.
Отговор в тема
Страница 6 от 13 ПървиПърви ... 2345678910 ... ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 317
    Не зная как, къде, защо
    любовта е страх за мен
    за мен е страх и но защо
    как искам да съм в нейн плен.
    Къде е тя защо я няма,
    а дупката е вече яма.
    Искра загасна, болка бясна,
    погълна сянката прекрасна.

Незнам как, незнам защо
    Незнам защо ме питаш кво
    Но знам че искам да съм с нея
    и не ме ебе защо.
    Слушам ги, слушам тях,
    слушам хора всеки ден,
    те говорят за любов,
    а любовта не среща мен
    всеки ден в търсене на нея.
    И даже външно да се смея,
    дупката във мен ме кара
    често да копнея за нея.
    Къде е тя, защо я няма.
    Щом клепачите ме предадът,
    я виждам в красота обляна.
    И после "бум", изтрел точен
    пак куршум.
    Събуждам се от бич в ноща,
    а тя я няма, изчезнала без шум.
    Надежда вече няма.
    Последната искра загасна,
    тъмнината грозна пак погълна
    сянката прекрасна.
    Целувка истинска и страстна,
    но само в блян, а аз съм сам
    във самота облян.
    За много грешки ме е срам,
    но знам, че сам съм се родил
    и във кофчега пак ще бъда сам!!!

Не зная как, къде, защо
    любовта е страх за мен
    за мен е страх и но защо
    как искам да съм в нейн плен.
    Къде е тя защо я няма,
    а дупката е вече яма.
    Искра загасна, болка бясна,
    погълна сянката прекрасна.

Не очаквам да ме разбереш,
    да знаеш през какво съм минал,
    колко сълзи съм излял, за да
    стана т`ва което слушаш днес.
    И без да забравя тоя скапан стрес,
    не загубих даже какпа чест.
    Живеем в два, два съвсем различни свята.
    Грозното го знам добре,
    но в теб намирам красотата.
    Лягам сам и знам,
    че сам пак ще бъда сутринта.
    Кажи ми щом незнам какво е,
    как да вяврвам в любовта.
    Да го духа парата,
    на думи всеки е богат.
    Аз съм сам и сам оставам,
    да го духа скапания свят.

Orqzah malko ot teksta na edna pesen koqto sqka6 izrazqva moite 4uvstva. taka kakto se 4uvstvam az vseki den.Sigurno se q slu6ali....
    BAYO neznam chovek opitvam se i az da buda polezen.Pufinkaa prati mi lichno suobshtenie shte ti kaja skype-a
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Отчаян, всичко зависи от теб Ако наистина се решиш, можеш да промениш живота си на 360 градуса, ако бъдеш по - уверен в себе си и ако промениш някои неща. Всеки има някакви проблеми, някакви трудности. Замисли се...Някои хора се раждат тежко болни, умират като деца, нямат шанса да се наситят на живота, нямат шанса, който ти имаш! От тебе зависи какво ще стане от тук нататък. Ако се отчайваш и ако се мразиш, няма да постигнеш нищо! Хората могат да правят чудеса, само когато вярват в себе си и в мечтите си! Помисли за това! След като не ти харесва живота, който водиш сега, промени го, недей да продължаваш по същия начин! Пиши ми ЛС ако искаш.
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

awe pi4 zemi se stegni malko seki moje da e polezen s ne6to i da si nameri mqstoto v jivota no ako neprestanno se povtarq6 4e nemoje6 naistina nqma da stane! prosto trqbva da b1de6 malko po nahalen,si4ko 6e se opravi gore glavata no nedei da si stoi6 po cql den v k16ti tva e nai gadnoto i to te depresira nai-mn za tva gledai postoqno da si zaet s ne6to pak i taka moje da sre6ne6 lubovta zapi6i se da trenira6 ne6to ili prosto se zanimavai s tva koeto ti dostavq nai- golqmo ydovolstvie!!!
    NON MOLLARE MAI!!! НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙ!

