- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм
Знаеш ли докото мислиш за тово , че си грозен и някви подобни проблема ще си стои.Гаранция ти давам , че ако се отпусниш малко и си вдигнеш самочувствието мацките ще тичат по теб
....пък и не е толкова важно как изглеждаш , ако направиш така , че на хората да им е забавно с теб всичко ще се оправи....и не си мисли , че някой е по-хубав , само защото има приятелка т`ва най-вероятно се дължи на това че е по отракан---За всеки влак си има пътници
така че не се притиснявай.Аиде успех и недеи да се самосъжаляваш , а си вдигни самочувствието(момичетата харесваме по-отракани момчета)
![]()
Respect батко. Просто се надявам всичко да е така, както го заслужаваш. Радвам се, че нашият инат е събудил в теб размисли и че си се взел в ръце. Дай боже да продължава така и за напред. Радвам ти се, от сърце. =D>Първоначално написано от Digital
zdrasti az i predi ti bqh pisala s molba da si ostavi6 skype ama ti ne go ostavi ta re6ih az da go ostavq
Добре ще те аддна .Само ,че не влизам много в скайпаа и въобще в каквито и да е чатове ,така де не толквоа често.
Първоначално написано от desperate
zaradi men ako moje dnes da vleze6![]()
![]()
abe hora kvo stana s taq tema za6to zamrq kade se izgubi desperate?
Imash prekaleno nisko samochustvie!Tva na horata s nisko samochuvstvie im go pishe na licata.Digni go malko tva samochuvstvie i nz kakva ti e viziqta kato stil na oblichane no momichetata purvo se zaplesvat gazar4e li e mom4eto pove4eto de 2 e da se darjat dobre kato harakter.uSpeH!![]()
Тук съм...знаете ли хора от това което ти е писано не можете да избягате.Това разбрах аз.Никой не може да избяга от съдбата или да я промени както на него му се иска.Даа а аз глупака си помислих ,че всичко се е оправило.Не,и вече наистина живея един платонически животец - останах без душа с една дума.Днес влизам...и видях ,че някой е писал.Учудих се,мислех че всичко е минало и заминало тук.Всичко си има край нали така? Бъдете щастливи![]()
Ne 4e ne6to ama mai po4va6 da se vmania4ava6 ako vseki be6e kato teb pesimist dokade 6tqhme da stignem........![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
az sam toq po gorniq koito pita kakvo e stanalo s temata. ta iskah da ti kaja 4e nqma takova ne6to kato sadba,prosto ti se dava jivot s opredeleni granici i ti zapo4va6 da gi naru6ava6 i da izgrajda6 nanovo po tvoi si na4in....ako az se bqh otkazal navremeto sega nqma6e da postigna si4ko tova koeto napravih s jivota si,taka 4e ne vqrvai v tiq ne6ta zn kak se 4ustva6 no prosto go preodoleiПървоначално написано от desperate
Повече кураж и самочувстие и не чакай да дойде промяната, а ти я направи. Все пак всичко от тебе зависи. И наистина това за съдбата са глупости. Повечето неща зависят от тебе и по-малко от късмета ти. И не мисли, че със добра визия всички ще те харесват. Повярвай ми не е така. Точно тогава една камара пречки всеки почти ти прави, защото всички хора са злобни и завиждат и не искат да си повече от тях и искат да те газят, но дали ще им позволиш от тебе зависи. Най-важно е излъчването ти. Не бъди отчаян и сдухан и виж резултатите. Харесай се сам, сутрин, като станеш и като се видиш в огледалото не казвай колко си смотан, грозен и тем подобни глупости, ами виж там образа на най-готиния човек, кажи, че го обичаш и ще видиш, че и другите ще те заобичат ! Промени се и света ще се промени около тебе и всичко ще си дойде на мястото !
...for those 10 sec...or less...I'm free
napulno sum suglasna s AleX` . Poslushai gi teq suveti i neshtata shte se promenqt sigurna sum![]()
vij pi4 i az ne sum mnogo hubav ne sum slab a naprotiv . no mislq 4e ako edno momi4e te haresva ne trq da gleda liceto a surceto .sigoren sum 4e i ti si ima6 polojitelni strani kato naprimer 4ar humor veselqk kuponjiq umnik ili ne6to dr (ne se se6tam dr
) are uspeh i da nameri6 tfa det go tursi6
![]()
I LOVE YOU KESSI
(skype ime : me4o_rs)
евала на ламбо.ходещия съвет не е прав да обижда така хората.да ти кажа пич само с тичане, лицеви и коремни за 2 месеца си във форма,не е нужно да си културист.успех
Ne se podcenqvai 4ak tolkova mnogo i ne misli po tozi na4in.Rano ili kusno 6te nameri6 momi4e,koeto 6te te haresva takuv kakuvto si...
