.
Отговор в тема
Страница 12 от 13 ПървиПърви ... 28910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 276 до 300 от общо 317
    Абе на пича не му е лесно. Всъщност, за всичко е виновно тъпото курвенско време в което живеем - време на педалчета и тъпи путчици.
    Ахъм. И аз го мразя ма кво да правя.

Guest
    Vij pi4 gledal li si tova predavane- pylna promqna.Tam obiknovenno otivat hora koito ne sa tolkova grozni, no prosto trqbva da napravqt ne6to sas sebe si.Osven plasti4nata operaciq te polu4avat nova pri4eska, novi drehi, treniret usileno. T.e. ne6ta, koito mogat da napravqt i sami.Predpolagam 4e ne si tolkova grozen kolkoto tvardi6, no dori da e taka moje6 da promeni6 ot4asti van6niq si vid.Idi na frizior, smeni si garderoba, zapo4ni trenirovki.Ako ti ne razbira6 ot moda i pri4eski iskai saveti ot profesionalisti.Fizi4eskata promqna stava bavno i s mnogo usiliq. Tq ne e garanciq za nqkakayv uspeh. Tq e prosto predpostavka ne6tata da stavat po lesno. Ednovremenno s fizi4eskata si promqna trqbva da promeni6 i emocionalnite si naglasi- parvo nezavisimo grozen li si ili hubav, trqbva da si kazva6 4e si hubav.Uveren badi.Kato svalq6 momi4etata badi smel i gi predizvikvai, sazdavai malki intrigi. Probvai s nqkoe momi4e za koeto ne ti puka. Posle probvaj sas sledva6to. Taka postepeno 6te se nau4i6 da byde6 otpusnat i s tezi koito haresva6.Trqbva da si unikalen s ne6to. Ako naistina si tolkova grozen zapo4ni da trenira6 mnogo usileno- taka momi4etata 6te si kazvat: "Grozen e no ima hubavo tqlo" i tova 6te kompensira liceto.Az samiqt sam haresval momi4eta, koito nqmat mnogo hubavo lice no imat hubavo tqlo. Budi unikalen emocionalno- az naprimer kogato iskam da vpe4atlq nqkoe momi4e mu pi6a stihove.Ne sa mn. dobri ama var6at rabota, za6toto tq ocenqva li4noto otno6enie.Badi originalen i badi sebe si.
    Nai ve4e trqbva da povqrva6 v sebe si i da si silen i egoist. Ni6to ne stava za edin den. Za da postigne6 nqkakyv uspeh moje bi 6te ti trqbvat nqkolko godini. Az samiqt v momenta izpylnqvam podoben plan i te uverqvam 4e ima rezultati.

Цени живота си и го живей с кеф! В момента просто губиш ценно време! Изпаднал си в някаква дупка и не можеш да разбереш, че нещата не са толкова черни, колкото ги виждаш ти! Близките ти не виждат ли какво става с теб? Може би ще е най-добре да отидеш на психолог! Честно казано, сигурна съм,че нещата рано или късно ще се оправят! Има една мисъл за китайския чай: Истинският китайски чай е първо горчив на вкус,после става сладък, а след катого преглътнеш остава усещането за сладко-горчиво-също както и човешкият живот е смесица от хубаво и лошо! Сигурно минаваш през лош период,което е характерно и за пубертета!

е не трябва да се отчайваш, защото би трябвало да си виждал по улиците, че не само красивите момчета имат гаджета ще дойде и твоя ред.. спокойно
    ПаК оБСеБВаШ До БоЛКа вСяКа МоЯ МиСъЛ.. (h)

Guest
    desperate .. razbiram te.. suchyvstvam ti.. znam kakvo ti e.. az po sushtiq nachin jiveq dosta vreme.. mnogo mi e gadno.. grozna sam.. veche mi go vtulpiha.. nishto ne moga da napisha za da te yspokoq.. za koeto se izvinqvam.. obache sega kato prochetoh kakvo si pisal .. i mi se priiska da si spodelq i az.. pisna mi veche.. mrazq jivota si ..ne znam .. shte ima li shastie i za men.. ( i az sam si mislila za nai strashnoto .. dyshata veche mi e pulna sus skrub skrub .. i pak skrub.. sarceto mi e svito.. pone da se naycha da ne mi pyka.. obache neshto ne se polychava.. nz kak oshte izdurjam i jiveq..

