- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Отчаян съм
Според мен всеки един човек(дори и да го отрича)минава през такъв етап от живота си когато си мисли,че все нещо му има,и че нищо не струва.Истината обаче е съвсем друга - всеки човек е самокритичен към себе си малко или много.Никога не можем да се погледнем през очите на другите,а когато някой ни каже нещо положително за нас ние едва ли не си мислим,че е луд за да мисли така,но вътреино ни става приятно,че има някой,който да мисли така за нас.
Не мисля,че трябва да се отчайваш.Това,че си нямаш приятелка може да не се дължи на външния ти вид.Може би просто общуването с едни и същи хора.....в смисъл само с определен кръг от хора (приятелите ти,който те приемат само като приятел).Предполагам,че имаш и не само момчета приятели.
Трябва малко да разшириш средата си на общуване.Започни да се срещаш с нови хора.И най-важното е НЕ СЕ ОТЧАЙВАЙ!!!!!!!!!!
Винаги ще се намери някой,който да те оцени заради самия теб,а не заради виъншния ти вид или каквото и да било друго.
zdraveite na vsi4ki ontovo.kato gledam kakvo ste pisali sled kato bqh tam akdeto ne trqbva6eda buda nadali nqkoi 6te mi povqrva 4e e istina no tova momi4e koeto e pisaloe edinstvennata mmi priqtelka ie kazala istinata.ne mi se govori za tova koeto napravih.jivot za men nqma.edva se re6ih da pi6a no edinstvenoto ne6to koeto me razkoleba e 4e iskam da vikaja "Hora radvaite se na jivota,za tova 4e mojete spokoino da izlezete na ulicata,4e spokoino moje da otidete na kafe,disko i vuob6te kadeto iskate.Radvaite sei na nai-malkite ne6ta.i ako imate 4ovek do sebe si obi4aite go,otdelqite mu dostatu4no vnimanie ,budete s nego."
zavijdam na vseki edin ot vas ,4e mojete da pravite vsi4ko tova bez da vi kostva ni6to.a ako ima nqkoi kato men ... za vas ne moga da kaja ni6to poneje az samiq neznam kakvo da pravq. "ne predpriemaie kraini merki za tova!".az ne mojah da se preborq ne mojah da namerq proluka za da uspeq.nz kakvo ostava da napravq sega...osven da se nosq po te4enieto na "sivoto" ejednevie izpulneno s razkusva6ta bolka.nqmam sili nito jelanie za ni6to.edinstvennoto ne6to koeto mi ostana e nerealesti4nata nadejda 4e nqkoi den vsi4ko 6te se opravi.Ako nqkoi moje da mi kaje ot kade moje da si iztriq profila...4ene namerih ot kade. 6:30 stana ve4e i ne moga da zaspa no trqbva.lek den ot men.
Лек ден и на теб приятелю.Първоначално написано от desperate
![]()
едва ли е толкова лошо колкото го описваш,защото ми се виждаш свестен човек защо правиш такива работиче живота е гаден,тва е ясно и всеки един е осещал камшика на сьдбата просто не се предаваи....
Хмм...интересна е темата...донякъде споделям чувството ти,защото и аз още съм нямал приятелка.Не съм грозен,не съм и някой красавец.Имам приятели...и приятелки.Обаче при мен проблема е че като харесам някое момиче ... всъщност само 2 съм харесвал много,даже си мисля ,че проявявам и обич...така де много се умотах,ставам приятел с тях.Ето момичето което много харесвах...един ден събрах смелост да и кажа че я харесвам и тя ми отвърна нещо от сорта "виж човек...ти си ми най-добрия приятел,не мога да тръгна с теб защото няма да понеса момента когато се разделим".След това срещнах още едно момиче...и с нея станахме добри приятели,тя дори ми споделя неща които дори с приятеля и не споделя,личи си че ми има доверие.Някой може ли да ме посъветва как да покажа че я харесвам...така че да разбере ,че наистина държа на нея и не я харесвам само заради външността.
