- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- За гърдите
стегнати..да,добре,за тва се подкрепям,но стегнати,но малки?![]()
те*
SQ KVO TOLKOZ SE PRITESNQVASH SHE MI KAESH LI???
AKO TE E STRAH CHE POVECHE NITO EDIN MUJ NQMA DA ISKA DA TE EBE, DAI MI NQKVA TVOQ SNIMKA I SE SHE IZMISLIM NESHTO![]()
![]()
Комплексирам се,като ги гледам и ми става гадно,че не мога да направя по-щастлив приятеля ми,защото не са ми големи..Първоначално написано от Анонимко
Hahhaha, e ti me ubi chestno. I kvo si mislish che kato sa ti golemi kolkoto mlekocentrali i onq she greine ot shtastie li ? Po-skoro bi se zaradval poveche ako izmislish nqkoq nova poza ili neshto kreativno![]()
хахАХхаах отказвам се да пиша по темата, явно всичко което написах е било без смисъл...ние пишем едно тя милата все едно си знай!![]()
![]()
![]()
Щастието не е едни цици моето момиче.Първоначално написано от anonimka1
![]()
еее...всяко момче харесва големи гърди,но нали ти казах щом приятеля ти е с теб,значи те харесва такава каквато си.Иии много ме съмнява да те зареже само защото не си надаренаПървоначално написано от Анонимко
а от бозата се дебелее -> значи би трябвало и гърдите ти да напълнеят малко... незнам![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
тя е абсолютно права.Споко ще пораснат както казват някои тук...хич не се комплексирай и аз имам приятелки адски надарени ама аз не им обръщам внимание...недей да се косиш за това...щом до сега приятелят ти нищо не е казал значи те харесва такава каквато си....Първоначално написано от MoHuTo
![]()
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
Благодаря за отговорите ви![]()
Споко ти сама каза че няма нападки и не е споменавал нищо за размера им.Пък и има момчета които се задоволяват и с малко.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Всичко което се събира в мъжката длан е гърда.Всичко което излиза от дланта е виме.Да не ми се обиждат момичетата с големи гърди.
как пък го реши че всички момчета харесват големите гърди ... мене ми харесват малки и стегнати а не огромни диниПървоначално написано от anonimka1
а така тва е бирата- само шуменскоПървоначално написано от HardcorE_AFA
![]()
пп за циците нема кво да кажа, аз лично не харесвам друсащи се млекоцистерни - трябва да са стегнати и средни , големи цици само по тв![]()
Първоначално написано от Fire_Baby
![]()
![]()
![]()
![]()
Спуках се да се смея...А относно темата е кво да ти кажа и аз харесвам по големи гърди не некви грамадни ама все пак да не е некво много плоско но все пак доказан факт е че момичетата с по малко гърди са много по палави от другите![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Аз също съм с малки гърди и този факт понякога ме безпокои и ми става некомфортно . Но нещата са такива , каквито са . Няма смисъл да се комплексираш , убедена съм , че имаш много добри други черти във външния си вид . Пък и приятелят ти те обича , следователно те приема каквато си , дори и да си пада по по-големи гърди . Не се притеснявай за такива неща , наслаждавай се на връзката си .
Щом е с теб, значи те харесва такава, каквато си. Не можеш да промениш това, че има момичета с по-големи гърди от твойте, но и не трябва да се комплексираш. С боза няма да стане, ще надебелееш и тогава ще се увеличи размерът на гърдите ти, но и други части от тялото ти.
Не се комплексирай, ако момчето наистина те обича таква, каквато си няма да има проблеми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Няма смисъл да се комплексираш, така и така не можеш да промениш нещата.За едните гърди няма смисъл да ти е гадно.Плюс това не всички момчета харесват големите гърди.
Първоначално написано от CaNdY_girl{P}
Така е ако си забелязала всички момичета с големи гърди са и леко пълнички, докато слабите никога не са със яки гърди. Просто е така напълнеи малко, експериментирай и ако забележиш някаква промяна в гърдите си знчи става... Просто трябва да намериш баланса между двете![]()
Ами и аз мисля, че големината няма значение. Даже понякога големите гърди изглеждат отблъскващо (говоря за доста големи). просто трябва да приемеш, че структурата на тялото ти е такава. Природата е решила, че така ще изглеждаш най-добре. Също съм чела, че гърдите не са най-привлекателната част от тялото на момичетата за всички момчета както се смята. Така че можеш да наблегнеш на другите си качества
![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Бозата не помага! Ако толкова искаш, прави пуражнения за стагане на бюста![]()
moite gurdi sa su6to malki i si mi haresvat takiva kakvito sa!!vse pak sam na 14 iii ima dosta vreme o6te!!ti na kolko si????ne samo tvoeto gadje hr golemite gurdi!!bih kazala 4e pove4eto mom4eta predpo4itat golemite!!
Очите ти са нежен свят,
устните ти - топъл шоколад,
просто казано накратко,
ти си нещо много сладко!
Тва беше глупост!Не е вярно не всички момчета са цицомани!Мислила ли си,че момчето може да вижда повече от две ц*ци в теб?!Или може пък да му харесват твоите наистина! Леле...Първоначално написано от anonimka1
![]()
е виж булка щом нищо не ти е казал значи не му пречи...тва ли е наи важното..да имаш големи цици с извинение....като не му харесват тои да плаща за операция..трябва да те приеме такава каквато си няма начин поне...момче сум не разбирам от оголемяване на гърди...нз ко трябва да се яде ама тва е моито мнение ще те приеме каквато си сас сичките ти + и -!!!!!!!!!!!Първоначално написано от anonimka1
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}