.
Отговор в тема
Страница 7 от 13 ПървиПърви ... 34567891011 ... ПоследнаПърви
Резултати от 151 до 175 от общо 317
    На моменти приличаш повече на персонаж, отколкото на истински човек. Не обори нито едно от твърденията ми, подмина ги тактично. Почвам да се съмнявам в достоверността на цялото т'ва нещо...

Де да беше така...чул те Господ...но не е . Всичко е истина .Кажи точно какво искаш да ти кажа и ще го направя?Може би те някои неща не ти ги казах защото ме е срам от тях.
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от desperate
    И какво му е грозното на Азис? Щом него смяташ за грозен ... аз тогава трябва да съм плашилище хах.Азис не ми харесва поради други причини които са сеизвестни за всички така ,че не го защитавам ноо примера беше с него.Е виж не ми пука ,че хората не харесват депресирани хора...но ако някой ми каже ,че съм смешен или грозен тогава ще ми пука.Живота ми беше коренно различен ,пълна противоположност на сегашния който водя и знам какво говориш.Има момичета които гледат външния вид и има такива които не го гледат....и айде кажи една грозна черта на азис като не гледаме примерно тялото му а лицето?

Исках да кажа че не е от най-красивият.Но като не ти пука от хората защо се депресираш,живей си живота и да не ти пука.Колкото и да ти даваме съвети ти ако не ги изпълниш няма смисъл.Не мога да повярвам че 21 години нямаш един истински приятел просто е невероятно ако е така почни работа намери си приятели започни да излизаш с тях по кафета,на кино,дискотеки и така а момичетата сами ще дойдат Просто трябва да погледнеш с усмивка на живота Това са мойте съвети но мисля че няма да ги изпълниш защото човек като теб си е наумил че всички го мислят за грозен и скучен.Между другото имам един такъв приятел който има всичко и постоянно повтаря мен всички ме смятам за тъп и грозен и дори харесва едно момиче и постоянно повтаря че го мрази.И както на него сега и на теб го казвам гледай на живота положително и be happy

П.П. Ако искаш нещо да ми кажеш пиши ми на скайп ще ти отговоря с удоволствие \/

Да притежаваш хубав външен вид изобщо не е гаранция за това, че ще имаш приятели. Просто външния вид не играе при приятелството, по-ясно от това здраве му кажи.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз няколко пъти попитах, но ти не ми отговори!
    Не се харесваш, ЗАЩО НЕ СЕ ЗАЛОВИШ СЕРИОЗНО ДА СЕ ПРОМЕНИШ??????
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Мислещия
    Guest
    Извинявай, ама съм просто 100 % сигурен, че един боксьор или каратист никога няма да виси по форумите и да се оплаква като женчо по цял ден.Казах ти - започни да тренираш сериозно!!! В залата, ако покажеш умения винаги ще има кой да ти завиди. И аз бях така, много пропаднал психически и физически - като влизах в залата бях готов да се разплача почти, защото си мислих, че съм слаб и без характер. Но с течение на времето, аз израставх и в физически и психически и в един момент вече станах толкова добър, че трениорите ми ме имаха за най-добрия в цялата зала и така хората ми се възхищаваха.А и през това време което тренирах не ми идваха в главата такива глупости като твойте.

Пък за жените... май трябва да преминем към резервния вариант. Извикай си курва... повяравй ми това ще ти помогне. Вярно не е като секса с нормална жена, но в твоето положение е добра алтернатива.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Мислещия
    Извинявай, ама съм просто 100 % сигурен, че един боксьор или каратист никога няма да виси по форумите и да се оплаква като женчо по цял ден.Казах ти - започни да тренираш сериозно!!! В залата, ако покажеш умения винаги ще има кой да ти завиди. И аз бях така, много пропаднал психически и физически - като влизах в залата бях готов да се разплача почти, защото си мислих, че съм слаб и без характер. Но с течение на времето, аз израставх и в физически и психически и в един момент вече станах толкова добър, че трениорите ми ме имаха за най-добрия в цялата зала и така хората ми се възхищаваха.А и през това време което тренирах не ми идваха в главата такива глупости като твойте.

