.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Защо

Hybrid View

Добро момче
    Guest

Защо

Направо почвам с проблема ,който не е мой ,но ме късае и измъчва

малко предистория-аз си имам приятелка от 6 години и се обичаме ,тя има сестра 2 год по-малка от нея и гадже от 3 години ,но на няколко пъти са късали и след поредната раздяла те отново се събраха -всички й казвахме,че той не е за нея,макар че е добър ..но тя не ни послуша=но в интерес на истината двамата не са един за друг ,макар че са готини хора -с момчето от 2 години работим заедно,заедно излизахме (леко е глуповато момчето ,щото тя си го върти като 2 и 2 ) ,но напоследък и той се отрака и се почнаха номерата ..
    но от 2 месеца тя си има нов приятел-т.е излизат заедно,винаги е усмихната ,замислена ,а като стане дума за гаджето й -тя ,е отново ли трябва да се видим-кога?пред него все е заета ,но с КАКВО? той я подозира и допитва до мен-а аз немога да му кажа-знам ,че тя постъпва гадно,говорили сме на тази тема,а тя отговаря -че старато гадже и дава закрила,сигурност и товае а другото-нещо ново ,различно и щуро и че двамата ги иска -но техните качества не са в едно събрани и е объркана,но докога?другият страда=а немога му кажа,щото ще се развихри як скандал ,и после сестра й (гаджето ми ) ще се сърди на мен ,че се бъркам там дето не ми е работата-макар да знае,че съм прав-но нали сестричката си е сестричка..
    нз какво да правя-гадно ми ек ато седа безучастен и като ме питат аз изглупявам,кажете ми да му кажа ли какво прави неговото момиче или да продължавам да се измъчвам стази тайна ..?
    БлагодаРЯ!!!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ами в сърцето да едно момиче/жена винаги има място за двама

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Е така е, но тя не постъпва правилно, трябва да избере с кой иска да бъде!

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Е така е, но тя не постъпва правилно, трябва да избере с кой иска да бъде!
    Ами избора в случая ще бъде доста труден, щом обича и двамата. А тоя пич, дето е пуснал темата не знам какво да го посаветвам, освен да й помогне в избора си, макар, че тя най-добре би трябвало да знае с кой иска да бъде.

ostavi q sama da izbira

Определено моми4ето не е постъпило правилно, но не мисля, 4е ти тряа се занимава6 с 4уждите проблеми. На теб може да ти е гадно, но тива са си техни работи. Остави я да вземе сама ре6ението.
    Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!

Мега фен Аватара на koalka
    Остави нещата така и не им се бъркай-това все пак е тяхна връзка.И двамата не са много коректни един към друг.Говори с приятелката ти да каже на сестра си поне да го зареже, а не да го лъже така.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Много кофти ситуация . По-добре отиди и поговори с гаджето си , има по-голяма вероятност тя да ти помогне , отколкото ние ..

А относно това , че в сърцето на една жена има място за двама , аз не мисля , че е така . Кой както си го направи е . Пък и да обичаш двама еднакво силно , малко не ми се връзва

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Защото си добро момче те винаги са с такъв късмет!
    А в сърцето на един мъж знаете ли за колко жени има място?
    Light The Universe

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Цитирай Първоначално написано от Valar
    А в сърцето на един мъж знаете ли за колко жени има място?
    Не казвай отговора , ако той ще е различен от "една" [:

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Повече от фен Аватара на POLA^_^
    Град
    (((((:n/\eBeH:))))))
    Ами според мен наистина не бива да се меси6 в чуждите проблеми.Остави ги големи хора са(докколкото разбрах) сами ще се оправят,защото в един красив момент ти ще си кривия и виновния от цяата ситуцийка.

Фен
    Град
    В мечтите..на мен и моята любима!!

Re: Защо

Цитирай Първоначално написано от Добро момче
    Направо почвам с проблема ,който не е мой ,но ме късае и измъчва

малко предистория-аз си имам приятелка от 6 години и се обичаме ,тя има сестра 2 год по-малка от нея и гадже от 3 години ,но на няколко пъти са късали и след поредната раздяла те отново се събраха -всички й казвахме,че той не е за нея,макар че е добър ..но тя не ни послуша=но в интерес на истината двамата не са един за друг ,макар че са готини хора -с момчето от 2 години работим заедно,заедно излизахме (леко е глуповато момчето ,щото тя си го върти като 2 и 2 ) ,но напоследък и той се отрака и се почнаха номерата ..
    но от 2 месеца тя си има нов приятел-т.е излизат заедно,винаги е усмихната ,замислена ,а като стане дума за гаджето й -тя ,е отново ли трябва да се видим-кога?пред него все е заета ,но с КАКВО? той я подозира и допитва до мен-а аз немога да му кажа-знам ,че тя постъпва гадно,говорили сме на тази тема,а тя отговаря -че старато гадже и дава закрила,сигурност и товае а другото-нещо ново ,различно и щуро и че двамата ги иска -но техните качества не са в едно събрани и е объркана,но докога?другият страда=а немога му кажа,щото ще се развихри як скандал ,и после сестра й (гаджето ми ) ще се сърди на мен ,че се бъркам там дето не ми е работата-макар да знае,че съм прав-но нали сестричката си е сестричка..
    нз какво да правя-гадно ми ек ато седа безучастен и като ме питат аз изглупявам,кажете ми да му кажа ли какво прави неговото момиче или да продължавам да се измъчвам стази тайна ..?
    БлагодаРЯ!!!
    ми остаф ги да се опраат се ще серазбере някога....ама не мисла че правилния вариант е ти да се намесиш ся предполагам гоелеми хора сте ще се опраат....не даи наи добре че и ти ще се изпатиш...!!!
    ...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си