- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- obi4a te li da sunuvate ne6to?
o az mn obi4am da sunuvam samo ako e ne6to gotino.az sunuvah i mn puti sunuvam 4e se ka4vam na edna skala i padam,i estestveno se subujdam!no s stranno 4ustvo
a vie???
Moderated by ^npocTo^a3^f^
1 и 6 точка от правилника!
аз пък мноо често сънувам че падам от последния етаж на некъв си блок!!!иначе обичам да сънувам шото поне така ми се сбъдват мечтите макар и да е само сън!
![]()
Аз сънувам много често картините които съм рисувала , понякога това което сънувам е много брутално , откачено , нереално и после като се събудя имам чувството че наистина се е случило толкова са ми реални сънищата, но нао много обичам да сънувам как се разхождам по морето със някакво м-че което му вийдам само сянкататчва сънувам аз :P
i pri men taka ili pak 4e letq ili 4e me izqjda zmiq..no razbira se ne me boli i posle se sabujda a doakto sam umrql se gledam ... mn strannoПървоначално написано от miss_fatty
![]()
Да, много, най-често са някакви садизми...
http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]
Аз по принцип сънувам някфи жестоки шизофрении и си ми е супер интересно да си ги сънувам. Пък и почти винаги си помня сънищата.
А кошмари много рядко.
За това - обичам да сънувам и то много.
Saatana vittu perkele hate crew!
Не.Все сънувам едно и също нещо,от нз колко време е така.
Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...
gadno e, za6toto na sutrinta ne samo, 4e rqdko pomnq suni6tata, a i se 4uvstvam umorena i nedospala
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
.. очаквай обаждане от Канал 3![]()
аз всеки път сънувам различно.Рядко ми се случва да сънувам едно и също нещо 2 или повече пъти.А и в повечето случаи не помня какво съм сънувала...
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
Обожавам...+ ако е някой който обичам.А при мен обикновенно сънищата които сънувам са част настоящето ми и ми помагат да намеря отговорите които търся..+ че понякога са доста предсказателни за бъдещето..![]()
2 т. от правилника. Бан на профил
Кой ? Аз ?!
не бих си позволил
просто можеш да печелиш от този си талант .. опитвам се да помагам![]()
Сънувам почти всеки ден и да обичам да сънувам ! В повечето случаи са познати хора в необичаини ситуации (е понякога и в обичаини) но е имало случаи в които сънувам абсолютно непознати хора! Хубавото е че досега само 2 пъти съм сънувал кошмари!![]()
Дам, обичам, ноооооо за жалост това се случва доста рядко... или поне не помня![]()
Да ве и аз така-веднъж явно съм сънувала че си купувам едно списание и сутринта го търся и..не го намирам естествено и тръгвам да търся да си го купяПървоначално написано от ^npocTo^a3^f^
![]()
![]()
И аз сънувам същотоПървоначално написано от miss_fatty
Иначе...не обичам да сънувам ( а това се случва почти всяка вечер), защото сънувам много гадни неща...рядко сънищата ми са "розови". А на всичкото отгоре бълнувам и ставам на сън..вече съм побъркала сестра ми
![]()
The journey never ends.
Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.
kato maluk imah edin ku6mar koito mnogo 4esto se povtarq6e i toi be6e 4e edna ogromna soleta pada v/m ama tq pada i az nqma nakude da izbqgam ti4am ama nqma nakudei tq produljava da pada i az se subujdam oblqn v pot i produljavam da se 4yvstvam izpla6en i s edno 4yvstvo 4e soletata 6te me zatisne
след последният ми сън незнам дали въобще искам да си лягам
рядко сънувам,но когато сънувам имам чувството че съм била там и ми се е случвало или сл няколко дена сл като съм сънувала ми се случва!Също така съм сънувала едно и също нещо 2 пъти в интервал от време някъде 1-2 години..страна работа.Хората нали казват,че който е между 2 зодии е медиум може и да е вярно...![]()
да бе да
Много обичам да сънувам. Сънувам, както хубави неща, така и някои кошмари.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!