- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Големия бюст ли е най-важното???
еми циците са важни...колкото повече толкова по добре предполагам...ама все пак това не е нещо което неможеш да компенсираш с други качества...по простата причина че не е нещо зависещо от теб...силикона е глупава идея..само щото банда пиклиовци дето се мъчат да разберат за кво им служи пишката са решили че трябва да да имаш големи цици не значи че непременно трябва да ги напраиш такива...циците са нещо преходно..те увисват колкото и да са големи..не се вживявай толкова...![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Няма нищо по-хубаво от едни стегнати, не големи, красиви гърди! Това, че си тръгнала да се комплексираш за глупости не мога да го разбера!?
Замисляла ли си се, колко практично е едно момиче/жена да е с не много големи гърди? Големината никога няма да повлиае на един мъж който те харесва, просто защото това няма значение! надявам се, че когато пораснеш ще разбереш колко глупаво си разсъждавала!![]()
Истина е, че повечето момчета се заглеждат в по-големите гърди. Не знам защо мислиш, че ще ти е толкова приятно да те гледат само там или да ти подсвиркват по улиците. Няма дори да разбереш дали момчето, с коетъо си е с теб, заради теб самата или заради гърдите ти. Не се комплексирай, хората ще те оценят такава, каквато си.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
edno she vi kaja!!-MRAZQ golemite cici![]()
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
ama che si glupava... silikon she slaga che cicite na priqtelkata i bili po golemi ot neinite
ccccc ...... do kade stigna sveta .......
![]()
![]()
За предпочитане е![]()
Аз лично гледам лицето, тялото и дупето, начи те зимам без силиконаПървоначално написано от Globul_f
![]()
мн точно казано =D> някои нестига че са увиснали пък и имат стрииПървоначално написано от HardcorE_AFA
така че най си е добре нито мн големи нито мн малки ама да са стегнати \
/
Pravilno =D>Първоначално написано от malka_sladuranka
Pravilno =D>Първоначално написано от malka_sladuranka
Не говориме за увиснали големи балкони , а за голям хубав , млад и стегнат цомботром![]()
Първоначално написано от PLAMENKO
![]()
![]()
![]()
mnogo qsno 4e cicite ne sa nai-vajnoto..tqloto e na pyrvo mqsto spored men.Abe po-privlekatelna 4ast ot zadnika nqma![]()
Малиии като го гепим якото дупе с 2 ръце...
Иначе имах една с големи цомби, е писна ми то тва беше огромно ко им се кефат хората не знам, друго си е една нормална цица.
Ами, честно да ти кажа на мене не ми харесва големия бюст ...Но почти всички мъже му се радват ... :/
Къде по-точно видя общия знаметател? Или просто си говориш на изуст?Първоначално написано от LO6IQ
![]()
Ако бях казала "Никой не обича големи гърди" - това е общ знаменател
" Всички обичат големи гърди" - и това е общ, но в моят пост не го виждам.
Чар..ето това е най-важното..Щот ти може да си по-хубава ама тя може да е по-чаровна, а пък чара влияе най-много..
мд ти си типичен пример за женското приятелство, пример, че такова приятелство няма![]()
ami nz za men ne sa 6toto as sam f...ama...na priqtelq mi my haresvat..kazva 4e go vazbujdat golemi gardi..no spored men kakto kaza SINDEL ne vsi4ki si padat po golemi bustove ..
Аз нямам големи гърди, ама пак се заглеждат по мен. Гърдите не са всичко. Хубави крака, сочно дупе и тънка талия са доста по-желани от мъжете от огромния бюст.
Леле винаги съм чувствал, че някаде на този свят имам духовен брат!Първоначално написано от OtherDimension
Забравих да се изкажа. Мен пук ме кефят момичета с по-малък бюст и те оверявам че повечето момчета са така! Тва според мен е мит, че гърдите трябва да са големи. И с въпросните наздравици - по скоро си правят ебавка с нея, от колкото комплимент![]()
Ами аз нямам много голям бюст, но за сметка на това пък имам малко, стегнато и сладко дупеИ всички момчета ми го казват тва нещо, всички се заглеждат. Не мисля че е важно едно момиче да има само хубави и големи гърди. Хубаво тяло, сочно дупе, чар...това е достатъчно според мен
![]()
And you need me, like I need you.. And you can be without me like I can be without you.. Its too love.. And I never ever hurt you, never maked you cry.. Love, love, love.. Its too love.. I`ve give my life for you.. Its to0 love.. ;[[
Аз разделям гърдите на 3 вида:
малки, тип "едни гърди напред" и тип "Дойна крава" ...
малките Не ми харесват, нищо,че съм момиче...
Другите са чашка Це (да кажем) ...до Де ->стегнат бюст
Натам са увиснали и никак привлекателни гърди. Едно момиче от моя клас има и веднъж беше без сутиен и....абе не е за казванекак въобще е излязла от тях така... Абе не е хубаво. Пък и след 40 вече ще и се налага си ги носи с количка... Имаше една чехкиня със 120 см гръдна обиколка (две шамандури до пъпа) с чашка JJ (ужас...!!! във вестника я имаше - Милена Велба )
Иначе манията за големи гърди има психологично значение (екстра стимул е)...грандоманията (кяото почти всички имат)