Еми човек от части вече си се провалил.... Като харесваш някое момиче не трябва да се панираш, а като те гледам яко си забил.... Виж сега като харесваш момичето не трябва тя да ти прави особено впечатление. Приемай я като отворена магистрала, но не като единствения път. От тук ти идва проблема , че неможеш да си говориш с нея. Виж примерно ако дойде някое момиче, което не харесваш, и те заговори ще си говориш свободно без да се притесняваш. Така трябва да правиш и с нея, щото е тъпо да седиш забил и нищо да не правиш. Момичетата въобще не го харесват тва. Освен това трябва да се поставиш на нейно място, да мислиш като нея. Никое момиче не иска да ходи с момче, което колкото и красиво да е, е никой.... Казваш си ако бях в нейното положение, какъв приятел ще ми е нужен и най-ще ме кефи, и ставаш този човек. Примерно никое момиче не иска забил приятел. Трябва да й покажеш, че си стабилен и силен човек, уважаван, като е с теб да я накараш да се чувства сигурно и комфортно, !!!да я караш да се смее и забавлява!!!, такива работи, пък целувката ще си дойде от самосебе си, ако излизаш достатъчно много с нея все ще се появи някой удобен момент и тогава я целуваш нежно без да питаш Надявам се да съм ти помогнал щото мн си впрегнах мозъка докато го напиша тва