.
Отговор в тема
Страница 10 от 13 ПървиПърви ... 678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 226 до 250 от общо 317
    Фен
    Град
    Монтана
    Не се безпокой - За всеки влак си има пътници

Guest
    Цитирай Първоначално написано от sweet_DENI_f
    Не се безпокой - За всеки влак си има пътници
    чеснтно ли е ? ама кат гледам влака е закасал и незнам как пътниците ще се качът ....

Не ти го пожелавам "Гост" на никой не го пожелавам.Моля заключете темата :[
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Цитирай Първоначално написано от desperate
    Не ти го пожелавам "Гост" на никой не го пожелавам.Моля заключете темата :[
    Един съвет - започни да играеш World of Warcraft. Успех ти желая !

Град
    нямам си на представа...
    по-добре Lineage2

Цитирай Първоначално написано от ShannonLarkin
    по-добре Lineage2
    Не наистина нека почне някоя online игра - ще му помогне да се отпусне.

Град
    нямам си на представа...
    и ако се зариби както трябва ше му отнема по минимум 5 часа на ден

и ако се зариби както трябва ше му отнема по минимум 5 часа на ден
    Еми да по-добре от това да седи тука с подрастващите пичоци и да обменят обективни мнения.

Град
    нямам си на представа...
    аз вече мисля че няма голям смисъл от тая тема ...всеки му дава кураж насърчава го той си знае същото...

аз вече мисля че няма голям смисъл от тая тема ...всеки му дава кураж насърчава го той си знае същото...
    Еми да виж от толкова мнения мисля че само едно ще му е от полза - да почва WoW. Или Lineage.

tzvety
    Guest
    smellnotsogood мерси миличка,мерси и на всички останали които ми писахте.Днес бях цял ден на вън....всичко е като АД.Такава ми е съдбата .. за мен живота е гаден.Всичко се обърна със 180% градуса .ще умра каквото и да ми коства не издържам
    ne si go i pomislqi tova NE E IZHOD razberi.molq te kato 4ovek koito te razbira ne si go i pomislqi

ще умра каквото и да ми коства не издържам
    Това не е решение на проблемите.Какво ще постигнеш???

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

Що тряя да се принизяваш толкоз. Толкова неща изписах, вярвам не бяха глупости, и както каза мацето по-горе всичко е в главата ти. В толкова ли малък град живееш, та си мислиш, че всеки път щом излезеш, всичко живо се струпва на центъра да те гледа. Глупост е ако го мислиш. И айде бе човек, на 21 си, не ставай като оня мухльо - НЕЩАСТЕН , който е толкова неблагодарен, че вече от тва, че няма кво да прави, зе да ни обижа. ТАка ли ще се отблагодаряваш за помощта на хората?! А и той е на 15, не знае кво иска от живота още. Ами ти? Работа, кариера, та дори и сам. Кво от тва. Парите променят човек, любовта също, ма не се знае само кое от 2те повече. Седни и помисли, не си блъскай главата в стената и да се вайкаш, че не стаа нищо от тебе. Айде! С мир брато!

Едит:

Виж го, ужасно лице, сигурно е по-зле и от твоето, но е пич, не му пука от мнението на другите, защото всеки е специален, само защото е ЧОВЕК.

Edit2:

Ако не си ми разбрал намека , гледай Sweet November и пак ще говорим, ок?

Хора не си мислете ,че пренебрегвам съветите ви.Напротив... спазвам всеки един от тях.И да ви кажа имам приятелка вече ама...сещате се ,че не мога да я приема като нещо повече от най-добрата ми такава.Днес ме ,целуна и ми каза всичко каквото мисли.Незнам ние с нея се познаваме мноого добре и нз как ще се развият нещата.Охх аз игрички играх като бях на 15-18 години .Сега обачее съм по-голям и трябва да почвам work....само дето още малко време ми е нужно.Не ми казахте как да си изтрия профила защото не открих такава опция във профила ми.както и да е ... ще гледам да бъда силен но нз дали ще стане.И съжалявам ,че ви се струвам леко пренебрежителен относно вас и съветите ви.

A щях да забравя...BAYO на тоя човек нищо му няма...само кожата му дето е проблемна .Иначе в лице си е добре.Не виждам нищо грозно в него.И ми е чудно кой съм обидил аз ? Ако съм засегнал някой моля да ме извини ,не е било нарочно.А аз наистина ви благодаря на всички... толкова много отзевчивост ...какво да искам повече от вас приятели ?!?!?!

Нек'къв гост
    Guest
    Tommy Lee Jones си е грозен, просто самия факт че те гледа с поглед тип "I don't give a fuck if you hate me" вдъхва достатъчно респект, за да не го забелязваш.

...какво да искам повече от вас приятели ?!?!?!
    Не искай ... ние искаме от тебе, искаме да се опраят нещата, то тфа е целта, пич! А и като гледам имаш скрита амбиция, но не се решаваш още... Ще ти кажа само, да не се влияеш от чуждото мнение, хората те гледат, защото има защо, завиждат ти, че си различен, защото те не попадат в нечие око, докато ти да. Дали с положителни качества или малко отрицателни к'во ти пука . Бъди си различен, опичай си акъла, гледай бъдещето, то е пред теб. Възползвай се, не се отчайвай, щото щом имаш човек до теб, тва значи, че не си сам, а и ако погледнеш колко много народ сме писали тука ... начи не е хептен за отписване тоя живот, колкото и скапан да е. А и не си само ти тоя, дет мисли, че живота се е бава с всички. Ако ти затваря вратите, минавай през прозорците!!! Айде!