Пък за жените... май трябва да преминем към резервния вариант. Извикай си курва... повяравй ми това ще ти помогне. Вярно не е като секса с нормална жена, но в твоето положение е добра алтернатива.

Съгласен съм че този пич трябва да тръгне на фитнес но Мислещият аз мисля че за да се оправи физически трябва да преодолее емоционалния си проблем.Извинявай ама тва не става с курва вместо да се оплакваш по форуми излез на вън и повай да се забавляваш както ти намериш за добре иначе за да има самочувствие съм съгласен че трябва да ходи на фитнес ама първо оправи проблема с мозъка си просто не бъди писимист и това е.Но за курвата не сън съгласен това не е начина да се оправиш психически просто не губи вяра в себе си защото загубен е този човек който няма вяра в себе си

Guest
    zdr. moje li da dade6 info za vruska? imam jelanie da si pogovorim.

Guest
    Една хубава курвичка ще му дойде много ободрително! Той да пробва, така като гледам, според неговите думи няма какво да губи Ще му вдъхне малко оптимизъм и плюс това ще разпусне физически от напрежението

То верно всеки е сдухан от време на време, ама на такива "перманентни сдухляци" не може да се помогне. А и не виждам смисъл. Такъв проблем се решава от вътре, промяната идва от самия теб, никой не може да те промени.

Аз лично страня от подобни личности и евентуално ако се оправят от само себе си, тогава нещата потръгват.

Просто няма смисъл, твърде сложно е да наливаш мозък на подобен човек.

tzvety
    Guest

Re: nikoq

za6to ne si ostavi6 skypa ili ne6to takova i ne se ot4avai sled tazi statiq znae6 li kolko hora sigurno imat jelanie da te potarsqt prosto ti ne si ostavil kade
    aide uspeh i si ostavi skypa

Супер фен
    Град
    Bourgas
    като за на4ало вземи да си вдигне6 само4увствието и не бъди 4ак такъв писимист гледай оптимисти4но на не6тата ако си направи6 някоя маня6ка при4еска и носи6 яки дре6ки 6те има резултат повярвай ми
    Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx

Guest

Re: nikoq

vij kvo 4ove4e hva6tai se na rabota az sam momi4e niamam gadje i kvo da ne bi da mi puka izlizam s priatelki i se kefq na jivota tva se o4akva i ot teb
    aide kasmet

BE COOL

Цитирай Първоначално написано от warp
    То верно всеки е сдухан от време на време, ама на такива "перманентни сдухляци" не може да се помогне. А и не виждам смисъл. Такъв проблем се решава от вътре, промяната идва от самия теб, никой не може да те промени.

Аз лично страня от подобни личности и евентуално ако се оправят от само себе си, тогава нещата потръгват.

Просто няма смисъл, твърде сложно е да наливаш мозък на подобен човек.
    Oo повярвай ми не съм сдухан хах ни най-малко ...пермаментно.Мноого по различно е от това което си представяш.Е да... това че приказвам тея неща от тях може да си правиш изводите... и си имаш правото но не съм задръстеняк за къвто ме мислиш.Това че имам тея проблеми не означава че съм такъв.Не искам да ти разкажа за една случка от миналото лято.. i'm not FOOL. Не съм изгубил и капка чест ... от всичко това макар да е толкова смазващо.Курви не ми трябват правил съм секс когато бях на 16...само дето не съм срещнал любовта...това е по-важното и на което повече държа.Мисля ,че казах най-важното от моите проблеми ... however. tzvety ами... не искам да оставям е-майл или скайп ... много хора ми пишат на ЛС и така се разбираме.Просто може да има някой който иска да се еб*ава и за това не ги давам.

