обзаложа, че 50% е за тва, че си сдухан. Първата ми и единствена приятелка толкова ме отчая от момичетата в днешно време, че се отказах и от нея и като цяло от това да пробвам да си намеря някоя... Така че недей търси любовта, тя сама ще те намери!!!

Цитирай Първоначално написано от Lambo
    Ходещ съвет ае млъкни, че само отчайваш хората още повече.... и не само в тая тема....

Автора-> вместо да седиш тук и да хленчиш като някое тъпо момиченце в детската градина, можеш да отидеш на фитнес и да помпаш малко.... Винаги можеш да си подобриш външния вид още и още!!!, като най-реална и ефектна промяна се постига от вътре!!! Тва, че не те харесват момичетата мога да се обзаложа, че 50% е за тва, че си сдухан. Първата ми и единствена приятелка толкова ме отчая от момичетата в днешно време, че се отказах и от нея и като цяло от това да пробвам да си намеря някоя... Така че недей търси любовта, тя сама ще те намери!!!
    Абсолютно съм съгласен с това момче. Направо евала за поста...
    а по проблема, не си ли забелязал по улицата кви мацки с кви грозници ходят ? Въпрос на самочувствие.. и пари естествено. Тръгни на фитнес както каза Lambo.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Хмм,трудно е да се гадае как точно изглеждаш, но причините, заради които не ти обръщат внимание момичетата може да са други. 1.Никой не си пада по хора с ниско самочувствие особено ако говорим за момчета. От Вас все пак се очаква да бъдете по-решителни и смели.2. Нали помниш рекламата за Спрайт. Истината е, че наистина се разбира ако си отчаян, за това мисли за друго нещо и всичко ще се нареди.3. Може би не се оглеждаш внимателно. Кой знае дали някоя мацка не ти е хвърлила око, но я е срам да си признае, а ти се самосъжаляваш. Бъди по-мил, дружелюбен, забавен (чувството за хумор е много важно). Да, може да не си като богатите напомпани мъжаги с мерцедеси, но да впечетлиш момичетата. Не си въобразявай, че за нас външния вид е най-важен. Той просто "влиза" в комплекта . Ето защо дори природата да не те е дарила с "неземна" красота, наблегни на умствените си възможности и душевни качества. Всичко може да се компенсира Успех!
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    АЗ не отчаивам...ПРОСТО КАЗВАМ ИСТИНАТА...с лек НАМЕК
    Седи мирен.
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

Не те забелязват момичетата така ли.... А ако тръгнат да го правят какво да не мислиш,че е лесно!?
    Стига си се самосъжалявал тръгни на фитнес или се захванни с нещо друго което те влече!И знаи скуката е най-лощия враг на човека.
    Light The Universe

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Pich, povqrvai mi che sym po-golqm ot tebe i az sym v absolutno sushtoto polojenie veche dooosta godini nared, ama s techenie na vremeto razbrah, che moga da jiveq i bez jeni... Taka de... karai si na chekii nishto ti nqma
    Prosto mi e gadno ne ot tova ,4e ne mogada pravq seks... lipsva mi uvajnieto na horata i lubovta.E,da lipsvat mi i o6te mnogo ne6ta.Mersi na vsi4ki no naistina pri4inite ,horata ne kazvam samo momi4etata ,da stranqt ot men i da mi se hilqt,i da me imat za grozen e samata istina 4e sum takuv. Znaete li kolko ne6ta ne moga da pravq zaradi tova a kolko jelanie imah predi.Anonimko...neznam bratle az sum na 21.

Tova bqh az ama zabravih da se logna sorry za koeto ... i kirlicata mi ne ba4ka
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

nqkoq
    Guest

nikoq

desperate би ли ми дал някаква връзка с теб- skype,ICQ, e-mail????