I na mene mi omruzna da se povtarqm..no ve4e kazah 4e... ne e kato da sum debel 4e da otslabna ida se promenq...kakvo da napravq kato ne zavisi ot men ? A vsi4ko idva ot tam 4e sum takuv ! Znam za kakvi trudnosti i t.n. mi kazvate imal sum gi i sum gi preodolqval no to4no tova ne moga da promenq a mi pre4i da izlezna spokoino za6toto prekra4a li praga na vratata... znam kakvo 6te vida znam kolko 6te me boli sled tova.Ako stava6e s nahalstvo i inat...dobre no vsi4ko tova se otbiva i ne moga ...neznam kak da vi go obqsnq.Znae6 li sherry 4uvstvam se to4no kato invalid...naistina ne preigravam ne se samosujalqvam but it's a true.Nikoq nqma da haresa takuv kato mene ... no ne e tam problema.Az moga da jiveq i bez da sum obvurzan prosto iskam da izglejdam normalno kakto vsi4ki ostanali a ne da me gledat kato izvunzemno ili nekuv clown.Neznam kakvo tolkova e frapira6toto 4e o6te s purviq pogled da me opredelqt kato edi kakuv si.... emi tova e ot vun6nostta mi..izlu4vaneto i t.n. Da vzema da si bluskam glavata v stenata ... taka li 6te stana po-krasiv (normalen) tova li zavisi ot men 4e da go napravq? Ne e tova ...na4in nqma osven plastikata .E tam ve4e se6tate se 4e e nevuzmojno pone za men. A predi da se promenq vsi4ko be6e tolkova krasivo i sega ako bqh kato togava 6tqh da sum nai-happy i 6tqh s lekota da premahna ostanalite problemi i da gi razre6a.golqma pre4ka e...pone za men.

Цитирай Първоначално написано от desperate
    Orqzah malko ot teksta na edna pesen koqto sqka6 izrazqva moite 4uvstva. taka kakto se 4uvstvam az vseki den.Sigurno se q slu6ali....
    BAYO neznam chovek opitvam se i az da buda polezen.Pufinkaa prati mi lichno suobshtenie shte ti kaja skype-a
    Да, знам я песента. King Size - Za neq И аз съм преживял доста на тая песен и за мене винаги ще важи. И пак съвет: Не се опитвай бе човек, ти го можеш, грижи се за себе си. PEACE! [-o<

Супер фен
    Ох ,като за начало не си единствен да знаеш..попадала съм и на други такива теми в които някой депресиран тийн обвинява себе си за нещо в което няма пръст.Не разбирам защо всеки се комплексира от това ,че не е имал приятелка и че еди кой си не го харесва.Ти си си ти и не можеш да го промениш,все някога ще намериш момиче което да те приеме такъв,какъвто си.Ако толкова си мислиш,че външния вид ти е проблема-->опитай да се промениш,смени прическата,дрехите,бъди такъв какъвто си искал да бъдеш и ае по-спокойно
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Lorraine moje bi trqbvashe da prochetesh malko ot postovete mi togava shteshe da razberesh nqkoi neshta.na 21 sum ...ne sum teen kakto i da e mersi za suvetite.

transistor
    Guest
    Здравей!

Да, трудно е да гледаш отстрани, как другите се обичат, и толкова силно искаш и ти да изпиташ чувството. Няма нужда да изкривяваме нещата - жена. Познато. Всичко идва от това, че в пубертета съзряваме, започваме да изпитваме симпатии към срещуположния пол. Когато не задоволяваме нуждите си, с времето изпитваме все по-голема, и по-голяма жажда. Копнежите не излизат от съзнанието ни докато не утоим тази си жажда. В един момент нещата излизат извън контрол и започваме да се самообвиняваме. Не можем да бъдем щастливи като всички останали.

Аз съм на 19 и съм в същото положение. Притеснителен, нямал съм гадже, нямам контакти с момичета. Опитвам се да подтисна тези неща от съзнанието си и продължавам напред. Както казаха повечето хора писали в темата, на всеки рано или късно идва времето. От една страна като се замислиш, че всички тези неща предстоят се чувстваш някак...?

Хората по улиците не се отвръщават от теб, втълпяваш си. Изпитвал съм го. Започвам да се чудя дали хора като нас, не могат да се обособят като един вид човешка порода(Ницше)...

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Отчаян, аз имам чувството, че ти самият си се отказал да се бориш! Знаеш ли какви зверове(ама точно грозотии), които ако ги видиш, ще се уплашиш, успяват с кураж да се разкрасят и да станат прекрасни?
    Та ти се притесняваш...Отслабването не е толкова трудно, имаше едно момче от моя клас, което беше не пълно, а много дебело...Е, момчето си каза, че не се харесва така и за едно лято отслабна много! После започна да ходи на фитнес, за да поддържа тялото си, сега си живее супер, има си приятелки и няма ниаккви проблеми! Мисълта ми е, че и ти можеш! Стига да го искаш!

