- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм
Mersi na vsi4ki ...znaete li ne e taka kakto si mislite.Az nqmam nikakuv 4ar ... ne sum mrunkalo...prosto ne vijdam kogato na 4ovek mu e zle kakvo lo6o ima da spodeli.E da ot li4en opit znam 4e po4ti nqma smisul da go pravq...no sqka6 mi dava sila i nadejda.Nadejda....4akam q ve4e 3-4 godini ,ne6to da se promeni....a vsi4ko stava po-zle.Ne e do tova da si sloja gel i t.n. prosto ne moga da si promenq liceto nali?priqtel4eta no ve4e 4 godini sum v postoqnna depresiq.Mislq 4e vsi4ko skoro 6te si doide na mqstoto samo mi trqbva malko smelost.Ne e i do harakter..vinagi sum bil borben i kato se setq kakvi ambicii imah ... a kak samozaradi vun6nostta ne moga da gi postigna.Vse edno e nqkakva granica koqto ne mi pozvolqva da q presko4a.Iskam da napravq ne6to a ne moga.Izlezna li navun pogledite...neuvajenieto na hora vsi4ko tova me ubiva.Vru6tam se v ku6ti zatvarqm se v staqta popla4a malko i za da otbiq 6ibanoto vreme lqgam da spq.Ne go pojelavam na nikogo.Otnosno "nqkoq" bih ti dal skype-a samo 4e mi pi6i li4no suob6tenie.I pls ne kazvaite 4e hlen4a kato jen4o i t.n. ne e nikak lesno da ste v poziciq kato moqta...i ako bqhte v podobna 6tqhte da ste na drugo mnenie.Mersi na vsi4ki 4e mi pisahte
Sorry no nqmam kirilica.I dano ne si pomislite 4e se samosujalqvam i t.n. i 4e prikazvam izmislici.Ne etaka
ne si mnogo typa da znae6...Първоначално написано от kristina_ok
a po temata pi4 ne 4akai "3 - 4 godini ne6to da se promeni" am se raznoobrazi... napravi ne6to razli4no i spri da se sduhva6..
Виждам, че въобще не си наясно със себе си.Първо казваш едно, след малко точно обратното.Чакаш?Какво, някоя фея да долети и да оправи живота ти.Ами, съжалявам, че ще ти то го кажа, но не става така!Трябва ти малко смелост?Ето, виждаш ли, че и без приказни герои се получава работата.Външността не пречи на амбициите(освен ако не искаш да печелиш конкурси за красота).4-годишна депресия(по мое изчисление е започнала, когато си бил на 17), склонна съм да смятам, че не си излязъл от пубертета.[/b]Първоначално написано от desperate
znam kak se 4ustva6 do bolka mi e poznatoizlqza li na vun sre6tam samo podigravkite na drugite,4uvala sum kak moq fr govori po tel s ses i i kazva 4e edvam e izturpqla srama da xodi s mene po ulicite
ve4e suvsem se srinax i az kato tebe mislq da se samoubiq ama kato se zamisli6 s tva ne slaga6 krai na si4ko
ako iska6 mi prati pic na meila da te vidq
![]()
еха ходиш със себе сиПървоначално написано от Pti4i grip
![]()
![]()
=D> и как е кат са е*бете?!?!?!?!
![]()
![]()
щЕ сЪм ЖаЛкА кРаДлА нА мЕчТиТе Ви...
