.
Отговор в тема
Страница 9 от 13 ПървиПърви ... 5678910111213 ПоследнаПърви
Резултати от 201 до 225 от общо 317
    НекФо_НикФо
    Guest
    Хмм...наистина-едва ли си толкова грозен,отекчен,отвратителе н и пр.,какъвто се изкарваш От описанията, които даде за себе сии....ти се уприличи на доста грозен човек, а това едва ли е така Но все пак-защо не дадеш пик Със сигурност ще има някой , който ще те хареса
    Един съвет(може би даден ти от много хора)-ВДИГНИ ГЛАВА!ПОВДИГНИ ГО МАЛКО ТОВА ПОЧТИ ИЗЧЕЗНАЛО САМОЧУВСТВИЕ....момичетата 100% ще те харесват повече
    Дори и хубави, хората не винаги са щастливи!Аз например мн се харесвам на външен вид, приятелите ми също, момчета, момичета,абе всички!Но все още съм си самичка А като ги видя някои момичета, които на нищо не приличат с някой мн як пич...и ми иде да ги хвана за гушите!
    Или обратното-някоя мн готина мацка с някой с 20 години по-голям от нея богаташ!

Самотен, но красив
    Guest
    Ами аз пък не се мисля за грозен, харесвам си се и е имало момичета да ме харесват, но пак съм сам. Картинки:
    silvio.hit.bg -> az_reklama.jpg - Рекламна.
    silvio.hit.bg -> az.jpg - По-ясна.

Guest
    На първата не ти се вижда много лицето, наистина е като от реклама, и приличаш на Брад Пит. Харесва ми. Втората, ами очитети са малко странен цвят на нея, но иначе е хубава. И тя ми харесва.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Самотен, но красив
    Ами аз пък не се мисля за грозен, харесвам си се и е имало момичета да ме харесват, но пак съм сам. Картинки:
    silvio.hit.bg -> az_reklama.jpg - Рекламна.
    silvio.hit.bg -> az.jpg - По-ясна.
    Копирайте целия текст "silvio.hit.bg -> az_reklama.jpg" или "silvio.hit.bg -> az.jpg" в Адресната лента на вашия браузър и на мястото на " -> " поставете наклонена черта. Иначе не се отварят.

Guest
    Странно, уж жените са тези с ниско самочувствие.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Странно, уж жените са тези с ниско самочувствие.
    Тихо по въпроса.
    Отдавна следя темата и просто искам да поздравя всеки един който се опита да окуражи момчето.
    Може би си струва да направим отделен сайт само за тази тема и да публикуваме много от постовете като есе-та - мисля че наистина би се получило добре.
    desparate@
    Наистина първо ти самия трябва да вдигнеш мнението за себе си. Да ти кажа и аз съм имал такива моменти в които съм си мислел че съм най-грозния мазен гнусен отвратителен мангал в целия свят. ^^ Камо ли някое момиче да ме хареса. И изведнъж, както си ги мислех тия глупости, се появи Тя и ми е*а майката. Което от своя страна не ми попречи да си остана адския песимист, но поне усмихнат. ^^
    Човек не изглежда така, както изглежда, а така както го виждат другите. Което е пряко свързано с това как се чувстваш ти самия.
    За това моля ти се, спри да киснеш тук и да се самосъжаляваш, а хубаво усмисли живота си, постави си цели и започни да ги гониш !
    И най-добре дай най-сетне една снимка да те видим и ако не си толкова грозен колкото се изкарваш - лично ще дойда и ще ти бия два шамара. А след тва ще излезем и ще пием по бира.

Guest
    Е нали пусна там некакви снимки.

Guest
    Не е мястото за самореклами. Ключ. Нулева толерантност.

Не тея снимки ги е пуснало друго момче.Значи хора накупил съм си куп дрешки (толкова ми беше гадно да излезна на центъра при толкова много хора) но събрах кураж и сега ще отида да се подстрижа.Незнам ама може да си направя снимка но ще я пратя на лично (и не обещавам че скоро ще си направя де) . А за приятелката...говорихме и тя наистина има чувства каза ми "Ами с времето те опознах и ми допадна,а и нали сме си близки знаем всичко един за друг..." та това вече мисля ,че е отговор нали? само дето да ви питам една връзка не може да продължи дълго ако не харесваш някой външно а само вътрешната му "красота" нали? Или поне такива момичета няма? Незнам сега гледам да натрупам малко самочувствие но дали ще стане... Искам да кажа на момичето което писа там ,че и е било гадно като виждала някакви грозни момичета с хубави момчета и обратното хубави момичета с грозни... ами аз знам ,че хората така си мислят но защо ми го казваш...ако по някаква вероятност бъда с момиче да знам ,че останалите мислят така и за нас ли? абе незнам ама все пак мерси за съвета та както и на всички които писаха.И все пак ... ще си остана такъв но както и да е.Thanks!!!
    Не съм бил единствен... вижте!!!