Град
    нямам си на представа...
    нали и аз съм същия беееееееее...че съм и малко дебел на сичкото отгоре... найш къв съм мамут бе !? ама ся си почнах да ходя на фитнес...даже вече има малки промени...аз съм почти на 17 и още съм нямал приятелка...и да наистина...сякви градсмули има дет си имат приятелки/приятели...дай си някъв натиск...оди на фитнес дет викат момчетата тука...същия съм! и много други има като нас! тъй че...keep hope alive !!

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Krasotata ne e nai-vajnoto,koeto tarsqt momi4etata...Za edno momi4e e mnogo po-vajno ti da si mil,grijoven, da q uvajava6... Taka 4e spokoino

Az poznavam edin 4ovek, na 28godini za pryv pyt ima6e gadje...no sega e na 29 i e s drugo momi4e,no se obi4at mnogo i sa adski 6tastlivi...taka 4e nqma zna4enie na kolko godini si...
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мислещия
    Guest
    Изчетох почти всички мнения от началото до края! Виж сега, като за момче на 21 (казвам момче,въпреки, че вече си почти мъж) просто имаш много, ама много ниско самочувствие. И това е закономерно, все пак не си имал контакти с жени(интинмни) и от това човек много се депресира. Аз съм същият.. на 19, почти 20 години, но даже на кафе рядко съм излизал с момиче, пък кво остава за секс. С годините обаче разбрах едно нещо, какъвто и да си, даже и най-жалкия индивид на планетата, ти трябва да имаш своето самочувствие. Всеки си има кусури, особенно външни. Но ако ти промениш поведението си бъди 100% сигурен, че и отношението на хората ще се промени. Аз например въпреки, че съм нямал връзка, примерно заговарям се ей така случайно, я със сервитиорка, я с магазинерка, пусна някой готин лаф или направя така малък комплимент и ги карам да се умихнат. Та доста пъти съм завързвал така някакви бегли запознанаства, въпреки че не може да очакваш кой знае какво от това, но все пак ти дават някакво самочувствие. Не очакваш някоя девойка да дойде до теб и да ти кажа "Много те харесвам, искам да ходим". Забрави това да стане някога. Просто започваш малко по-малко да си градиш имидж, но не на комплексар! Та за самоубийства и такива глупости не говори изобщо, защото и ти самият знаеш, че ти се живее и че не можеш да го направиш. Ако не ти се живееше, нямаше даже да влизаш във форума. От къде съм сигурен ли? Ами щом си влезнал тука и искаш съвет, значи ти търсиш и копнееш за някаква промяна. А тя повярвай ми, рано или късно ще дойде . А и между другото, препоръчвам ти да се захванеш с някакъв спорт - бокс,карате,джудо,борба. Каквото и да е, но ще те оптусне и ще видиш как всички ще тръгне от самосебе си. И аз бях много сдухан преди, но изградих характера си благодарение на спорта!
    Пък ако много ти се чука нещо, знаеш има едни такива какички дето срещу заплащане извършват дадена услуга. Бъди сигурен, че няма да им пука много как изглеждаш

zapoznanstva.aha.bg - въпреки, че не ти го препоръчвам горещо тоя вариант. Позлвай само в краен случай.

Мислещия , харесва ми тва за спорта, което си написал. Достойно за уважение мнение. Наистина е така. Здрав дух, здраво тяло и обратното

Treniral sum...znam za kakvo mi govorish.Tova za samoubiistvoto ako si 4el po-podrobno 6te6e da razbere6 4e az opitah no kakto i da e ne e v tova problema.Ne e i zaradi lubovta be hora ne e .Ne sum debel no sherry e nai-blizko.Tova e i az sum takuv .I da zagovorq po nai-hubaviq na4in nqkoe momi4e i da go zasipq ot komplimenti ...nqma faida. ThePowerOfLove za sujalenie takiva momi44eta sa mnogo malko ( . Radvam se 4e vie mojete da promenite tova koeto vi pre4i no az ne moga.Zavijdam vi 4e mojete da ste happy i mersi otnovo ... mai temata ne trqbva64d a q puskam ...az si znam nai-dobre . uf mamka muuuuuuuuuu

Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Тренирал си? И какво, сега се предаваш? Защо не си поставиш за цел да отслабнеш примерно? Тренирай здраво, спазвай даден хранителен режим няколко месеца, бас държа, че ще има видим външен резултат! А промениш ли външността си, ще ти дойде и капчица по капчица самочувствие и ще имаш пак възможността да се чувстваш добре. Така като се отчайваш, губиш ценно време, губиш шанса си...