be_true .... puberteta otdavna sum go minal i tova nqma ni6to ob6to s nego.I kak da se promenq ? kakvo da napravq da zema edin 4uk i da se bluskam po liceto s nego li? ne stava taka vinagi sum bil borbena natura no i realist.Tova koeto ne moje da promenq zna4i e taka za6toto prosto nqma na4in.nz mom4eta i momi4eta ne go pojelavam na nikogo.Ne mi trqbva da sum krasavec a prosto da sum normalen.Da gi nqmam tezi 4erti i ne6ta koito me pravqt grozen.Ne iskam mnogo prosto da sum normalen i da me priemat i posre6tat kato takuv.Poznavam hora koito tova kak izglejdat ..ne im puka i si pravqt vsi4ko koeto trqbva no men me boli i ne moga da sum kato tqh.Gledam drugite mom4eta ... vseki si ima lubovni prejivqvaniq i t.n. haresvat gi imat avantiuri ... a ako moje6e pone da ne me priemat taka i da sum normalen.... tova za men e dostatu4no.I ako ima6e vlak za vseki putnik to togava nqma6e da ima "ergeni" i nqma6e da su6testvuva taq duma.I priakzkata 4e krasotata 6te spasi sveta e mnogo vqrna.Az ne opredelqm vsi4ko ot tova kak izglejda 4ovek no e mnogo po-lesno 4ovek da uspee ako e krasiv.Otiva6 nqkude bez da se pritesnqva6... pravi6 ne6to bez da se pritesnqva6 i vsi4ko e ok. "malko inat4e" slagam krai na bolkata i ne6tastniq jivot tova e ne6toto koeto mi ostava.6te naranq mnogo hora 6te gi karam da stradat no te ne znaqt kakvo mi e na men vseki den...vseki edin mig.Ne mislq 4e e egoisti4no ot moq strana ako go napravq.Zavijdam vi na vsi4ki (razbira se dobronamereno) kato gledam kolko ste krasivi i veseli i nai-ve4e 4e pove4eto ne kazvam vsi4ki ot vas ste sre6tnali ili izpitali lubovta.Kakvo po-hubavo ot tova 4ovek da obi4a ida bude obi4an? mersi na vsi4ki i pak sorry za kirilicata
Първоначално написано от ХодещСъвет
![]()
![]()
=D>
I like to watch you sleep at night
To hear you breathe by my side..
be true, аре си заври нещо остро и не обяснявай кой е излязъл от пубертета и кой не, става ли ?Първоначално написано от be_true
Щом като пича казва че е така, значи е така. Щом като пише тук значи има нужда от подкрепа. 4 години не са малко, не мислиш ли ? А външния вид наистина е от значение.
Единствената истина е че за всеки влак си има пътници. За някои по-малко, за други повече. Но винаги се намират... не се отчайвай приятелю, знаеш че хората са егоисти, хората не се съобразяват. Хората не разбират, а и много от тях дори не зазлужават да го проумеят.
Просто... живей. Поне имаш тази възможност, бъди благодарен.
ne se karaite sega.Uvajavam mneniqta na vseki edin ... tq taka misli ..i si go kazva.Digital pi4 neznam no tazi vuzmojnost da jiveq ne q iskam .however ako jelaete zakriite temata da ne vi otteg4avam s moite si problemi pove4e.
Iskam da vi kaja,4e tova da s hubav ne ozna4ava da si 6tastliv!Az neskromno moga da zaqvq,4e sum sladka,no prosto ne mi vurvi i tova e..haresvam nqkakvi vse nevzra4ni mom4eta,za6toto "pi4owete"prosto sa vuzduh pod nalqgane!i moga da ti kaja,4e za po4ti vsi4ki momi4eta e vajna ne samo vun6nostta,a tova 6to za 4owek si!Taka po suvsem beglata predstava,koqto dobivam ot teb,si mislq,4e si super pe4en 4owek,no prosto trqbva da se opita6 da bude6 priqtel s momi4etata,ne da gi vuzpriema6 kato vid plq4ka!Pokaji im vutre6nata si krasota,tq moje da omae mnogo powe4e ot vun6nata!
po-dobre yjasen krai,otkolkoto ujas bez krai!