Фен
    Град
    сф

Re: Отчаян съм

Цитирай Първоначално написано от desperate
    Знам ,че не трябва да ви занимавам с моите си проблеми но наистина ми е много тежко и искам да си споделя.Никога не съм имал приятелка ... и надали някога ще имам.Всеки ме отбягва а момичетата не ме харесват ( е да защото не съм красив) и ми е много гадно.Не мога да живея нормално така разбирате ли .Незнам какво да правя мислил съм си за най-лошото.И ако красотата ще спаси света мен дали някой ще ме спаси някога? Пишете ми каквото мислите но не се подигравайте нарочно.

nqma krasivi i grozni hora!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!vsi4ki sme krasivi po edin ili dryg na4in i kakto horata kazvat ''za vseki vlak si ima patnici'' nqkoi dori ne se oglejdat izmejdy patnicite ,a te sami gi namirat..drygi puk [kato teb] tarsqt i se vaikat,ot4aivat awe ob6to vzeto si gubqt vremeto...ne misli za tova jivei!i kogato nai-malko o4akva6 6te sre6ne6 ''4ovekut''!!!a ot tova 4e horata stranqt gubqt samo te...ne vqrvam da nqma6 nqkakf krag priqteli koito da te priemqt takaf kakafto si[izglejda6 svestne]a i ne e nujno da te haresvat horata za da postigne6 tova koeto iska6 v jivota..a ti 6tom si na 21 jivota e pred teb!ne go pilei,za6toto ytre 6te se sabydi6 na 60 i 6te se 4ydi6 koga e minalo tolkova barzo vremeto...a i ima ne6ty mn po-hubavo ot gadjeto i tova e priqtelut,nezavisimo ot koi pol e kogato ima6 nai-dobar priqtel ni6ty drygo ne ti e nujno!az li4no kogato se bqh skarala za dfosta dalgo vreme s moito sladyr4e[frend mi e ,a ne gadje]neznaeh kade se namiram.i az kato teb se vaikah,samosujelqvah,tarseh gre6kata v sebe si...abe vaob6te istinata na jivota e priqtelstvoto!...Desperate : YVERENOST!!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Виж красотата не е всичко ... всеки има чар ... и аз като бях на 14-15 години исках наи-красивия ... сега искам наи-нежния и наи-добрия и най-милият ... или поне да е такъв за мене ... не ме интересува как се държи с другите ,важното е мен да ме има за нещо повече от гадже ... спокойно ..всенякога малките сладурки ще поумнеят .. моля се само да не си се превърнал в безчувствено създание от толко наранявания ...

Мега фен Аватара на Blab
    Първо:
    Не мога да повярвам, че мъж на 21 би написал това(...в тийн форум)!
    Второ:
    Стига с тея клишета за влакове( не ги оборвам, де, но все пак просто отбиваш номера с тях).
    Сега към отчаяния:
    Като се вторачваш толкова мн в това, което нямаш то няма да "дойде: по-бързо.Най-хубавите неща се случват неочаквано, стига да им обърнем внимание!
    Намери си развлечения(работата не се брои) и се забавлявай, никой не иска да има до себе си някакъв 21-годишен мрънчо, а един ведър и усмихнат човек(бил той не толкова красив и секси)!

НЕ Е ДО ВЪНШНИЯ ВИД!!!!Нали ги виждам някви кофи с някви готини пичове ходят,аз кат съм хубава що съм сама
    щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...

пич не се отчайвай ве горе главата . Сложи малк0 гелче малко стрейт и си готов. Мен лично (не че се хваля) мацките ме харесват ма аз като не ги харесвам съм същата работа като теб . Айде ГОРЕ ГЛАВАТА !!!
    172 бан по ип и профил. т.8 системно

Re: Отчаян съм

Страдаш, че не си достатъчно красив, за да ти обърне внимание някоя розова кукличка с мозък и външен вид на пеперудка? Или...защото някой надут пич, чието 'черно тефтерче' съдържа повече имена, отколкото мозъчни клетки той притежава, не иска да ти бъде приятел?
    Вярвай ми, щастливец си.
    Търси истинските Хора - те няма да се интересуват от външния ти вид. И не се тормози заради тези, които не виждат по-далеч от него, не заслужават подобна чест.
    Отдай се на нещата, които обичаш да правиш, ходи на местата, където се чувстваш спокоен, говори с хората, които не те карат да се срамуваш от себе си, и мисли в положителна посока. = )

Пиши ми лично съобщение, ако ти се слушат обаятелни лекции.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си