- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Kvi vredni navici imate? :)
mngo ot kazanite ve4e.
s vsi4ki se suglasqvam trudno kazvam NE samo na priqtelite de
цигари,трева ииииии ям много шоколад!!!![]()
pOPIIVAM tei ot vreme na vreme CyK cyK i posle![]()
![]()
![]()
ama ..... koi mi e vinoven
![]()
![]()
![]()
![]()
aa da i skiv sq i az qm mnogo shokolad
pomnq iskliuchitelno golemi podrobnosti,no ne i osnovni facti
![]()
i az kato nqkoi po-gore,vinagi kazvam 'a',vupreki,che sled 1sec osmislqm kvo sa mi kazali
mn e prostashko
hich i ne slusham,kogato ne mi e interesno,ama za da ne obidq choveka,si kimam tam s glava i mrunkam neshto otvreme-navreme
praim se na priqtno razseqna,kogato ne iskam da otgovrq na nqkogo
kat ne mi iznasq neshto si mrunkam pod nosa
i az si pukam prustite ot 7g.
dosta sum izbuhliva,ama naposleduk se vladeq poveche
![]()
nqma da e losho da sum po-celeustremena,ama tva e rezultat ot 'priqtnata mi razseqnost'
kato se setq za oshte she dobavq![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Амм.. освен 4е пуша и пия много кафе (което явно не се брои).. да видим..
Много съм разсеяна и губя сякакви работи
Много псувам. Ама много. Понякога направо ме е срам
![]()
Никога никога не съм навреме за нищо. Закъснявам най-малко с 15-20 минути
Играя си с косата като съм нервна и резултатите са гадни заплетени възли, които понякога се налага просто да отрежа, щот нямат разплитане.
Постоянно отлагам разни неща, които не са ми приятни и като резултат целия първи семестър съм ходила 5 пъти на лекции и септември съм на 2 поправки
![]()
![]()
Робинята на Quench
Ми най-вредния ми навик е, че си гриза ноктите или когато съм много ядосана започвам да скачам(особено тва кара хората да ме гледат учудено меко казано)
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Всичко което докосна се чупи или го губя
![]()
Пия много кафе
Пуша
![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Имам мания да си купувам боклуци от магазините "За левче", има един такъв точно на ежедневния ми път и всеки ден си вземам по нещо- сувенир, свещ, рамка за снимка, кутийка за бижута, портмоне за дискове, комплект четки за коса, изкуствени цветя... Покупките само за седмица... Трябва да спра вече
![]()
Чопля си устните, постоянно са ми напукани и обелени, чак си пускам кръв, чопля си кожичките на ноктите и си разкървавявам пръстите по тоя повод, чопля всяко подобие на пъпка или черна точка /резултатът- големи червени точки/
Издърпвам си конците и ластичетата на гащите /не ластика дето ги държи
, нали знаете едни такива съвсем тънки ластични нишки по краищата, дето като го дръпнеш се разнищва с характерен звук.../
Скубя "топченцата" дето се получават с времето по мъхестите дрехи.
Постоянно си заглаждам веждите и все мисля да не са разрошени /странно нали
/
Имам и други особености, но те не са "вредни навици", а просто... нещо като мании, например като се нахраня и веднага на секундата отивам да си мия зъбите; преди да почна да ям първо си чупя филията на половина и поставям едното парче върху другото, чак после си чупя хапките; подреждам си нещата на шкафа по големина- от ляво на дясно и от по-голямо към по малко, и даже се дразня някой като ми ги размести; в дамската ми чанта винаги има чадър, независимо колко е хубаво времето... На тези "особености" съм обърнала внимание, а сигурно имам и другиАбе странна птичка общо взето
tolkova mnogo sa... 4oplq si koji4kite okolo noktite .. sega takava koja si mahnah ot paleca 4e super me boli... hapq si ustnite.. mn`4esto si pipam kosata i liceto... ne moga da duf4a dufki.. gultam gi :}} mnogo i mnogo ujasni navici imam........![]()