Отдавна съм излезнал от пубертета и хора знам ,че трябвад а се променя но е почти невъзможно.Преди бях най-веселия на света,с чувство за хумор нпмах проблеми с момичетата имах много познати,приятели и най-важното за мен тяхното уважение.В тяло не съм много зле...наистина не съм някъв грамаден...атлетичен съм си но това не е проблем.И мисля че ,така приемам всичко защото като бях по-малък имаше неща които не си пожелавах да ми се случват и ето...съдбата си изигра тая лоша игра и именно тези неща ми се случиха.Те обърнаха целия ми живот с краката на горе,именно тези неща ме спряха да се радвам на живота,да правя всичко нормално и без задръжки.Преди да се променя не бях грозен и смешен , а съвсем нормален но това не ме спираше да съм щастлив на мен това ми стигаше.Да родителите ми знаят ест. и се мъчат да помогнат но не е начина всичко да става изведнъж както те искат.Трудно ми е не се правя на изтрадал както някои си мислят и може би Госта който е писал последен знае най-добре какво ми е и дали пиша всичките тея неща за да привлека някво съжаление и т.н. аз не съм такъв човек но имам нужда макар и на непознати да излея мъката си.Нима тва е лошо? И незнам дали красотата ще спаси света но в едно съм сигурен ,че когато човек е красив (чаровен или пък съвсем нормален) живее по спокойно...може да се амбицира да направи товак оето е необходимо за да преодолее някои трудности в живота си.Не казвам ,че и красивите хора нямат проблеми напротив но...едва ли бихте ме разбрали какво точно се опитвам да обясня ако не сте на моето място.Бъдете щастливи
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Guest
    ha pak sam az.. da be.. mnoo gadno .. nqkoi si mislqt che se pravim na nqkakvi stradalnici bez osnovanie.. a vsushtnost ne e taka.. tva za krasivite hora.. naistina e taka..kakvoto i da se govori.. te jiveqt po dobre ..po spokoino..ti puk si izlqzal ot puberteta.. donqkade znachi pri teb e po razlichno ..ha.. lele veche mi idva da se smeq na svoqta muka tztz.. da badat drygite pone shtastlivi a..

Пожелавам го на всички от сърце !

Guest
    naistina si prav 4e na krasivite hora im e po lesno no te pak si imat drugi problemi....

n0-m0r3-Life
    Guest
    Vij bace , i az sam s takav problem , no ne se pritesnqvam , pri men problema e ot druga gledna to4ka, (vse pak vseki s negovoto si ) az imam problem s jenite , ne sam mnogo obshtitelen i qvno imam kachestvo koeto vsichki ne haresvat , az sushto ne haresvam moq vunshen vid , ne sam krasavec , i da ti kaja chesno imam za men lichno mnogo losho kachestvo - mnogo sum chuvstvitelen i priemam vsichko tvurde navutre , tova mi e zalojeno v genite i ne moga da go promenq.

Сигурна съм, че можеш да се справиш с това положение. Външността не е най-важното, има много по-важни неща. Истински красивите хора са красиви отвътре

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

abe ne se samosujelqvaii tfa ee gadny...Krasotata ne e nai vajnata prosot ne si otkril to4noto momi4e .. )
    винаги има две мнения .. -моето и грешното ..

desperate1
    Guest
    n0-m0r3-Life

то и на мен май така си ми е заложено и...наистина приемам всичко прекалено навътре...просто не съм непукист но както и да е мерси на всички.и за пореден път моля да закриете темата.не ми пука за скапания ми "живот" всичко си има своя край.мерси

НЕ зъм сигурна какво да съветвам след цялата тази сага ,която се разви в темата.Но предлагам все пак да си изясниш сам за себе си от какво имаш нужда ,струваш ми се по скоро объркан отколкото депресиран. В първия пост казваш ,че не можеш да живееш без приятелка и това те тревожи ,а по -нататък реши ,че жените не са най важното нещо за теб. Правил си секс, значи не те боли това ,но на въпроса за любовта не разбрах какво казваш ? нея ли чакаш? Наистина от доста време се пишат постове по тази твоя темичка ,положението се променя ама все пак...?

Такаа...кво повече мога да кажа ...стреми се към нещо определено ,а не към щастието въобще (насила не се намира четирилистна детелинка НАй прост пример) и бъди сигурен в него и в успеха ,не давай повече назад no more suiside ?! Работи и се занимавай с нещо като се стараеш да бъдеш най-добрия и това да е силната ти страна , за това не се иска хубост и излъчване (е зависи какво си си избрал ,дано не е автогол) А за любовта...ако нея чакаш ...ми няма да си сам ?! Много хора чакат този миг ...еми бъди различен, остави я тя да те намери докато се лекуваш/разсейваш от отчаянието.

