- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искате ли куче вкъщи?
6te vi haresa li da imate ku4e?edna moq priqtelka 6e si vzima i pita a az neznam!!!!!!!
Moderated by miloto
т.1 от Правилника![]()
Куче имам от както се помня...от 11 години вечеПреди това като съм била още на около 1-2 годинки нашите са ми подарили,но като бях на 3 и се местихме от Ст.град и то се загуби...толкова много ревах (щом го помня представете си..)
Абе общо взето винаги вкъщи е имало някакво животинче и не мога да си представя да няма.Аз много си обичам пумияра и си ми е перфектно съжителството с него
![]()
![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
Ми аз лично не желая цялата къща да е в косми. Предпочитам папагал или нещо в аквариум. а папагала е симпатична птичка, която чат пат моа му позволявам да лети из нас, обаче не знам как ще се разберем с него за л*йната..
da isskam.. no sme na kvartira i nqma kak![]()
Мен кучетата ме кефят и като малък много исках, но майка ми беше категорично против. Наскоро ми откриха алергия към кучета, така че и занапред няма да мога да имам.![]()
куче не,ама котка бих желала да иам.........ама наще са против![]()
![]()
![]()
Обичам кучетата и имам едно.![]()
Ако е вътре не е за предпочитане. Кучето мирише все пак.
Аз мноооого искам куче.. ама наще не ми дават.Иначе съм решила като порасна и живея отделно-ще си взема![]()
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Кучето не мирише когато го поддържаш!Като не го изкъпеш ще мирише естествено.То и хората миришат като не се къпят.И аз мислех така докато не си взех куче.Първоначално написано от Ive70
П.П-За повечето собстевеници на кучета те се третират като деца.Едва ли някой който наистина ги обича ще ги остави ден и нощ в калния двор на верига през студеното време.
аз многхо искам некакво много пухкавичко и хубаво кученце ....да има какво да гушкам по цел ден.... НО злите родителски тела недават![]()
![]()
![]()
Аз си имам куче, ама не във нас а при баба (във съседни блокове сме) и точно заради кучето вече живея почти само при баба и дори когато се прибера при нашите започва да ми липсва.![]()
яко е да имаш куче,аз имах тука в апартамента,ама тряя са развежда в 6,пикай навсякъде,вони на пикня и лайна,тряя са чисти(и това докато е малко)
И аз така, даже две ще си вземаПървоначално написано от DeSiTo0o
Много обичам кучетата
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
=D>Първоначално написано от cherinka
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
DeSiTo0o , малиииииииииииииииии, тва кученце на аватара ти искам да го гушна, направо да го смачкам![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...
Имам куче, но аз живея в къща и има повече място. Много зависи и от породата на кучето. Ако е някое мъничко може да се гледа без проблеми и в апартамента, но ако е по-голямо няма начин.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да! Хъски .. и ще си взема въпрос на време е.
Куче не но виж кучка.![]()
Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.
Аз съм в апартамент и имам старонемска овчарка, изобщо не е вярно че не може да се гледа голямо куче в апартамент![]()
Miii az si imam ku4e, daje dve, ma ne sa vav nas, a na dvora, az sam vav ka6ta :d