Всеки човек умира, но не всеки човек живее истински.

Guest
    Леле, от 2001 края (7 клас) до 2005-6 (11 клас) и аз бях като теб - страх от многото хора в центъра, страх от погледите им, нямах гадже, но се отърсих от пове(ето песимистични мисли. Това което си написал, все едно аз през 2002-2005 сам го писал!

Guest
    Да ти кажа, и аз наистина бях отчаян, сега не съм, не ме е страх от многото хора, пак си върнах самочувствието от периода до 2001, но все още нямам гадже, но един съвет от мен - започни да се харесваш, да се обичаш и да се поддържаш повече и тя ще дойде някой ден. Кво ти пречи да си чистиш кожата всеки ден или през ден със лосион срещу пъпки или спирт, моята кожа става на пъпки и като почнах да си чистя лицето и да свалям мазнината вече не ми излизат и съм по-приввлекателен. Но аз не го правя за жените, а за себе си.

Guest
    Понеже имаме близка съдба, ще ти разкажа за своята промяна:
    Бях едно от най-веселите и щастливи деца до 6 клас. После се наложи да се преместя, за да уча по-сериозно за кандидатстването. И не знам какво, но някак си в края на 2001 ей така, като в приказките аз започнах за си мисля, че съм грозен. Преди никога не мислих така. После пък много се интересувах от чуждото мнение, затворих се в къщи и душата ми страдаше. Съучениците ми все се караха с мен и до началото но тази учебна година го правиха, но вече не. Защо ли? Защото през пролетта на 2006 нещо се "счупи" в мен, разбрах, че 2002, 2003, 2004 и 2005 не е бил моя начин на живот, не бях себе си, интересувах се от неща, от които всъщност нямах нужда, задълбавах в глупости, интересуваше ме мнението на другите. Но... изведнъж си казах: "Мамка му, пак си ставам аз!" И ето, вече втора година не гледам новини и не седя много в къщи, ами излизам. Оказа се, че новините по телевизията и вестниците ме сдухва, също и зяпането на всички хора по улицата и в градския транспорт. Сега вече не ми пука за чуждото мнение, харесвам външността си и себе си, не гледам всеки и всичко, не се интересувам от чуждото мнение, избягвам конфликтите за да не си късам нервите, гледам да мисля добри неща и да ти кажа - станах си почти същия. Супер е.

viq pa s toq fitnes.Ne pro4etoh vsi4ki otgovori,4e nqmah mn vreme ma iskam i az da napi6a ne6ti4ko.Tova kakuv e vun6niqt ti vid nqma nikakvo zna4enie.Nai-vajnoto e ti da se priema6 i da se obi4a6 takuv kakuvto si.
    Postigne6 li tova prosto si nqma6 napredstava kakvo samo4yvstvie 6te pridobie6.A ako si yveren v sebe si horata 6te te haresat takuv kakuvto si.Za6toto nikoi ne obi4a da se 4yvstva neyveren v sebe si.Zatova horata ne dryjat s takiva li4nosti.Prosto si se ysmihni vutre6no na samiq sebe si i si kaji "eii az sum gotin pi4 be".Primerno az si znam za sebe si.Nqmam mnenieto,4e sum krasavica oba4e imam samo4yvstvieto,4e ima hora,koito me haresvat takava kakvato sum Ti moje6 li da kaje6 su6toto za sebe si?

Цитирай Първоначално написано от Digital
    ...... А след тва ще излезем и ще пием по бира.
    Пиши ме и мене , ма като се върна ей

Guest
    spoko vsi4ko si otminava...nqkoi den i ti 6te sre6tne6 4oveka ...vmesto da se symosajelqva6 ami se stegni (fitnes ili nqkav sport)zanimavai se s ne6to dokato toq moment doide.svirkai si i da ne ti puka ako ti ne se uvajava6 togava koi 6te go napravi?!

Guest
    аз съм потресен що никои не го харесва .. ми ти не се харесваш ко остава за другите ... нямал смелост да излезе по центъра смятаиии излизаи си и да не ти пука Какъв си такъв кат някво момиченце на 14 години ..

