.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Hybrid View

Guest

obi4a te li da sunuvate ne6to?

o az mn obi4am da sunuvam samo ako e ne6to gotino. az sunuvah i mn puti sunuvam 4e se ka4vam na edna skala i padam,i estestveno se subujdam!no s stranno 4ustvo a vie???

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    1 и 6 точка от правилника!

аз пък мноо често сънувам че падам от последния етаж на некъв си блок!!! иначе обичам да сънувам шото поне така ми се сбъдват мечтите макар и да е само сън!

:)

Аз сънувам много често картините които съм рисувала , понякога това което сънувам е много брутално , откачено , нереално и после като се събудя имам чувството че наистина се е случило толкова са ми реални сънищата, но нао много обичам да сънувам как се разхождам по морето със някакво м-че което му вийдам само сянката тчва сънувам аз :P

Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    аз пък мноо често сънувам че падам от последния етаж на некъв си блок!!! иначе обичам да сънувам шото поне така ми се сбъдват мечтите макар и да е само сън!
    i pri men taka ili pak 4e letq ili 4e me izqjda zmiq..no razbira se ne me boli i posle se sabujda a doakto sam umrql se gledam ... mn stranno

Голям фен
    Град
    The halls of Lorien.
    Да, много, най-често са някакви садизми...
    http://images.encyclopediadramatica.com/images/c/cd/Chris_Hansen_Says_Hi.gif[/img]

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Аз по принцип сънувам някфи жестоки шизофрении и си ми е супер интересно да си ги сънувам. Пък и почти винаги си помня сънищата.
    А кошмари много рядко.

За това - обичам да сънувам и то много.

Saatana vittu perkele hate crew!

Ем хубавото е, че уплътнява така и така загубеното време през което спиш, ама аз както си сънувам нещата супер реални и после малко се бъркам кое е станало наистина.

Голям фен Аватара на reason
    Град
    Някъде там...
    Не.Все сънувам едно и също нещо,от нз колко време е така.
    Oily marks appear on walls,where pleasure moments hubg before the takeover,the sweeping insensitivity of this,still life...

Супер фен Аватара на psycho_girl
    Град
    остров, наречен Утопия
    gadno e, za6toto na sutrinta ne samo, 4e rqdko pomnq suni6tata, a i se 4uvstvam umorena i nedospala
    be careful what you wish for 'cause you just might get it

Не обичам на сутринта да си спомням какво съм сънувала, защото обикновенно сънувам супер реални неща, ситуации, хора и т.н. Всичко е напълно възможно, за това и сутрин често съм объркана - чудя се истина ли е било това или сън.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Не обичам на сутринта да си спомням какво съм сънувала, защото обикновенно сънувам супер реални неща, ситуации, хора и т.н. Всичко е напълно възможно, за това и сутрин често съм объркана - чудя се истина ли е било това или сън.

.. очаквай обаждане от Канал 3

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    аз всеки път сънувам различно.Рядко ми се случва да сънувам едно и също нещо 2 или повече пъти.А и в повечето случаи не помня какво съм сънувала...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Обожавам...+ ако е някой който обичам.А при мен обикновенно сънищата които сънувам са част настоящето ми и ми помагат да намеря отговорите които търся..+ че понякога са доста предсказателни за бъдещето..
    2 т. от правилника. Бан на профил

OtherDimension, сега нещо ебаваш ли се?
    Аз не казвам, че сънищата ми се сбъдват, а че са напълно реални - не сънувам, че мога да летя, че съм на Марс, нито пък сънувам разни духове или известни личности, които никога няма да видя на живо. Сънувам познати хора, на познати места, какво толкова?

Супер фен Аватара на XXX_f
    Град
    Varna
    много обичам да сънувам, но не и някакви кошмари, защото се събуждам от страх или съм разревана мн ми е гадно

Мега фен
    Град
    Utopia..
    Кой ? Аз ?!
    не бих си позволил
    просто можеш да печелиш от този си талант .. опитвам се да помагам

Повече от фен Аватара на Octofunk
    Град
    New Kind of World
    Сънувам почти всеки ден и да обичам да сънувам ! В повечето случаи са познати хора в необичаини ситуации (е понякога и в обичаини) но е имало случаи в които сънувам абсолютно непознати хора! Хубавото е че досега само 2 пъти съм сънувал кошмари!

Град
    Behind You... BOO o_O
    Дам, обичам, ноооооо за жалост това се случва доста рядко... или поне не помня

Повече от фен
    obi4am da sunyvam gadjeto osobenno kogato ne sum go vijdal ot odavna ... koeto za jalost e dosta 4esto .... predpo4itam da me spoxojda ama ne v suni6tata ;(

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Да ве и аз така-веднъж явно съм сънувала че си купувам едно списание и сутринта го търся и..не го намирам естествено и тръгвам да търся да си го купя

Супер фен Аватара на In4iTu_
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от miss_fatty
    аз пък мноо често сънувам че падам от последния етаж на некъв си блок!!!
    И аз сънувам същото Иначе...не обичам да сънувам ( а това се случва почти всяка вечер), защото сънувам много гадни неща...рядко сънищата ми са "розови". А на всичкото отгоре бълнувам и ставам на сън..вече съм побъркала сестра ми
    The journey never ends.
    Love is like the wind. You can't see it but you can always feel it!
    Take a risk. Dare to move. Love is a leap of faith.

Повече от фен
    kato maluk imah edin ku6mar koito mnogo 4esto se povtarq6e i toi be6e 4e edna ogromna soleta pada v/m ama tq pada i az nqma nakude da izbqgam ti4am ama nqma nakude i tq produljava da pada i az se subujdam oblqn v pot i produljavam da se 4yvstvam izpla6en i s edno 4yvstvo 4e soletata 6te me zatisne

3432

след последният ми сън незнам дали въобще искам да си лягам

Супер фен Аватара на miminia
    Град
    София
    рядко сънувам,но когато сънувам имам чувството че съм била там и ми се е случвало или сл няколко дена сл като съм сънувала ми се случва!Също така съм сънувала едно и също нещо 2 пъти в интервал от време някъде 1-2 години..страна работа.Хората нали казват,че който е между 2 зодии е медиум може и да е вярно... да бе да

Много обичам да сънувам. Сънувам, както хубави неща, така и някои кошмари.
    И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
    И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си