Моят съвет е да прочетеш книгата "Излекувай живота си" на Луиз Хей, която ще ти помогне да заобичаш себе си, при теб виждам и защитни реакции като казваш, че външността ти пречи да постигнеш амбициите си(ще ме разбереш, ако прочетеш книгата) ! Успех и не дей много дълго да седиш отчаян!![]()
ne vuzpriemam momi4etata kato vid plq4ka v nikakuv slu4ai.Az moje i da sum dobur ...no kakto kaza vseki gleda i vun6nata krasota.Taka 4e spored men i da ima6 vutre6na krasota... nqma nikoi da te dopusne i da te opoznae za6toto te posre6tat po vun6n. vid.
strannoto pri mene e 4e nai-dobriqt mi priqtel e momi4e.Da tq mi e kazvala 4e sum to4en i t.n. no nadali nqkoi 6te me poiska za ne6to pove4e ot priqtel.KAkto i da e ... 4el sum mnogo podobni knigi i statii i t.n. no realnosta si e druga i jivota si e jivot.Vurvq po ulicite i v o4ite na vseki vijdam lek prismeh dori i otvru6tenie.Rqdko se slu4va nqkoi da me prieme dobre i da ne me gleda vse edno sum "" ...tova e ne6to kato nagradata za men samo kadeto sled 5 kra4ki vsi4ko hubavo se sriva.Iskam da hodq po kafeta..disko i t.n. no kak?Kak sled kato otida vijdam unizitelni durjaniq.Obru6tat se i me poglejdat...vse edno ne sum 4ovek a porednoto neveroqtno ne6to koeto sa vijdali.Ne sum nqkakuv zadrusten no kato 4e li vsi4ko tova koeto me ma4ka malko po-malko me pravi takuv.Imam dostoinstvo ot koeto nikoga nqma da se otkaja no to ne pomaga v slu4aq.Taka 4e skoro 6te pokaja
na jalkiq si jivot i kvoto 6te da stava vqrvam 4e 6t e po-dobre.
![]()
^ Я си влез в акаунта... = )
Виш,не може да се каже,че външноста ти е най-големия проблем ...
Има много хора,които не са дотам привлекателни пък си имат приятел/приятелка .. по-скоро трябва първо да знаеш какво искаш,за да се постараеш да го намериш .. т.е. да си наясно със себе си![]()
Пък и можеш да помолиш твои приятели да те запознаят с някое момиче ... колкото повече запознанства толкова по-голям шанс имаш да откриеш момиче за теб![]()
И най-важното ,знам,че е тежко,но не се отчаивай!![]()
ТФа бях азПървоначално написано от Анонимко
Osnovniq mi problem e toiot nego idvat ostanalite.Priqteli....da hubavo 6te6e da gi imam no nqmam takiva .Zarqzah vsi4ki za6toto makar i nevolno te po4naha da me vuzpriemat kato drugite i po4naha da gledat na men kakto ostanalite hora.Nqma 4ovek koito bi me iskal takuv ta dori i hora na vuzrast me gledat i se otnasqt s men vse 1 sum parcal.Iskam da iz4ezna da se izparq i da si jiveq sam ako trqbva no ne moje.I iskam da vi dam edin suvet na vsi4ki koito imat 4ovek do sebe si.Ako vi obi4a ,ako vie go obi4ate budete zaedno ne go izpuskaite.Dori da si mislite 4e 4uvstvata vi namalqvat ili 4e si omruzvate pomislete predi da se razdelite za6toto nqkoi hora nqmat tazi obi4 i podkrepa koqto vie imate.Pomislete su6to taka dali vuv drug 6te q sre6tnete ili 6te e samo momentno privli4ane a po-vajnata 4ast moje da q nqma - lubovta.Zabavlqvaite se vseki den ,radvaite se na nai-malkite ne6ta za6toto vas ni6to ne vi spira a nqkoi hora gi spira.
