Направо почвам с проблема ,който не е мой ,но ме късае и измъчва
малко предистория-аз си имам приятелка от 6 години и се обичаме ,тя има сестра 2 год по-малка от нея и гадже от 3 години ,но на няколко пъти са късали и след поредната раздяла те отново се събраха -всички й казвахме,че той не е за нея,макар че е добър ..но тя не ни послуша=но в интерес на истината двамата не са един за друг ,макар че са готини хора -с момчето от 2 години работим заедно,заедно излизахме (леко е глуповато момчето ,щото тя си го върти като 2 и 2 ) ,но напоследък и той се отрака и се почнаха номерата ..
но от 2 месеца тя си има нов приятел-т.е излизат заедно,винаги е усмихната ,замислена ,а като стане дума за гаджето й -тя ,е отново ли трябва да се видим-кога?пред него все е заета ,но с КАКВО? той я подозира и допитва до мен-а аз немога да му кажа-знам ,че тя постъпва гадно,говорили сме на тази тема,а тя отговаря -че старато гадже и дава закрила,сигурност и товае а другото-нещо ново ,различно и щуро и че двамата ги иска -но техните качества не са в едно събрани и е объркана,но докога?другият страда=а немога му кажа,щото ще се развихри як скандал ,и после сестра й (гаджето ми ) ще се сърди на мен ,че се бъркам там дето не ми е работата-макар да знае,че съм прав-но нали сестричката си е сестричка..
нз какво да правя-гадно ми ек ато седа безучастен и като ме питат аз изглупявам,кажете ми да му кажа ли какво прави неговото момиче или да продължавам да се измъчвам стази тайна ..?
БлагодаРЯ!!!
Ами в сърцето да едно момиче/жена винаги има място за двама
Е така е, но тя не постъпва правилно, трябва да избере с кой иска да бъде!Първоначално написано от cherinka
![]()
Ами избора в случая ще бъде доста труден, щом обича и двамата. А тоя пич, дето е пуснал темата не знам какво да го посаветвам, освен да й помогне в избора си, макар, че тя най-добре би трябвало да знае с кой иска да бъде.Първоначално написано от MoHuTo
ostavi q sama da izbira
Определено моми4ето не е постъпило правилно, но не мисля, 4е ти тряа се занимава6 с 4уждите проблеми. На теб може да ти е гадно, но тива са си техни работи. Остави я да вземе сама ре6ението.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Остави нещата така и не им се бъркай-това все пак е тяхна връзка.И двамата не са много коректни един към друг.Говори с приятелката ти да каже на сестра си поне да го зареже, а не да го лъже така.
Много кофти ситуация . По-добре отиди и поговори с гаджето си , има по-голяма вероятност тя да ти помогне , отколкото ние ..![]()
А относно това , че в сърцето на една жена има място за двама , аз не мисля , че е така . Кой както си го направи е . Пък и да обичаш двама еднакво силно , малко не ми се връзва![]()
Защото си добро момче те винаги са с такъв късмет!
А в сърцето на един мъж знаете ли за колко жени има място?
Light The Universe
Ами според мен наистина не бива да се меси6 в чуждите проблеми.Остави ги големи хора са(докколкото разбрах) сами ще се оправят,защото в един красив момент ти ще си кривия и виновния от цяата ситуцийка.![]()
ми остаф ги да се опраат се ще серазбере някога....ама не мисла че правилния вариант е ти да се намесиш ся предполагам гоелеми хора сте ще се опраат....не даи наи добре че и ти ще се изпатиш...!!!Първоначално написано от Добро момче
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}