- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм
Съгласна съм, докато ти самият мислиш че си грозен не можеш да очакваш хората да мислят за теб друго имай малко по високо самочувствие и веднага ще усетиш разликатаПървоначално написано от koalka
![]()
So free
Кажи мацо, какви есета искаш да ти пиша и ще дойда направо у вас да ги пишем заедно.Първоначално написано от Just_say_no
![]()
Хих хих![]()
Дай телефончу нещо скайпче и щи кажа
бъзикам се, но ако си навит си добре дошъл![]()
Znae6 li kvo 6te ti kaja samo edno-za vseki vlak si ima putnici.I budi siguren 4e 6te se nameri dobro i hubavo momi4e koeto da otceni dobroto v teb.Znam 4e s tova ne ti pomagam,no ti kazvam ne se ot4aivai,prosto nedei![]()
скайп ... TotatllyMentallyInsaneПървоначално написано от Just_say_no
може да дам и телефона си, но да знаеш, че той е импулсен![]()
![]()
trqsni edna 4ikiq i si gotov
Аз не бих, но не защото е грозен, а защото се смята за грозен и няма намерение да се бори, пък аз не съм достатъчно силна, за да се боря и заради него.![]()
тоа па, аз не ща да имам па ти ще се самоубиеш още малко, щото нямашПървоначално написано от desperate
пс. Фани си някоя дебалана, те винаги са навити, щото никой не ги иска![]()
За всеки влак си има пътници. Бъди търпелив и не върши глупости!
-* Най-голямото щастие в живота е да бъдеш обичан заради самия теб,или по-точно да си обичан,въпреки тебе! *-
Интересни съвети давате на момчето. Да си хване дебелана , да се надява и да чака , някой ден и него ще го огрее за всеки влак си има пътници. Добре защо трябва да си хване дебелана ? Защо трябва да стои и да чака , като може да предприеме нещо , да вземе живота си в ръце и да действа ? Защо трябва да чака точно определения влак, а не се качи в този, който той сам си избере ?
--------------------------------------------------------------------------------------
Пич ще ти кажа само няколко неща , може би и преди мен някой ти ги е споменал тук и ако се налга ще ги повторя.
1во. С това отчаяние няма да стигнеш до никъде.
2ро. Ако искаш да имаш приятелка направи нещо по-въпроса
(върви се запознай с някоя приятно момиче излез с него израте си приятно. След това излез с друго момиче и така нататъка... лека по лека с всяка следваща ще придобиеш необходимия опит и самочувствие за да имаш гадже. А и най-важното няма да си вече отчаян.![]()
3то. Съвета ми е следния , за да намериш момичето, което е за теб тази, която ще ти допадне идеално , тази за която всеки тук в този форум мечтае да има, ще трябва да минеш през много други. Ако избираш нещо то трябва да е качествено, а не да се хвърлиш на първата срещната и да и се обясниш в неземна любов.
4то. Бъди наясно със себе си, и мисли за това, което казваш и правиш.
Повярвай ми любовта в реалния живот е съвсем различна от тази, която виждаш по филмите и слушаш в песните. Нещата стоят по съвсем различен начин и ти сам започваш да се уверяваш в това, защото ако ставаше, както по филмите вече да си си имал приятелка ( да си срещнал жената на своя живот и да живеете щастливо, на твоята вила в Хвайте) СЪБУДИ СЕ !!!
5то. Огледай се наоколо намери си момиче което на теб да ти харесва върви и се запознай с нея. Не ми казвай/ Не си казвай "Ама аз нямам увереност в себе си, ама аз не знам какво да и кажа, ама аз съм грозен , ама аз съм такъв ама аз съм онакъв", "Не си казвай ама тя какво ще си помисли, ама какво ще си помислят другите ама какво ще стане..." Не пич , колебливоста няма да ти помогне в този случай.
Представи си следното , днес си примерно си подходил към 10 момичета от тях 5 са ти обърнали внимание , от тях 2 са се навили да излязат с теб. Ето ти едно добро начало сега ти си този, който избира, а не момичто пред теб."Колкото повече толкова по-добре"
6то. Погрижи се за външния си вид обличай се стилно, може да не си облечен в маркови дрешки , но трябва да си стилен и да изглеждаш добре. Мий си зъбите и лицето и излизай по често навън. Стига си стоял по цял ден пред комютъра, стига си играл на тъпи игрички. Момичето което искаш е някъде там на вън сред тълпата. Хубавите момичета не стоят по цял ден пред компа у тях а излизат забавляват се... докато ти си стоиш у вас и си триеш наровете...Никоя няма да ти дойде така на готово и да ти каже ела да ме нае*ш. Направи нещо в живота си спри да чакаш а действай. Момичетата обичат мъжете на действието , а не путювците.
Замисли се над думите ми и се промени!
УСПЕХ!
Ако нещо друго те интересува или не ти е ясно питай Skype: s3simir
SaglasnaПървоначално написано от Анонимко
![]()
ZnAe6 lI 4e mI oMrUzNa S dRuGaTa dA tE d3lQ?! pO-dObR3 iDi pRi N3Q - aZ n3iSkAm dA t3 sPrA Vaj3n b363 nO dO v43Ra, tI za M3N3 zaBraVi.zaV36taVam t3 nA n3q S tFoIt3 hIlqDi laJi!
ДЕСПЕРЕТ , въпросът поставен от теб е влизал в главата на много хора....Всеки в резултат от някакви събития стига до идеята , че е света не го приема....че хората го отхвърлят за едни или други неговми черти....че момичетата\момчетата не го приемат и няма никакъв шанс за лично щастие....А и днешното време налага критерии , които въобще не улесняват съществуването ни в нито един план....