Ако живота ти заключва вратите разбии ги с шутове и тупаници ! Ако се чука и се влиза ти влизаи и чукаи Бате недеи да си слагаш краи на живота само защото смяташ че няма изход. + това така ще направиш кеф на мноо хора. Аз кво като парите са всичко за мен на тоя свят ама за са ги нямам да не съм тръгнал да си гаса бушона. Не боря се с всякви средства и начини и наи вече напук на всички които ми се присмиват ще успея !!! Бъди и ти каТО мен аре със здраве и ако има нещо пиши
    [X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    Mislq 4e ima6 problem sys samo4uvstvieto poraboti po vyprosa s nego,a i si podbirai priqtelite samo tova moga da ti kaja, za6toto priqtel ti e onzi koito vijda tvoite nedostatyci (bilo to vyn6ni ili vytre6ni) i pak te podkrepq \/
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Приятели мисля ,че нещата взеха дасе оправят.Вчера и днес се спряха няколко момичета да ми искат огънче и ми се усмихваха и даже завързвахме разговор с някои понеже имах среща на едно място кадето по принцип е за срещи.Дано всичко продължи така ,че мисля да почвам работа и то не в България а в чужбина но има още време ,мисля да свикна малко и да видим дали пък няма да е така хубаво само временно \/ мерси за съветитеее подействаха

Повече от фен
    Град
    Варна
    Истинската промяна няма да дойде от нас,пич. Тя ще дойде от теб самия.Ние тук сме нещо като уред,който да ти зареди батериите ,но не и да ти ги ползваме. Само ТИ ще можеш да поемеш живота си в ръце и то само когато излезеш НАВЪН!

Изключи компа! Изключи го! Махни нета за няколко дни! Дръпни кабела на телевизора! Разбери ,че животът ти е навън сред хората и само там ти можеш да се доизградиш като личност!

Излез навън! Там светът не е розов,ще падаш,ше ставаш,ще те обиждат,ще страдаш. Но ти трябва да се пребориш с всичко това.Защото вече няма да се криеш зад компютъра с някакви никове и аватари. Хората ще виждат теб и истинската ти същност,ти също ще ги виждаш истински.

Пак да го напиша: Изключи компютъра! Имаш момиче ,което те цени.Почни с него,връзката й с теб ще стане модел за следващите ти връзки не само с момичета,но и с други хора.

Излез,контактувай,социализ ирай се! Отиди при тълпата!

Приятели мисля ,че нещата взеха дасе оправят.Вчера и днес се спряха няколко момичета да ми искат огънче и ми се усмихваха и даже завързвахме разговор с някои понеже имах среща на едно място кадето по принцип е за срещи.Дано всичко продължи така ,че мисля да почвам работа и то не в България а в чужбина но има още време ,мисля да свикна малко и да видим дали пък няма да е така хубаво само временно \/ мерси за съветитеее подействаха
    Нали ти казвах че и не само аз. Опитваш с няква промяна и резолтата не закъснява но не идва и веднага. Надявам се вече си си дал сметка за нещата. Пич МНОО се радвам за теб че нещата са ти потръгнали =D> Пожелавам ти мноо щастие и успехи в живота които е пред теб.
    [X]More importantly though, I proved everyone wrong !!! No regrets bitch, I did it my way !!!

"Nassgerrack" знам пич точно така ми подействахте... вие ми дадохте съветите те ме заредиха с надежда.Знам и ,че всичко останало зависи единственно и само от мен.Дано ,дано обаче всичко бъде както е сега и да не стане лошо отново.

"OVERMIND" мерси приятел ...и аз се моля ДАНО!!! Мисля сега малко по-малко да се посъвзема и да наваксам.А и нали сега с моето момиче...нещата стоят по друг начин трябва да всичко да е наред и да сме хепи .

Respect my mind !!!

"Nassgerrack" знам пич точно така ми подействахте... вие ми дадохте съветите те ме заредиха с надежда.Знам и ,че всичко останало зависи единственно и само от мен.Дано ,дано обаче всичко бъде както е сега и да не стане лошо отново.

"OVERMIND" мерси приятел ...и аз се моля ДАНО!!! Мисля сега малко по-малко да се посъвзема и да наваксам.А и нали сега с моето момиче...нещата стоят по друг начин трябва да всичко да е наред и да сме хепи .

Respect my mind !!!
    Вярно че "за всеки влак си има пътници" си е дразнещо шаблонче, обаче явно и в твоя случай проработи. Много се радвам за теб !
    193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.

абе човек .. да те успокоя ... и аз имах проблеми преди 2-3 години точно че не съм красив, ама открих че всичко зависи. Обличай се със стил а не с анцуг (не съм сигурен как се пише) поддържай се чист, дръж се добре с момичетата, които го заслужават и просто не се притеснявай за външния си вид ... аз лично открих, че това не е най-важното и мога преспокойно да кажа, че съм имал красиви приятелки и още по важното - красиви и ИНТЕЛИГЕНТНИ ! Просто бъди мил и покажи що за човек си

ПП никога няма да си намериш приятелка ако се притесняваш. Пробвай да целунеш някое момиче, по което наистина си паднеш ... стига да си се държал добре с нея и да си й показал че си добър човек нещата ще потръгнат!!!

Успех!
    98% от младото поколение харесва чалгата!
    Ако си от 2%, които не я харесват сложи това в подписа си.
    -----------------
    Непоправим романтик

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си