- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- :)imam problem ili ne6to podobno
moje li nqkoi da mi kaje za6to ne moga da se ovlqjna kogato pravim sex s pritelqt mi......mn mi e gotino.toi vsi4ko pravi perfektno....oba4e ne moga i ne moga da se ovlajnq ot dolu.kakva moje da byde pri4inata?
Едно гадже имаше същият проблем и аз мислех, че не правя нещата както трябва. Оказа се, че и сестра й го има. Май си си така просто.. Проблема се реши с тубичка лубрикант с много готин аромат на ягода. Най-доброто друго решение е консултация с гинеколог, но при всички случай проблема ти не е тежък.
Сигурно незнае как да те възбуди. Използвайте лубриканти.
moje da e na psihicheska osnova;moje da e v sledstvie na priema na nqkakvi lekarstva;moje da si genetichno predrazpolojenaGleitgelen,vuv vsqka apteka
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
ами и при мен се е случвало но още пт самото начало когато почнах да правя секс в пурвите месеци а сега се получава така само няколко дена преди да ми доиде
Блажен е този, който не очаква нищо, защото никога няма да бъде разочарован.
Може би не отделяш много мукус. Използвай допълнително лубриканти!
Най-вероятно е от притеснение.Кажи му да те лиже.Тогава няма да има проблем.![]()
toi me lije...e ne e 4ak tolkoz mn da ne se uvlajnqvam....nqkoi pyt se uvaljnqvam, mn.nqkoi pyt ne.....ovlajnqvam se vseki pyt ama ne e dostaty4no![]()
Как ти е рпиятно, ако не си влажна?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е възможно, би трябвало да те боли.