Guest
    TUPI PUTKI!!! GLEDATE SAMO DA SE IZCKUHATE S NQKOJ GAZAR... DA VI GO NACHUKAM V TUPATA USTA JENSKA... UMRETE VSICHKI!!!

не е заради момиче.заради мен е така ,защото съм такъв.майната му и ще кажа SUICIDE IS MY REAL DREAM."Гост" недей така с лошото ест. че ще си бъдат с хубавите момчета.закрийте темата моля ви

Спох много хора сме така кво се притесняваш и аз съм сам и ти си сам кво да се прави нема се притесняваш ква ти преспективата да нямаш гадже и аз нямам и скоро май нема да има друга от 7 месеца съм сам ама кво да направа
    Vladoka rulzzz

проблема ти е че няаш никво самочувствие...!имах един пр.дето мн ме харесваше,ама беше сдухан и аз не исках ходя с него обаче сега/след около 1год./сичко го харесват...момичетата не го оставят намира,защото се промени страшно мн...и така мисля че като казваш сам че си грозен..тогава трябва първо да си вдигнеш самочувствието и 2ро да пооправиш външния си вид..в смисъл земи се нови дрешки..иди на фризиор..на фитнес..това ще ти помогне доста сигурна съм..а и..опитай се да се сприятелиш с по-готините момчета например от твоя клас..така и момичетата ще те забележат
    Не съм спряла да обичам .., спрях да го показвам ..!

Голям фен
    Град
    софия
    ..хъх и аз съм отчаян.. дори по-зле в депресия съм

rosu
    Guest
    Олее, мн гадно.И мен момчетата не ме харесват и си мисля, че никога няма да ме хареса някой.Но пък имаме цял живот, споко.Все някой щте ни хареса

Град
    In YoUr DrEaMs BaBy....
    ооо Я стига какви мъже сте бе хора..... всеки си има проблеми баси.......
    ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!

Guest
    Не си реалист, ти си песимист. Няма да се впускам в допълнения към тази точка на коментара, мисля че знаеш отлично значението на думата.
    А песимиста обикновено вибаги е тъжен, мисли че нещата отиват към все по-лошо и безнадежно. Но при теб комплексите са се трупали с години, сигурен ли си, че е нямало пролука, която да ползваш, за да избягаш от сегашносто си съществуване, сигурен ли си, че всичките ти приятели са те напуснали, нямаш ли нито един контакт, нямаш ли един човек, с който да излезеш на по бира и да се позабавляваш ?

Няма нищо по-тъжно от самотния човек, четох някои твои постинги, нямаш вид на морално деградирал тип, търсиш спасение в споделянето. Това е добре, ще откриеш, че има много хора като теб. Но това няма да ти помогне, нищо няма да ти помогне така както би ти помогнало общуването с истински хора. Сигурен ли си, че там някъде където одавна не си бил, нямаш някой познат, който все още се сеща за теб и би се радвал да те види. Не зачертавай старите си контакти. Няма нищо по-лесно от това да си намериш място в голяма и шумна компания, отиди ако щеш на кръчма и някъде където има повечко хора. След като се запознаеш с хора, а те са навсякъде около теб, почни да се засичаш с тях по-често. Накрая измежду тази комапния ще си създадеш приятели, ползвай техните връзки. Може да те запознаят с момиче, на моменти ми говориш като стар ерген, на колко си междувпрочем ?

Успокой се ! Не си малцинство, не знаем дори дали си грозен, аз на слухове не вярвам. Ако искаш си пусни снимка, външността не ти пречи да си страхотен човек. И не мисли за самоубийство, за това мислят слабите личности, вярващи в готови формули - че когато умрът, душата им ще намери изцеление и тям подобни глупости. Не се увличай по сатанински изродщини, ти не си увяхнал толкова ментално, не си на наркотици, нямаш и ментални проблеми. Приемай се за нормален човек,
    колко души ти го казаха вече ?

И повярвай, че решения на проблеми като твоя има и че самотата спохожда само онези, които не търсят решение на проблема. Ако правеше нещо за своето развитие вече одавна нямаше да си в този си период. Не чакай подобрената си версия, нищо не става за един ден, от утре се събуждаш и хоп - ти да си нов човек, не почни с нещо за загрявка, вкарай ентусиазъм в монотонния си живот, спортувай. Посещавай фитнеса, запознай се с хората там, фитнеса се посещава и от жени, бъди първосигнален, с каквото ти душа иска, с това ги заговори. Все пак това ще са ти първи опити, не е необходимо на всяка цена да са успешни, но усъвършенствай се. Няма голяма философия на нещата.

