.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4
    Guest

Moderated: От 3-4 дена имам някакво кафяво течение...

Zdraveite
    imam mnogo prost(predpolagam) za koito mnogo shte se radvam ako dadete nqkvi mneniq.Hodih mejdo drugoto po minalata sedmica na polovin godishniq si profilaktichen pregled pri ginekologa i toi kaza che vs e tok i jica.Sega obache imam nqkvo kafqvo techenie.Znam che e normalno da go ima okolo menzis .. a i menzisa mi nablijava .. no veche 3ti ili 4ti den imam takova i to daje mai se uvelichava a sleda ot menzis nqma ?! a pri polojenie che sm hodila predi sedmica na lekar i nishto mi nqma mislq che ne moje da e koi znae kakvo ? kvo da go prava sa tva techenie ? daite nekvi idei momicheta!finito

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

еми виж са скъпа тфа точно течение е нормално както сама си го установила вече възможно е да се появява преди мензис няколко дена и след тфа,значи скоро може да ти дойде като между тфа течение има и мензиса има пауза от некфи дни.Капиш ? ни са тревожи сичко е сок и пица
    Никой не умира девствен..живота секи преебава !

i az taka mislq
    Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?

Писенце
    Guest
    Абе незнам ама и на мен преди 1-2 дни ми течеше някво такова кафеникаво течение близо 2 дни а сега на 25-26 трябва да ми дойде мензиса.Незнам какво е ама ми спря и нямам намерение са ходя на лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си