Ето как стоят нещата....Ти знаеш какъв е приблема....Предполагам знаеш и как се е стигнало до него....Въпросът е дали знаеш , че дефицит от такъв ранг в твоята душа може спокойно да бъде заместен....Казваш , че не си красив....Ние дори не го знаем това дали е истина....Но кажи защо вместо да се втурачваш не започнеш да работиш върху отношенията с хората примерно....Това може да компенсира "грозотата" която притежаваш....
Искаш някой да те спаси....Стига да има такава нужда ще бъдеш спасен макар и да не е ясно от какво....Но защо ти не спасиш някого....Работи....Ходи на фитнес....Стани доброволец....Всичко това изисква да работиш с хора...Да имаш някакво взаимодействие с тях и това помага....Вяравай като ти казвам , че ситуацията в която си изпаднал има оправия....Но тя няма да стане за еидн ден...На другата сутрин няма да се събудиш с ново поведение нито с нова външност....Не става така....Приеми идеите дадени ти тук защото иначе ще се наложи да стигнеш до тях по трудния начин а не се знае дали няма да е твърде късно....
Не си мисли за най-лошото....Нека ти кажа , че решението дали да бъдеш на тази Земя или не определено не принадлежи на теб....Не бъди егоист и не си мисли , че с твоето изчезване ще оправиш живота си...Не ...Така ще нараниш хората а себе си ще лишиш от шанса всичко да се нареди....
Практичен съвет няма...Бързо решение също...Приветствам инициативата ти да споделиш...Да с виртуални приятели но все пак е споделен проблем....
Поздрави....Ако искаш да поговириш винаги има скайп.....
Дерзай...Е вярвай , че промяната ще настъпи просто защото в теб има нещо което в друго го няма....
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
hey ako vdigne6 vsqka sytrin pred ogledaloto si kazvash"dnes shte izlqza i shte se 4yvstvam v svoeto tqlo",ako sly6a6 hubava myzika a ne nekvi potiskashti par4eta i se ysmihvash pove4e horata shte te gledat po-dryg na4in.ne kazvai edva li nqkoga shte imam priqtelka kazvai savsem skoro shte imam priqtelka.badi siguren v tova i to shte se sly4i.svali si edin film "the secret"shte ti haresa.yspeh
p.p i tozi zi forum e za da obsajdame problemite si
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Обясни ми какво значи ДНЕС ЩЕ СЕ ЧУВСТВАМ В СВОЕТО ТЯЛО....НЕщо не го разбрах....Но концепцияна за положителни изречения на отрицателни мисли ми допада...Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
...Всички лъжат....но това е начин да спечелиш войната...
момчета и момичета....знам всички за какво ми говорите.Мерси за подкрепата която се опитвате да ми давате със съветите си...знам за какво говорите всички.От месеци не бях влизал и не съм писал,и се учудих ,че някой е отговорил.КАкто и да е лошо няма наистина,но ситуацията при мен.. продължава да се влушава.Не искам да се повтарям за пореден път само ще спомена някои неща.За мен самоубийството ще е като лек.Аз не живея , а се мъча.Знаете ли какво е всяка вечер да сънувате нещата които през деня сте преживели , или хубавите спомени от миналото?Знаете ли каква мъка е всъщност? Да сънуваш ,че си нормален а като се събудиш всичко се сринва ... ставаш и се чудиш какво да правиш, отиваш на терасата пушиш докато не ти премалее ,пиеш по сто кафета , от вътре се разкъсваш от болка...и си казваш "аз съм силен,ще се справя" ... излизаш на вън поглеждаш останалите,навеждаш глава понеже ТИ НЕ СИ КАТО ТЯХ и разбираш ,че ти не си слаб а ,че наистина това не е филм , това е живота в който сценария е непредсказуем, разбираш ,че не може да се промениш по начините по които хората си мислят ,че човек се променя и то просто ей така.Не съм се снимал от 2 години , не съм ходил на кафе от 1 година, излизам в седмицата 1 път, не ходя там кадето искам защото нещо вътре в мен ме спира (понеже знам че отида ли ще е АД за мен.Ще вида ония погледи които бавно ме убиват) Да ... за вас не е проблем да се срещате със много хора и за мен не е било проблем , но сега аз страня нарочно от тях... не защото не искам да общувам и да срещам все нови и нови хора а защото за мен тези хора са ПРОБЛЕМ.Знаете ли...има хора които ме мислят за тъп,неамбициозен,несериозе н и още куп неща но не знаят ,че са породени от моите проблеми.Само аз си знам какво ми е в душата ,и повярвайте ми ако аз бях нормален до сега щях да постигна много повече от колкото всички тия разбирачи на КУП! Представете си майка с малко дете в ръце , спират я някакви на улицата и и вземат детето и потеглят с кола,тя протяга ръце но не може да направи нищо. Дано ме разберете какво искам да ви кажа с този пример.Дали майката не и пука за детето или е безсилна и не може да направи нищо? Искаш нещо а не можеш да го направиш...нещо те спира. Реших да ви пиша днес понеже твърдо съм "решил" какво ще стане утре , и моля ви хора никога ама никога не се подигравайте на недостатъците на даден човек, не се дръжте надменно, бъдете ХОРА.Сбогом
недей да се самоизмъ4ва6 така.. тръгни по кафета,дискоте4ки с някой фр-та... се 6те си намери6 някоя..има моми4ета които не гледат толкова вън6ния вид,и са свестни мацки и 6те те оценят най ве4е по характер!просто не си намерил то4ната...и да ти кажа.. грозни мом4ета за мене няма,има мом4ета които не желаят да бъдат красиви! Успех![]()
Smiling does not necessarily mean you're happy, sometimes it just means you're strong.