21 годишен? Чудиш се какво да правиш? Толкова ли ти е скучен наистина живота? Как се издържаш между другото? На работа ходиш ли?

На някой хора приоритет номер едно им е граденето на кариера. Няма значение в коя сфера бачкаш, работи здраво и усърдно и ще се издигнеш във живота. Защото в професията никой не го интересува как изглеждаш - интересува го как си вършиш работата.

Град
    Sofiq
    Vseki 4ovek e razli4en sam za sebesi i ne trqbva da se ot4aiva6 tolkova mnogo.Ne vsi4ko zavisi ot krasotata,vajen e haraktera i otno6enieto ti kam momi4etata.Poznavam tolkova mom4eto,koito nikak ne sa krasivi,no izob6to ne se pritesnqvat ot tova i si imat gadjeta,izlizat si s hubavi momi4eta,vsi4ko zavisi ot sobstvenata ti naglasa.
    Moqt savet,vdigni glava i razberi 4e ne vsi4ko zavisi ot krasotata,nau4i se prosto kak da se darji6 ta da te zabelqzvat momi4etata,koeto vsa6tnost ne e nikak trudno. Kasmet

Цитирай Първоначално написано от warp
    21 годишен? Чудиш се какво да правиш? Толкова ли ти е скучен наистина живота? Как се издържаш между другото? На работа ходиш ли?

На някой хора приоритет номер едно им е граденето на кариера. Няма значение в коя сфера бачкаш, работи здраво и усърдно и ще се издигнеш във живота. Защото в професията никой не го интересува как изглеждаш - интересува го как си вършиш работата.
    И тука има капка истина.

desperate, с кво можеш да се занимаваш, кво те влече, как беше даскалото? Компютри, мода, инженеринг, самолетостроене ... ми де да знам, може пък и тва да е

rag3
    Guest
    ei 4ove4e kade otiva6 ti,6to si se zabil vav toq 6iban van6en vid mama mu stara.Misli6 4e si grozen li ,neka ti kaja ne6to ,az sym gore doly gotin i nae6 li kvo 4ove4e tva ne mi pomaga.Iska6 da hodi6 po diskoteki i kafeta mi kvo te stqga.Horata mislat 4e si grozen bro,mi na horata v ustata 40ve4e,sa6tite tezi hora sa tolkova moralno zagnili 4e ako moje6e da si kato tqh nqma6e da go ponese6.Nae6 li,az ne hoda po kafeta i diskoteki,horata tam ne sa kato mene ,az nqmam ni6to ob6to s tqh,imam uj nqkvi prqteli,za kvo sa mi ,te ne sa kato mene ,az i s tqh nqm ni6to ob6to.Momi4eto po koeto sam lud nikoga nqma da bade s mene,za kvo mi e taq krasota be ,da si gledam 6ibanata mutra v s vazhi6tenie v ogledaloto i da se radvam na tva 4e nqkvi pa4i me zabivat po ulicata li,em to sux ne ti trqva.Az sym sam sega,bil sam sam po4ti prez celia si saznatelen jivot 4ove4e.Ako ti kaja kolko pati sam se mislil da se hvarlq ot nqkade nqma mi povqrva6,ma nae6 li kvo -sacrifice is not the way
    tva mi be6e stanal deviz po endo vreme
    Get a life 4ove4e tva moga ti kaja ,kato se obarne6 nazad sled vreme si pomisli kakvo 6te ti e ostanalo ot nastoq6teto ,nqkav hubav spomen ili tva kak si se ma4kal sam za ne6to koeto ne moje6 da promeni6.Pomisli si...

... и работата е там, че хората, които ти отговарят са вероятно години по-малки от теб и би трябвало ти да знаеш някои неща за живота по-добре от тях.

Човек вижда различно нещата на 16 и 21 години. Ако беше на 16 години, напълно бих разбрал мъките относно външността ти. Но почакай малко - на тези години те гледат мама и тате, живота е скучен, даскалото е тъпо. А ти? Ти си навлязал в друг етап на живота. Трябва да поемаш отговорности, да си самостоятелен, сам да изкарваш хляба си.

Като за начало кажи как изобщо се издържаш? Защото в момента си представям гледката как по цял ден стоиш отчаян у дома и се вайкаш относно външните ти проблеми (които така и не каза какви са, за да получиш евентуално и съвет как да поработиш върху тях, щото повечето неща се поправят). Само не разбирам в тая картинка следното - как живееш? Родителите ти ли те издържат или ти сам?