Приятел, само със самочувствие ще пробиеш в тоя шибан свят. Мислиш, че си в АДА, ела в моя АД , да видиш, живота ми, мечтите ми,сълзите ми! КАк те мачкат всеки ден, всеки час, всяка минута, всяка секунда. Професионални и лични, проблеми има всеки. Въпросът е да стисне зъби, да заличи обидите и подигравките и да гледа високо в хоризонта. Само самочувствие. Ако сам не се смяташ за какъвто и да е, и другите ще те последват по твоята логика.... пиши кво мислиш.

Еми това е ,че повечето съдят от първото си виждане....но след като ме упознаят остават с друго мнение.Знам BAYO ,че човек който има самочувствие и другите го приемат по-добре бил съм така преди.Май наистина трябва да се замисля над това.Мерси

Guest
    Desperate ти си тапак

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Desperate ти си тапак
    А ти си без зъби, ако съм близко до тебе!!!!!!!! Пубер такъв, сори бе , Педер!

Цитирай Първоначално написано от desperate
    Еми това е ,че повечето съдят от първото си виждане....но след като ме упознаят остават с друго мнение.Знам BAYO ,че човек който има самочувствие и другите го приемат по-добре бил съм така преди.Май наистина трябва да се замисля над това.Мерси
    Просто се замисли. Самочувствието е всичко. Нека съдят по първото си мнение, те просто ако не искат да те допуснат до себе си, има други, които искат. Мене лично ще ми е приятно да си лафя с тебе, щот се вижда, че си интелигентно момче, а и си ми набор. НЕ е важно как изглежда човек, важно е как той мисли, как се чувства. Вдигни малко самочувствието, засили малко скоростта, от първа на втора. Тва е първата крачка. Айде cheers

Guest
    ХодещСъвет - ЕБИ СИ МАЙКАТА ИДИОТ!!!

До другите - който писаха: Аз несъм поглеждал момиче след като се разделих с 1та си приятелка ... ест това ти е била 1та любов изневерила ти е и ти си се отчаял, но всички са еднаквни всеки минава през такива моменти и най-накрая след време се осъзнава и съжелява за това което е изпуснал

До автора - Запознай се с нови момчета ... сприятели се с тях споделяйте общи интереси ходете на дискотеки и фитнес ... промени леко стила си на обличане ... усмихвай се повече, но никога неизоставай в училище несе притеснявай ако все пак неси намериш приятелка ... защото статиската сочи, че средно на 1000 мъже се падат 1051 момичета (за България) демек ако от 999 неизбереш една остават още 52 който са цяло и изцяло за теб (и за мен ако неси егоист)
    Всеки се е здухвал, че е грозен и че не е харесван ... и че едва ли ще си намери приятелка и т.н. но винаги има надежда някъде там ... но никога непозволявай да бъдеш излъган вярвай и обичай я но внимавай момичетата са напаст

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аз ще питам пак и пак, докато не ми отговориш!
    Защо не направш нещо по въпроса, защо не се промениш??Нали толкова го искаш?

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Desperate ти си тапак
    Ела ми го кажи в лицето еееееееееееееееее ела да видим кой е тапак дееба лешперчето ти малко. sherry някъде бях написал ,че просто няма начин как да се променя....не мисля ,че дрехите биха ме променили.BAYO пич мерси...разбираш ме наистина.Взема да звънна на някоя стара позната...

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Аха, ясно, не ти се опитва. Отказал си се. Тогава ние няма с какво да ти помогнем. Няма логика! Не се харесаш такъв, какъвто си, а в същото време не правиш нищо, за да се промениш. Казваш "няма начин", а всички знаем, че начини има, само желанието да го има...

Ооо не! не съм се отказал просто в моя случай няма как.Казвам пак не съм пълен примерно.Ако бях щях още ей ся да излезна и да почна да бягам или нещо друго.Това е лесно...то ако беше това ехееее до ся 1000 пъти да бях предприел нещо.явно не ме разбираш но както и да е.

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Kво тогава ти има? Пъпки, гадна коса? Нос? Човеко, няма човек, който не може да се разкраси, разбери! Какво не ти е наред, наблегни на него, за да го пооправиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си