лек имаш само един проблем и тва е ... че си си набил гадния филм че си грозен задрастен шибаняк... еи тва тряя да преодолееш първо...
Ei vrazumi se ako ti ne se haresa6 4e koi togava ti parvo trqbva da se obi4a6 takyv kakyvto siПървоначално написано от fantasigirl
(sori 4e pi6a s takyv 6rift ama me qdosa)
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
абе лесно ви е на вас....знам аз какво трябва и какво не ама нали човек трябва да има основа на коята да се държи така? Ами спрете темата като ви ядосвам,не съм а правил с тая цел но както и да е .Бъдете щастливи![]()
Абе момче...не успях да прочета на колко си...но айде моля те недей да се представяш за адския мъченик и започни да се държиш малко по-мъжки,защото живота е прекалено кратък за да те чака да преодолееш тази твоя депресия...така че събери мислите си и започвай да се сблъскваш със суровия реален свят...и знай че адски много хора са минали през този път(включително и аз),но не всеки е успявал да продължи....помисли от кои ще си.
Прочетох първото ти мнение и там казваш,че не можеш да живееш нормално без приятелка и ,че никога не си имал такава....извинявай ,но ако това е най-важното за теб....просто няма смисъл да те убеждаваме в някакви си наши теории и съвети...просто помисли трезво и зряло върху нещата и без излишен негативизъм.
Пожелавам ти успех и то скорощен!
Здравей>искам да ти кажа едно.Това което си мислиш и го пишеш може само да ти навреди.Както казаха много хора във този сайт>трябва 1-во да се харесваш ти самия и тогава ще видиш как постепенно ще те харесват все повече хора.Казвам ти го от опит>И аз преди не се мислех за много красив.Но постепенно реших че е така и то почна да става номераИскам да ти кажа>ЧЕ ВСИЧКО Е В ТЕБ,САМО ТИ САМИЯ МОЖЕ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩАТА.Ако продължаваш в този дух до нищо добро няма да стигнеш>Аре със здраве лице и малпо повече вяра в себе си.Успех ти пожелам от сърце и душа
![]()
=D> =D> =D> =D> =D> =D> A ti sladur se zamisli nad tezi dumi.... (edin syvet za6to ne ide6 na priholog nqma ni6to sme6no prosto dasi pogovori6 s nqkoi a ne po forumite i tem podobni 6te ti pomogne sas sid )Първоначално написано от Bourgas_bilder
Спри с мелодрамата и си последвай собственото пожелание.Първоначално написано от desperate
"Съдба-мъдба, писано било, туй-онуй, лесно ви е на вас". Верно ве, НИКОЙ ТУК СИ НЯМА ПРОБЛЕМИ!
За Бога, вземи се в ръце.
Ей ^Desperate^ имаш ли skype да ти обясня накратко какъв живот съм изживял и как се оправих.Виж лице сигурен съм че не си такъв какъвто чета по форума>искам да ти кажа>че има много надувки в днешно време нямат за какво да се надуват супер зле са>но имат САМОЧУВСТВИЕ>Виж 1-о помисли кое не харесваш във себе си>При мен Беше тялото>но след 3 години зала вече нямам проблеми>и постепенно придбих самочувтвие>В место да се съжаляваш и да говориш за съдби и т.н>почни някакъв спорт да се разнообразяваш,илизай по често>дискотеки нещо.Плаж ако живееш някъде близко до море,казвам ти го най откровенно.ЧОВЕК САМ КОВЕ СЪДБАТА СИ>ЖИВЕЕШ САМО 1-Н ПЪТ>АКО ИСКАШ ДА ПРЕКАРАШ ЖИВАТА СИ В СЪЖАЛЕНИЕ ОК>НО ЗНАМ ЧЕ ТОВА МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНИ>АРЕ УСПЕХ.И ГОРЕ ГЛАВАТА![]()
За всеки влак си има пътници...Явно все още не е дошло времето да срещнеш някое момиче...Това не означава в никакъв случай че... има нещо в теб...а най малкото (че не си хубав)Има много други работи които правят човека хубав и които са от по голямо значение...Сигурна съм , че ще успееш след време да си намериш приятелка!
![]()
КолКотО ПовЕче ТоЛкоВа ПовЕчЕ