.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 61
    еми циците са важни...колкото повече толкова по добре предполагам...ама все пак това не е нещо което неможеш да компенсираш с други качества...по простата причина че не е нещо зависещо от теб...силикона е глупава идея..само щото банда пиклиовци дето се мъчат да разберат за кво им служи пишката са решили че трябва да да имаш големи цици не значи че непременно трябва да ги напраиш такива...циците са нещо преходно..те увисват колкото и да са големи..не се вживявай толкова...
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Фен
    Град
    ludnicataaa...
    Цитирай Първоначално написано от navits
    големите гърди SUX
    по-малките спортни RULLZZZ

that's my maaan !!! \/ =D>

Гост М
    Guest
    Няма нищо по-хубаво от едни стегнати, не големи, красиви гърди! Това, че си тръгнала да се комплексираш за глупости не мога да го разбера!?
    Замисляла ли си се, колко практично е едно момиче/жена да е с не много големи гърди? Големината никога няма да повлиае на един мъж който те харесва, просто защото това няма значение! надявам се, че когато пораснеш ще разбереш колко глупаво си разсъждавала!

Истина е, че повечето момчета се заглеждат в по-големите гърди. Не знам защо мислиш, че ще ти е толкова приятно да те гледат само там или да ти подсвиркват по улиците. Няма дори да разбереш дали момчето, с коетъо си е с теб, заради теб самата или заради гърдите ти. Не се комплексирай, хората ще те оценят такава, каквато си.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

edno she vi kaja!!-MRAZQ golemite cici
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Guest
    ama che si glupava ... silikon she slaga che cicite na priqtelkata i bili po golemi ot neinite ccccc ...... do kade stigna sveta .......

Голям фен
    Град
    софия
    За предпочитане е

Shmatko
    Guest

Re: Големия бюст ли е най-важното???

Цитирай Първоначално написано от Globul_f
    Значи забелязала съм, че мъжете и момчетата много се влияят от големината на гърдите. Писнало ми е когато излизам с най-добрата си приятелка по купони, заведения и тн., постоянно да я заглеждат и да я свалят само заради големия и бюст, и да чувам изказвания от типа "Наздраве за хубавите гърди!" Примерно в телосложение, в лице и в характер аз съм много по-яка от нея, всички много ми се кефят, обаче тя свали ли якето, вече никой не ми обръща внимание. Много сериозно обмислям скоро да си сложа силикон, ако трябва ще тегля заем, просто няма друго решение
    Аз лично гледам лицето, тялото и дупето, начи те зимам без силикона

Цитирай Първоначално написано от HardcorE_AFA
    големите цици незначат яки цици...повечето големите цици са увиснали или грозни ...
    мн точно казано =D> някои нестига че са увиснали пък и имат стрии така че най си е добре нито мн големи нито мн малки ама да са стегнати \/

Guest
    Цитирай Първоначално написано от malka_sladuranka
    Не всички обичат големи гърди. Спокойно.
    Pravilno =D>

Guest
    Pravilno =D>

Голям фен
    Град
    софия
    Не говориме за увиснали големи балкони , а за голям хубав , млад и стегнат цомботром

Цитирай Първоначално написано от PLAMENKO
    Не говориме за увиснали големи балкони , а за голям хубав , млад и стегнат цомботром

mnogo qsno 4e cicite ne sa nai-vajnoto..tqloto e na pyrvo mqsto spored men.Abe po-privlekatelna 4ast ot zadnika nqma

Shmatko
    Guest
    Малиии като го гепим якото дупе с 2 ръце...
    Иначе имах една с големи цомби, е писна ми то тва беше огромно ко им се кефат хората не знам, друго си е една нормална цица.

l0NgB0y
    Guest
    Ами, честно да ти кажа на мене не ми харесва големия бюст ... Но почти всички мъже му се радват ... :/

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    Не е вярно . Не слагай всички под общ знаменател.
    Аз обичам нормални стегнати гърди например, а не някфи мекици , като балони пълни с вода грр !

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Не е вярно . Не слагай всички под общ знаменател.
    Аз обичам нормални стегнати гърди например, а не някфи мекици , като балони пълни с вода грр !
    Къде по-точно видя общия знаметател? Или просто си говориш на изуст?
    Ако бях казала "Никой не обича големи гърди" - това е общ знаменател
    " Всички обичат големи гърди" - и това е общ, но в моят пост не го виждам.

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    съжалявам .. объркал съм цитата .
    Не ! не говоря на изуст

Голям фен
    Чар..ето това е най-важното..Щот ти може да си по-хубава ама тя може да е по-чаровна, а пък чара влияе най-много..
    мд ти си типичен пример за женското приятелство, пример, че такова приятелство няма

peperydkata
    Guest
    ami nz za men ne sa 6toto as sam f... ama...na priqtelq mi my haresvat..kazva 4e go vazbujdat golemi gardi..no spored men kakto kaza SINDEL ne vsi4ki si padat po golemi bustove ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Аз нямам големи гърди, ама пак се заглеждат по мен. Гърдите не са всичко. Хубави крака, сочно дупе и тънка талия са доста по-желани от мъжете от огромния бюст.

Цитирай Първоначално написано от OtherDimension
    да не ти пука от това - ЕТО ТОВА Е НАЙ-ВАЖНОТО ! ( и бира да има де ..)
    Леле винаги съм чувствал, че някаде на този свят имам духовен брат!

Забравих да се изкажа. Мен пук ме кефят момичета с по-малък бюст и те оверявам че повечето момчета са така! Тва според мен е мит, че гърдите трябва да са големи. И с въпросните наздравици - по скоро си правят ебавка с нея, от колкото комплимент

Ами аз нямам много голям бюст, но за сметка на това пък имам малко, стегнато и сладко дупе И всички момчета ми го казват тва нещо, всички се заглеждат. Не мисля че е важно едно момиче да има само хубави и големи гърди. Хубаво тяло, сочно дупе, чар...това е достатъчно според мен
    And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[

Голям фен
    Град
    :)
    Аз разделям гърдите на 3 вида:
    малки, тип "едни гърди напред" и тип "Дойна крава" ...
    малките Не ми харесват, нищо,че съм момиче...
    Другите са чашка Це (да кажем) ...до Де ->стегнат бюст
    Натам са увиснали и никак привлекателни гърди. Едно момиче от моя клас има и веднъж беше без сутиен и....абе не е за казване как въобще е излязла от тях така... Абе не е хубаво. Пък и след 40 вече ще и се налага си ги носи с количка... Имаше една чехкиня със 120 см гръдна обиколка (две шамандури до пъпа) с чашка JJ (ужас...!!! във вестника я имаше - Милена Велба )

Иначе манията за големи гърди има психологично значение (екстра стимул е)...грандоманията (кяото почти всички имат)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си