Според мен има много по-съществени ПРОБЛЕМИ за човек на твоята възраст от външността. Би трябвало вече ти и хората около теб да са надрастнали фактора външност. Външността с годините става по-маловажна, като изпъкват качествата. Мацките си падат по богати мъже - да си богат изисква определени качества, не изисква красота. Има богати ГРОЗНИЦИ по дяволите.

Гарантирам ти, че хората около теб не виждат и на половината от недостатъците ти, които смяташ за толкова проблемни. Това, че ти забелязваш собствените си недъзи е съвсем нормално, защото това си ТИ. Но ти оглеждаш ли всеки един човек в детаили? Е, сети се как и на другите може би повечето ти "кусури" сигурно дори не им обръщат особено внимание.

Ти си сдухан и това ти е главният проблем. Хипотетично дори да беше най-големият красавец със поведението и предполагам маниерите си, не би привлякал задълго някого. Щото външността помага за да направиш добро първо впечатление. Вярно е, че никога не можеш да промениш първото впечатление. От първото нататък вече ти трябва стил, поведение и какво ли още не за да оцелееш в тоя свят. Слабите горят.

За самоубийство да не говорим. Не принуждавай живота да си отиде. Знаеш ли изобщо какво те очаква след него? Ами ако е ОЩЕ ПО-ЗЛЕ. Стой си тука.

Аз отивам да си мажа симптомите на пубертета.

Цитирай Първоначално написано от ХодещСъвет
    За Всеки Влак Си Има Пътници?!?!? НЕЕЕ това не се отнася за влаковете ИЗВЪН СТРОЯ!!!
    hode6t suvet za men si pulen bukluk kak moje da govori6 taka mi ako ti kaja 4e nestava za ni6to kak 6te se po4uvstva6 a?

Утре сигурно ще съм щастлива, ако изобщо съм жива...

А сега вече си оправих кирилицата .Май пак трябва да се повторя "warp" всички независимо от възрастта ...ме гледат така. как да живея така като не ми дава мира? Скоро ще почвам работа...а незнам как ще изживявам всички неприятни моменти които ще ми се случват там...и навън въобще.Толкова стрес от всякъде ,че понякога всички гадории които са ми се случили през деня се появяват и в съня ми.Понякога се събуждам и си мисля ,че е било просто сън ...но уви кошмара е реален.Всичко това което преживявам,ме дърпа назад ,толкова много желание имам за всичко а това ме спира.Не ме мързи ,не че не искам...незнам как да го обясня. "rag3" пич...аз бих бил щастлив ако бях като теб.Това ,че нямам приятелка не е фатално, и малките неща са ме правили щастливи преди време.Знам знам,че повечето са "морално загнили" но именно тези хора казват и мислят това което виждат.Нямаше да ме е*е какво си мислят хората ако не беше истина!!! Гадно ми е от горчивата истина. warp картинката е горе-долу такава...да .Но не си мисли ,че съм некъв некадърен мързелив дето чака на готово. Вижте линка в подписа ми .... вижте ,че не съм бил само аз така . Тъжно но факт

Guest
    Извинявай че ще ти го кажа ама не обичам депресирани хора като теб. Бил си грозен то и Азис е грозен ама е звезда.Я погледни ведро на живота.Мислиш че момичетата гледат външен вид.Я се огледай около себе си.Мога да ти кажа че ти нямаш самочувствие.Аз съм на 17 и аз никога съм нямал гадже ама какво от това.Нямал си приятели.Според мен проблема ти е в това че си депресиран,никой не обича депресирани хора.Помисли си кой обича да гледа тъжни физиономий.Я си намери работа и некво хоби.Разнообрази се и ти гарантирам че и приятели ще имаш и гадже ще имаш.Ако искаш да получиш съвет от мен ще ти дам съвет с удоволствие пък и така така обичам да си чатя пиши ми на zaxarievrichi v skype а и който иска да си полафи на любовна тематика също.А съвета ми към теб е усмихни се на живота той е пред теб

И какво му е грозното на Азис? Щом него смяташ за грозен ... аз тогава трябва да съм плашилище хах.Азис не ми харесва поради други причини които са сеизвестни за всички така ,че не го защитавам ноо примера беше с него.Е виж не ми пука ,че хората не харесват депресирани хора...но ако някой ми каже ,че съм смешен или грозен тогава ще ми пука.Живота ми беше коренно различен ,пълна противоположност на сегашния който водя и знам какво говориш.Има момичета които гледат външния вид и има такива които не го гледат....и айде кажи една грозна черта на азис като не гледаме примерно тялото му а лицето?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си