недей така ... успокой се![]()
Не може да няма абсолютно никой на тоя свят,който да ти бъде приятел
Помисли .. с какво обичаш да се занимаваш и т.н. и ходи в такава среда,
където има такива хора ... запознай се .. ще си намериш приятели,
а след това и приятелка .. по-добре не стой в къщи цял ден да мислиш затова,защото ще се натъжиш още повече![]()
vij desperate nqma smisul da se samoubiva6 ili da pravi6 drugi gluposti6e sre6tne6 nqkoq macka koqto da te xaresa takuv kakuvto si ne si4ki gledat samo vun6niq vid,makar 4e pove4eto go pravqt znam kak se 4uvstva6 napulno te razbiram i vse pak da se samoubie6 ne e izxod ot cqlata situaciq
![]()
Бе не е важно да си кат някой модел . Просто трябва да имаш излъчване . Вместо да се депресираш , излез някъде с приятели , прави си кефа . Момичетата винаги харесват веселите и забавни момчета повече от хубавите![]()
Pich... nqma za kvo dase tormozish spored men si dosta kompleksiran , nzz tuka qko komentari se izrediha. Ne trea dati puka zapylvai vremeto si s neshto vmesto da mislish za nekfi det nete zaslujavat bydi kakyvto si na 21 godini si se pak i az nesam koi znae kvo ama sam na 14 ima vreme za sichko.. . Ti mai pisheshe che neti e do seksa i neshto takoa .. Tochno tva iskash nai-mnoo dori i danego priznavash osven ti dasi pomognesh drug nemoje za tfa fashtai se v race nedei da mislish za takiva gluposti kato samoubiistvo ili nekfi takia..Predi sam se chudel shto neam gadjeta kato druite shto jivota mi e se kriv , no i moq red doide dori da ne e bilo za mnoo dylgo pone razbrah che moga razberi i ti .. .. Ako nqkoi kazva che si grozen prosto :Smt019 :Smt019 :Smt019 pak kazvam NESE KOmpleksirai ot tapaciiiiiiiiii ima gi mn i az tuka romani pochnah da pisha are gl hf i se opravqi ei ! (dance)
Trqbva ti samochuvstvie!!!...Vse pak nikoi ne e syvyrshen obache ako se tormozish i depresirash zaradi nedostatycite si samo si vredish oshte poveche ...a i drugite zabelqzvat che se chuvstvash malocenen i moje bu tova go otblyskva...Gore glavata!![]()
Мечтая за целувки
като капчици от дъжда по кожата ми ...
I az tova iskam...pone da imam izlu4vane ...ne mi trqbva da sum model no dori i izlu4vane nqmam.Kakto i da e moeto spasenie e edinstvenno da napravq tov koeto mislq.Za nqkoi ne e pravilno no za men eПървоначално написано от Alpha_Dog{F}
. rodik kompleksite sa mnogo i naistina e mnogo po-zle ot kolkoto si misli6 mersi 4e se opitvate da mi vduhnete kuraj no prosto nz .flirt4e_{f} nedostatucite sa su6to mng i nqma kak da gi popravq a imenno te me pravqt takuv.ne sum debel 4e da moga da otslabna.Ako be6e taka do sega da bqh otslabnal 100000 puti
za ne6tata koito moga da promenq 6tqh da gi promenq no moite ne6ta nqmat opraviq.mersi na vsi4ki otnovo za mneniuqta vi
spokoiny be 4ovek s vremeto vsi4ko 6te se opravi.drygite sa pravi 4e vseki vlak si ima patnici ii rano ili kusno 6te doide i tvoq red.nemoje prosto da 6trakne6 s prasti ii vsi4ko da se promeni kato v prikazkite.prosto trqq ti sam da svikne6 s misalta 4e ne si nqkoi smotan da ti se vdigne samo4yvstvieto ii da ne se sramyva6 ot sebe si.kat si haresa6 momi4e vari pri negy i pone se opitai da q zagovori6(tova e nai-malkoto) prosty badi sebe si s momi4etata ii te 6te te haresvat i yvajavat.
Eto ti pokakazvash che mojesh dase spravish kakto ako si debel sh otslabnesh taka i s drugite neshta prosto opitai nishtu negubish
Dai pic date viiime seki moe da kae az sam grozen iskam da umra...