Guest
    Абе аз не обичам да ходя в центъра не заради хората, ами по принцип не обичам. И затова избягвам за ходя. По-близки са ми Бояна, Хиподрума, Славия, Сточна Гара, Хаджи Димитър, Стефан Караджа, Сухата Река, Хладилника и други. Даже вече не ходя до последната на двойката в Бъкстон, а с единицата през Руски паметник до последната, защото там не е център и е по-приятно. А Руски паметник е едно от малкото места от центъра, дето ми харесват. Ще си седя в моя квартал.

desperate пич виж кво се казва истински проблем... http://teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=88774
    Иначе кво още да ти кажа освен да се опитваш всячески да преодолееш състоянието в което си и да си изградиш самочувствието от което се се нуждаеш. Но наи важното радваи се на живота

Цитирай Първоначално написано от desperate
    ... Искам да кажа на момичето което писа там ,че и е било гадно като виждала някакви грозни момичета с хубави момчета и обратното хубави момичета с грозни... ами аз знам ,че хората така си мислят но защо ми го казваш...ако по някаква вероятност бъда с момиче да знам ,че останалите мислят така и за нас ли? ...
    Абе кви хора бе??? Стига с тия хора бе? Кво ви дреме на _|_ за хората. Айде осъзнайте се!? Без глупости. Някои от моите приятели ми го повтаряха тва постоянно! Т.е. казваха и го директно пред моите очи: "Как може такова красиво момиче, да ходи с такова момче като БАЙО. Оо извинете им викам аз ,но общоприето е готините п*утки да ходят с мухльовци и ръбове като мене, ма аз и се кефя нали , а вие само точите лиги вечер пред ТВ-то, докато си я представяте. Резултатът беше - 1 задвратник по врата от страна на нея, а от тяхна ... Ми кфо, гледаха ме като отровени и втори път не го казаха повече. Ся се радвам даже, че са го казали!!!

???????
    Guest
    zako zamrq temata daite nqkoi komentar

Забравете хора.... нищо не помага . Няма оправия тая мойта работа.Аз си повярвах ,че ще е по-различно със леката "промяна"която направих но уви пак същото е. (дрехи,прическа...) Как да не кажа ,че напълно умря надеждата...нямам такава вече.Мерси на всички които опитахтеда помогнете.

Град
    Варна

:)

Здравей отчаяния! Прочетох почти всички коментари по темата, накрая само няколко пропуснах, защото те нещата се повтарят. Това, което забелязах при теб е, че не се вслушваш в съветите на хората. Доста от тях бяха адски смислени и насочени конкретно към това да ти помогнат =D> . Ти, обаче, просто ги подминаваше и си знаеш твоето. Не трябва така. Вярно е, че промяната идва от вътре, но на мен ми се струва, че ти самият нямаш желание да се промениш. Не си бил сдухан, но си адски депресиран, и всякакви неща. Със думата сдухан, никой не е искал да те обиди, по-скооро така му е било по-лесно да изрази състоянието ти. Аз също преди се смятах за не симпатична смотла и за срамежливка, но сега като поотмина времето се оказва, че доста от така наречените звезди в училище примерно, с които в последствие съм се запознала, са ме забелязвали още тогава. Това, че аз съм си въобразявала всичко това, не означава, че наистина е било така. Според мен твоя случай е идентичен. Сега съм с високо вдигната глава, защото знам, че имам качества. Със сигурност осъзнавам, че намам перфектен външен вид, но това не пречи да общувам свободно, дори повечето от нещата, кооито на този етап смятам за недостатъци във външниия си вид, никой освен мен не може да ги види... защотот се оказва, че те са по-скоро в главата ми. При теб 100% процента е също така... не мисли, че всички забързани хора по улицата виждат теб. В повечете случаи всеки е толкова зает с неговите си неща, че няма да забележи нито Памела Андерсън, нито Квазимодо ако го разминат на улицата. Така че за това със сигурност мога да твърдя, че е единствено и само в главата ти. А за да не си стоиш у вас и само да цъкаш на компютъра и да се вреш из форуми, където и други хора се оплакват (така ще се депресираш още повече), вземи си куче. Така ще можееш да излизаш навън без да се налага да се размотаваш безцелно и да се чудиш: оглеждат ли ме хората или не, тогава те ще гледат кучето, а пък и ти ще можеш да ходиш по кафета в парка примерно. По този начин ще си намериш доста нови хора, с които да общуваш. Нашите примерно доста приятели си намериха покрай кучето ми, излизат по разходки, там се срещат с някакви други хора, после като се засекат още десетина пъти с тях и стаава лафчето и се завързват приятелства.
    Надявам се да съм ти от полза! И ако искаш можеш на лично съобщение да ми пратиш скайп аз също с удоволствие бих си поприказвала с теб!
    Целувки и да се пазиш!
    Човек трябва да си знае цената и да знае, че каквото и да прави всичко излиза така, както го представи на света!

Знаеш ли...много бързо се обезсърчаваш.Не може като с магическа пръчка всичко да се промени на момента.Имай търпение, твоята лека промяна е първата стъпка...

I'm like the ice that freezes in the rock and splits it apart.

smellnotsogood мерси миличка,мерси и на всички останали които ми писахте.Днес бях цял ден на вън....всичко е като АД.Такава ми е съдбата .. за мен живота е гаден.Всичко се обърна със 180% градуса .ще умра каквото и да ми коства не издържам

Моля ви заключете темата!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си