ОТ близо година си пиша в skype с едно момче което е мн далеч...от начало всичко вървеше супер...лафчета ала бала..но после нещо се задълбочи.Точно в този период който се опознавахме аз изживявах криза с миналия ми приятел и тогава се държах някак си студено с него(с момчето от skype) но и той не беше кой знай колко мил,защото аз не го предразполагах...Тааа в крайна сметка с миналия ми приятел скъсахме и аз започнах да обръщам повече внимание на въпросното момче от skype.Нещата вървяха мн добре и все още може да се каже че сме в мн добри отношения,но както ви казах той е мн далече и постоянно ми разказва за някой др момичета които му се натискат и му пишат смс-и и т.н.На мен естествено не ми е особено приятно и може би той го прави за да ревнувам,но нз мн ми е кофти...пролетната ваканция има някаква възможност да отида в неговия град и да се видим,но до тогава какво....?Аи ако отида мн ще се притеснявам,защото все пак се познаваме само от един чат...вярно е че си чатим от може би година но...нз.Не очаквам никакви съвети т.н.. единствено искам да ви попитам как да се държа като се видим(ако се видим)и какво да направя за да спре да ми говори за тези момичета без да се стига до скандал,защото ако се скараме той ще си замълчи и може би ще се скараме мн жестоко и няма да си говорим а не искам да се стига до там...10x предварително