.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    Guest

Мириша долу

Искам да питам всеки ден ли се миете долу ... момче съм .. несе бръсна долу .. мия се всеки ден обаче имам чувството че бельото ми немирише приятно ... значи примерно като се мия примерно самата кожа си ми мирише на сапун ... и кат си обуя боксерки примерно и след 2 часа примерно като се заседа някаде ( или пък заприказвам някое момиче ) 100% че ше почна да се пота и пак няма да мирише хубаво ... та искам да питам треа ли да се мия с нещо специално или да си пръскам боксерките с парфюм или де да знам ....

Голям фен
    Опитай да се миеш с някакъв антибактериален душ - гел за мъже. Мисля, че ще бъде по-добре. Можеш да си го купиш в дрогерия /аптека/.

sigurno imash nqkakvo vazpalenie
    Знам ..някой ден ще видиш било е истина, но път към мен и да искаш няма да има ...

Guest
    lol ами не нямам възпаление просто имам чувството че боксерките като се изперат примерно 5 чифра и аз сложа едни после едуги и то тия последните дето са прани примерно преди една седмица вече на нищо не миришат .. нито на лошо нито на хубаво ... и питам да ги пръснем ли с парфюм или нещо :}

Голям фен
    Тогава си пери сам боксерките и ги изплаквай с омекотител, аромата на който ти харесва.

Guest
    Mi kato ne peresh s Ariel i lenor...na kvo da ti mirishat

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Уфф .. споки , нищо ти няма , просто вкарваш паранои . И бтв няма да е зле да си махнеш космите там , но изборът си е твой .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Guest
    Заглавието ме разтърси.

Повече от фен Аватара на Miteto_bs
    Град
    Бургас
    хахах само тебе ли и мен.. Пич ако някоя реши да ти Д**А и е лъхне миризмата ще бяга с скороста на бит П*****С така че взимай мерки а може и да смениш малко боксерките..
    164 забрана за ползване на профил 2т.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си