.
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 134
    Guest

Искате ли куче вкъщи?

6te vi haresa li da imate ku4e?edna moq priqtelka 6e si vzima i pita a az neznam!!!!!!!

Moderated by miloto
    т.1 от Правилника

Супер фен
    Куче имам от както се помня...от 11 години вече Преди това като съм била още на около 1-2 годинки нашите са ми подарили,но като бях на 3 и се местихме от Ст.град и то се загуби...толкова много ревах (щом го помня представете си..) Абе общо взето винаги вкъщи е имало някакво животинче и не мога да си представя да няма.Аз много си обичам пумияра и си ми е перфектно съжителството с него
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Ми аз лично не желая цялата къща да е в косми. Предпочитам папагал или нещо в аквариум. а папагала е симпатична птичка, която чат пат моа му позволявам да лети из нас, обаче не знам как ще се разберем с него за л*йната..

da isskam.. no sme na kvartira i nqma kak

Аз си имам 3

Голям фен
    Град
    In the bottom of heaven...
    Аз искам куче. Искам Мопс те са много сладки... ама наще не искат, а и е прекалено скъпо около 900 - 1000 лева... Ако можех да си го купя сама, намаше да могат да го махнат

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Мен кучетата ме кефят и като малък много исках, но майка ми беше категорично против. Наскоро ми откриха алергия към кучета, така че и занапред няма да мога да имам.

куче не,ама котка бих желала да иам.........ама наще са против

Град
    У дома пред компютъра
    Обичам кучетата и имам едно.

Фен
    Град
    Belene
    Ако е вътре не е за предпочитане. Кучето мирише все пак.

Фен
    Град
    Plovdiv,Bulgaria
    аз имам котарак и исках да си взема и хъски,но... нашите казаха да избирам м/у двете...
    Alors on vit chaque jour comme le dernier...

skype - ssissi159

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Аз мноооого искам куче.. ама наще не ми дават.Иначе съм решила като порасна и живея отделно-ще си взема
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Град
    У дома пред компютъра
    Цитирай Първоначално написано от Ive70
    Ако е вътре не е за предпочитане. Кучето мирише все пак.
    Кучето не мирише когато го поддържаш!Като не го изкъпеш ще мирише естествено.То и хората миришат като не се къпят.И аз мислех така докато не си взех куче.

П.П-За повечето собстевеници на кучета те се третират като деца.Едва ли някой който наистина ги обича ще ги остави ден и нощ в калния двор на верига през студеното време.

4555555

аз многхо искам некакво много пухкавичко и хубаво кученце ....да има какво да гушкам по цел ден.... НО злите родителски тела недават

Аз си имам куче, ама не във нас а при баба (във съседни блокове сме) и точно заради кучето вече живея почти само при баба и дори когато се прибера при нашите започва да ми липсва.

яко е да имаш куче,аз имах тука в апартамента,ама тряя са развежда в 6,пикай навсякъде,вони на пикня и лайна,тряя са чисти(и това докато е малко)

Голям фен
    Град
    на луната
    Цитирай Първоначално написано от DeSiTo0o
    Аз мноооого искам куче.. ама наще не ми дават.Иначе съм решила като порасна и живея отделно-ще си взема
    И аз така, даже две ще си взема Много обичам кучетата
    Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!

Цитирай Първоначално написано от cherinka
    Ми аз лично не желая цялата къща да е в косми. Предпочитам папагал или нещо в аквариум. а папагала е симпатична птичка, която чат пат моа му позволявам да лети из нас, обаче не знам как ще се разберем с него за л*йната..
    =D>
    Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!

Guest
    DeSiTo0o , малиииииииииииииииии, тва кученце на аватара ти искам да го гушна, направо да го смачкам

Град
    У дома пред компютъра
    ...

Имам куче, но аз живея в къща и има повече място. Много зависи и от породата на кучето. Ако е някое мъничко може да се гледа без проблеми и в апартамента, но ако е по-голямо няма начин.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Голям фен
    Град
    софия
    Да! Хъски .. и ще си взема въпрос на време е.

Куче не но виж кучка.
    Той ще го научи,ти пък ще го научиш него,аз ще те науча тебе,онзи пък ще научи мен-благословен да бъде този ден,когато всеки заблуден от лъча на познанието бъде озарен.

Аз съм в апартамент и имам старонемска овчарка, изобщо не е вярно че не може да се гледа голямо куче в апартамент

Фен
    Град
    София
    Miii az si imam ku4e, daje dve, ma ne sa vav nas, a na dvora, az sam vav ka6ta :d

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си