zdraveite na vsi4ki ontovo.kato gledam kakvo ste pisali sled kato bqh tam akdeto ne trqbva6eda buda nadali nqkoi 6te mi povqrva 4e e istina no tova momi4e koeto e pisaloe edinstvennata mmi priqtelka ie kazala istinata.ne mi se govori za tova koeto napravih.jivot za men nqma.edva se re6ih da pi6a no edinstvenoto ne6to koeto me razkoleba e 4e iskam da vikaja "Hora radvaite se na jivota,za tova 4e mojete spokoino da izlezete na ulicata,4e spokoino moje da otidete na kafe,disko i vuob6te kadeto iskate.Radvaite sei na nai-malkite ne6ta.i ako imate 4ovek do sebe si obi4aite go,otdelqite mu dostatu4no vnimanie ,budete s nego."
zavijdam na vseki edin ot vas ,4e mojete da pravite vsi4ko tova bez da vi kostva ni6to.a ako ima nqkoi kato men ... za vas ne moga da kaja ni6to poneje az samiq neznam kakvo da pravq. "ne predpriemaie kraini merki za tova!".az ne mojah da se preborq ne mojah da namerq proluka za da uspeq.nz kakvo ostava da napravq sega...osven da se nosq po te4enieto na "sivoto" ejednevie izpulneno s razkusva6ta bolka.nqmam sili nito jelanie za ni6to.edinstvennoto ne6to koeto mi ostana e nerealesti4nata nadejda 4e nqkoi den vsi4ko 6te se opravi.Ako nqkoi moje da mi kaje ot kade moje da si iztriq profila...4ene namerih ot kade. 6:30 stana ve4e i ne moga da zaspa no trqbva. lek den ot men.