Четох в доста мнения ,че за всеки влак си има пътници...започвам да се чудя дали този влак ще пристигне някога.Какви ли не глупости ми са минавали през ума вече...грозен ли съм,гаден ли съм,заради пъпки,прическа... Ще съм благодарен на този ,който ме посъветва нещо
E ne to taq tema q iz4etoh ot-do, dostoina e za roman, az sym ustanovil edno ne6to, ako si mnogo 4uvstvitelen trudno 6te ocelee6 v tozi svqt, trqbva da byde6 perde za absoliutno vsi4ko, kvo kato te gledai stranno gledai gi i ti stranno i stra6no ako trqbva, nqkoi ako te obidi da ti e praz onaq rabota, mene ba6ta mi me nau4i da sym perde za takiva raboti, az sy6to sym grozen ne mi dreme i da me gledat nqkoi i da stranqt ne mi puka za tqh, to problema ne e v teb, a v tqh, te 6te sblyskat s trudnostite i edin den kato te molqt za pomo6t ti 6te im se smee6, Gospod vijda vsi4ko na tozi svqt vinagi ima ravnovesie!A tam momi4etata kvo gledali, mi ti ne gleda6 li vyn6nostta be, i ti 6e vidi6 nqkoq qka i 6te hvyrli6 o4i ili nqkoiq, koqto e grozna i nqma da iska6 da ima6 ob6to s neq, vseki 4ovek vijda razli4no,moje ti iska6 prekaleno mnogo, a ne se zamislq6 vyhu tova , koeot ti ikma6 i nego ocenqva6, tova ti e problema, pyrvo trqbva da se nau4i6 da ocenqva6 tova, koeto ima6 i posle da iska6 o6te...i kakto ti kazah po-nazad predolei 4uvstvtelnostta, prosto prodalajavi napred s vqrata i nadjejdata v syrcetoto si kakvoto i da stava i edin den 6te vidi6 ''zlatnoto nebe'' garantiram ti!
Ako tursi6 6tastieto v momi4etata si jestoko zabluden![]()
I worship His Shadow!
Xax... realista_ vij za edno si prav... tova 4e sum po-4uvstvitelen ot kolkoto trqbva 4ovek da e.No vij az si imam gordost i mnogo puti sum postupval taka kakto i ti...pravq se na perde i prikazvam ne6ta koito mislq i na nqkoi tova ne im haresva no 6tom te postupvat taka...za6to i az da ne se za6titq nali? Rabotata e tam ,4e moje bi tova mi e slaboto mqsto (vun6snostta) i nali znae6 kato te ucelqt pravo v celta...boli.Ta za tova ako nqkoi me gleda taka...toi ima pravo DA takuv sum i ne moga da mu kaja obratnoto 4en e sum.I az sum realist ,oba4e ako me zasegnat za ne6to koeto ne e taka togava na men mi pada perdeto i ne mu mislq .Az ne iskam ni6to prekaleno mnogo... a prosto 6tastie .Rogue i bez momi4eta sum bil 6tastliv.. radvali sa me i malkite ne6ta ,radval sum se na vsi4ko ot jivota taka 4e... ne mislq 4e samo momi4etata nosqt 6tastieto.Mnogo e slojno pri mene priqteli mnogo...
моят съвет... промени си живота. Първо реши какво искаш, после намери кой го има... и прави това което прави и той, промени всичко по себе си.
абе няма грозни хора...просто едни хора харесват едни, а други други..мисля че не си намерил подходящото момиче...а на колко год си? Например ако си още в пубертета..то много хора се мислят за грозни тогава и все нещо не си харесват но после като поотраснат и... затова не се отчайвай :Р
napulno sam saglasen trqbva da bude6 po uveren v sebe si i po nastoqtelenПървоначално написано от koalka
Бе аз казах, че тва момче неа се самоубие , пък ето го пак. Зле е картинката. Личи си, че мисли, че е няк'во нищожество.Грешка.Сички сме човешки същества и => ако нямаме от всичко по много , то имаме нещичко, единствено, но голямо и неповторимо. Той ще си земе поука. Пак ще го завлачи живота на някъде. Въпроса е , дали той ще иска, дали ще му стиска по-точно тва е др. въпрос. Само не тря се самосъжаява и внушава разни неща. Аз съм казвал и в други постове; Самозаблудата е един от най-големите минуси на хората! Успех Пал![]()
Грозни момчета... ъъъ не знам, аз не ги разбирам (момче съм) ама си мисля, че такова нещо като много грозно момче няма...
