.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    mlad i hubav
    Guest

kakvo iskat jenite???

Ne moga da vi razbera.Kakvi maje to4no haresvate i za6to to4no takiva.
    Kakva e taq moda jenite da haresvat pedali.Kade ostanaha jenite koito haresvat elegantnite, istan4enite i v sa6toto vreme majkari?????
    OTGOVARQITE JENI PLS

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    6 точка от правилника!

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София

Re: kakvo iskat jenite????????????????????

Цитирай Първоначално написано от mlad i hubav
    Kakva e taq moda jenite da haresvat pedali.Kade ostanaha jenite koito haresvat elegantnite, istan4enite i v sa6toto vreme majkari?????
    OTGOVARQITE JENI PLS
    Всяка жена харесва различен тип.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Я ми обесни, откъде ти дойде тва впечатление, че жените харесват педали???Обоснови се моля те

Мега фен Аватара на malka_sladuranka
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от MoHuTo
    Я ми обесни, откъде ти дойде тва впечатление, че жените харесват педали???Обоснови се моля те
    Аз пък харесвам Китаеца.

Голям фен Аватара на PR0
    Град
    Gerena
    Да бе се едно не е вярно тц тц тц.... Търсят си приятелки мъже за това ги харесват.

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Цитирай Първоначално написано от PR0
    Да бе се едно не е вярно тц тц тц.... Търсят си приятелки мъже за това ги харесват.
    Добро изказване

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Как момичета като нас биха могли да ти отговорят защо "ЖЕНИТЕ тва, жените онва харесвали" Я

Град
    VaRNa es7 8-)

Re: kakvo iskat jenite????????????????????

Цитирай Първоначално написано от mlad i hubav
    OTGOVARQITE JENI PLS
    vij sq naistina ne moga da razbera za6to si ostanal s vpe4etlenieto 4e jenite haresvat pedali no moga da ti kaja edno:jenite naistina haresvat mujkarite,no za istun4enite i elegantnite...{vsqka jena tursi ne6tu razli4no v edin muj} PROSTO RAZBERI 4E NQMA UNIVERSALEN MUJ koito da zadovoli vsi4ki kaprizi na edna jena...

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    всяка жена е различна и харесва различни неща Запомнете го най накрая

Супер фен
    Повечето жени може би ги харесват, тъй като гейовете се поддържат доста, гледат всичко да им е на ниво-облекло, прическа и всичко останало, а това няма как да не направи впечатление на една жена.Не че един обикновен мъж не може така да се поддържа, но за жалост не са много тези индивиди, а и най-тъпото е, че на един такъв мъж веднага му се лепва етикета "гей"...

Град
    Botevgrad
    Мъж който се поддържа не е гей!Такива са метросексуални мъже.познавам много такива "мъжкари" , които се поддърйат и изглеждат добре, но това не ги прави гейове. За мене тва е няква мъжка завист, че един изглежда добре, а другия не му се занимава да се поддържа. Жените не си падат по гейове, а по метросексуални мъже.

Супер фен
    е са щи кажа - яка кола и дебело портмоне, другото е между другото

Цитирай Първоначално написано от Fire_Baby
    ...Жените не си падат по гейове, а по метросексуални мъже.
    Аха...и аз така си мислех, докато не разбрах колко гейове има, за които дори и не подозираме, че са такива. Всъщност те не са чак толкова много, по-скоро преобладават бисексуалните...колко е жалко, но факт.

Всички момчета около мен се поддържат и предполагам се вписват в разбиранията ти за педали, но никой не е. Не мога да кажа, че са по-харесвани от мачовците с анцузи и вериги. По другия въпрос, аз имам ново Ауди А4 от нова година и по никакъв начин не ме е направило по-харесван. Както каза едно гадже: до 20 години момичетата са романтички, чак след това стават материалистки. Аз вярвам, че всичко е химия и дали ще сработи зависи от конкретното момче и девойка

Мега фен Аватара на cherinka
    Град
    гр. Пловдив
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Аха...и аз така си мислех, докато не разбрах колко гейове има, за които дори и не подозираме, че са такива. Всъщност те не са чак толкова много, по-скоро преобладават бисексуалните...колко е жалко, но факт.
    Защо да е жалко?

Хаха Тамън го изтрих...но както и да е, ето пак:

Защото на мене няма да ми е приятно гаджето ми или просто момчето, с което спя, да си е давало дупето на разни мъже... Отвращава ме мисълта...

Jenite iskat edin goliam tlust hui!!!!!1
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Защо слагате всички момичета/жени под един знаменател . Много се дразня така , както се и дразня , когато на поддържано момче кажете гей .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си