Извинявай ако не мога да синтезирам мисълта си по стройно, но просто излях в редовете за каквото се сетих на момента. Чети ако желаеш, ако не намираш смисъл, извинявай, че съм ти загубил капка време от живота, но помни поне, че не си сам. Не и докато има хора около теб, просто трябва да ги откриеш по-сродните до теб душици.

Успех, не се предавай. Има повече от сила в теб, имаш и воля !

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Не си реалист, ти си песимист. Няма да се впускам в допълнения към тази точка на коментара, мисля че знаеш отлично значението на думата.
    А песимиста обикновено вибаги е тъжен, мисли че нещата отиват към все по-лошо и безнадежно. Но при теб комплексите са се трупали с години, сигурен ли си, че е нямало пролука, която да ползваш, за да избягаш от сегашносто си съществуване, сигурен ли си, че всичките ти приятели са те напуснали, нямаш ли нито един контакт, нямаш ли един човек, с който да излезеш на по бира и да се позабавляваш ?

Няма нищо по-тъжно от самотния човек, четох някои твои постинги, нямаш вид на морално деградирал тип, търсиш спасение в споделянето. Това е добре, ще откриеш, че има много хора като теб. Но това няма да ти помогне, нищо няма да ти помогне така както би ти помогнало общуването с истински хора. Сигурен ли си, че там някъде където одавна не си бил, нямаш някой познат, който все още се сеща за теб и би се радвал да те види. Не зачертавай старите си контакти. Няма нищо по-лесно от това да си намериш място в голяма и шумна компания, отиди ако щеш на кръчма и някъде където има повечко хора. След като се запознаеш с хора, а те са навсякъде около теб, почни да се засичаш с тях по-често. Накрая измежду тази комапния ще си създадеш приятели, ползвай техните връзки. Може да те запознаят с момиче, на моменти ми говориш като стар ерген, на колко си междувпрочем ?

Успокой се ! Не си малцинство, не знаем дори дали си грозен, аз на слухове не вярвам. Ако искаш си пусни снимка, външността не ти пречи да си страхотен човек. И не мисли за самоубийство, за това мислят слабите личности, вярващи в готови формули - че когато умрът, душата им ще намери изцеление и тям подобни глупости. Не се увличай по сатанински изродщини, ти не си увяхнал толкова ментално, не си на наркотици, нямаш и ментални проблеми. Приемай се за нормален човек,
    колко души ти го казаха вече ?

И повярвай, че решения на проблеми като твоя има и че самотата спохожда само онези, които не търсят решение на проблема. Ако правеше нещо за своето развитие вече одавна нямаше да си в този си период. Не чакай подобрената си версия, нищо не става за един ден, от утре се събуждаш и хоп - ти да си нов човек, не почни с нещо за загрявка, вкарай ентусиазъм в монотонния си живот, спортувай. Посещавай фитнеса, запознай се с хората там, фитнеса се посещава и от жени, бъди първосигнален, с каквото ти душа иска, с това ги заговори. Все пак това ще са ти първи опити, не е необходимо на всяка цена да са успешни, но усъвършенствай се. Няма голяма философия на нещата.

Извинявай ако не мога да синтезирам мисълта си по стройно, но просто излях в редовете за каквото се сетих на момента. Чети ако желаеш, ако не намираш смисъл, извинявай, че съм ти загубил капка време от живота, но помни поне, че не си сам. Не и докато има хора около теб, просто трябва да ги откриеш по-сродните до теб душици.

Успех, не се предавай. Има повече от сила в теб, имаш и воля !
    Как не те домързя да го напишеш тва ? Особено след като темата е започната през февруари...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Как не те домързя да го напишеш тва ? Особено след като темата е започната през февруари...
    Да, обърнах внимание. Човек без работа съм, а ти ?
    А ти, чете ли го. Не обръщам внимание на форумите толкова много, рядко пиша и просто сега ми се разля мисълта.

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от Just_say_no
    Да, обърнах внимание. Човек без работа съм, а ти ?
    А ти, чете ли го. Не обръщам внимание на форумите толкова много, рядко пиша и просто сега ми се разля мисълта.
    Мда прочетах го... Има известен смисъл, но наистина си се отплеснал и си продължил да пиишеш ли пиишеш... та.. да си дойдем на въпроса...

Ще ми пишеш ли есетата и темите за даскало ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си