BAYO , ne 4e ne probvah..ne stana .Vij to4no tova e 4e az se osuznah...ne sum v zabluda 4ove4e.4estno da ti kaja do predi 3-4 godini vsi4ko si be6e nared..no sled puberteta se promenih i to ne kakto pove4eto kum po-hubavo a kum po-lo6o.Tova osuznah i to ne prosto ei taka a za6toto vsi4ko okolo men po4na da se promenq.Otno6enieto na poznati , slu4aini hora .. i taka malko po-malko dokato ne po4na i nai-lo6oto.Minah godinite na zabludeniq tineidjur...po4nah da mislq kato golqm 4ovek i znae6 li sigurno po-hubavo 6te6e da e ako ne bqh zabelqzal vsi4ko tova sega sigurno 6tqh da si jiveq kakto predi...makar v zabluda no ot druga strana nqma6e da se vijdam otstrani kakuv sum i kak me priemat hora.Ako ti si tova na snimkata ... moga samo da te pozdravq , ne za6toto si krasiv a za tova 4e malko krasivi hora kato teb suomqvat da sa istinski da razsujdavat kato teb a ne da se durjat naduto i t.n ( ne 4e razbiram ot muje de) .Sudq za teb i po komentarite ti po drugite temi.V nikakuv slu4ai ne se samosujalqvam , kazvam tova koeto mislq i po-skoro bih kazal 4e se samokritikuvam ...i moje bi si prav moje bi ima malka notka na samosujalenie no ne e za6toto iskam men da sujalqvat a za6toto mi e kofti.Neznam,jivota mi e takuv ,sudbata mi e takava imam adski mnogo nedostatuci i to osnovni i to ne edin ili dva kakto pri pove4eto a mnogo pove4e ot 2. Sigurno kato pi6a po tolkova mnogo na nqkoi 6te im se stori 4e sum nekuv zabutan i zadrusten idiot no ne e taka.Tuk izlivam mukata si i sorry ako postoqnno se povtarqm za6toto na nqkoi moje da im se stori dosadno ve4e. sorry ako e taka![]()
нужно ли е да си красив да имаш приятелка?
Не естествено.. ако намериш подходящия човек.. той няма да те гледа как излеждаш отв1н.... той ще проникне в тебе и ще види твоето истинско "аз"... не се безпокой денят ще дойде.. б1ди сигурен.. и когато дойде.. си спомни че си писал в този форум.. и аз с1м ти го казал това нещо...
Колкото до в1ншния ти вид...
Опитай да експериментираш с себе си... пробвай нови прически... очила(сл1нчеви,сега му е времето).. дори и ако искаш обици.. пробвай.. има една поговорка " От опит глава не боли " ...
И знай в този живот истински приятели няма...рано или к1сно ти забиват нож в г1рба за нещо което не си учакван ни-най-малко..
Аз никога не с1м позволявал да се ебават или тормозат децата от мойто даскало който са в това положение като тебе.. и винаги с1м гледал да се сприятелявам с тях..
И братле... ДИГНИ СИ САМОЧУСТВИЕТО МАЛКО.. не е хубаво да си с толкова ниско самочуствие...
Пич дано с1м ти бил полезен...![]()
Obeca imam... a tova zapriqtelite go znam .Ne polu4avah pove4e respect ot tqh i gi zarqzah.(sigurno se 4udqt za6to taka i kakvo mi e stanalo izvednuj)Praveh se 4e ne gi zabelqzvam no mi pisna.Do sega nikoq ne me e haresala ... a sum na 21 .. ne mislq 4e 6te ima takuv 4ovek.I znam 4e ne e hubavo da sum s nisko samo4uvstvie no tova e...realnostta.Depresiran ,kompleksiran lo6o e no ne mogada napravq obratnoto .Mersi za okurajitelnite dumi i suveti no vsi4ko sum probvalПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
И ако обичаш Не спирай да пробваш... любовта чака няк1де там... да я намериш... главата високо напред... и пробвай непрек1снато..
Благодаря ти за думите. Не знаех, че ми четеш постовете, щот обикновено не са от най-кратките. Тва исках да кажа първо. Второ - признаваш че липсва нещо, нещо, което те кара да си хапи. Сам казваш, че жените не са най-важното за теб. Тогава спри да говориш за тях като недостижима цел. Трето- Имам(х) приятел, също като тебе. Абсолютно като тебе. 3 пъти се опита да се самоубие и трите неуспешни. 98% детски паралич, ако ти говори нещо тва, то явно вижаш, че и при него не е цветущо положението. Той е на 20г. Бил е само с 1 момиче, което заряза с предлог, че тя не е достойна за него. Четвърто- не съм красив, гаранция ти давам. Красиви са жените, хубави са мъжете(според мен). 5-то и последно- пиши тука всичко което ти тежи и те мъчи. Винаги ше ти отг. а и не само аз, както се вижда.Първоначално написано от desperate
Голем си бате, нищо че си малко още, ще порастнешПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Съгласен съм, тфа исках да кажа![]()
как да го приемам т'ва...Първоначално написано от BAYO
![]()
vij 4ovek i az bqh v takova polojenie kato teb no ne se predavah,nikoga ne se predavah i sega ne6tata se opraviha,savetvam te da ne se predava6 i nikoga ne polvolqvai na depresiqta da te nadvie...znam 4e ne e lesno....ne pravi gluposti 4ovek ne si zaslujava...
Съгласен съм, тфа исках да кажа просто.Първоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
Би ли си дал пощата или скайп ?
desperate искам да ти кажа само. Ако не намираш смисъл в живота, както съм почти в момента аз, отделяй максималното си време във форума. Поне ако мислиш, че не си полезен на себе си и деня ти е все така дъждовен и сив, можеш на другите да помагаш, както го правя аз. Просто мнение братко, просто мнение.