- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- МАЛКО ПО-РАЗЛИЧЕН ПОГЛЕД КЪМ ТЕМАТА "ЛЮБОВ"
Много вярно. Направо ми се насълзиха очите накрая! Наистина трябва да оценяваме живота, да се радваме на всеки ден, на всяка минутка! Никога не знаем какво може да ни се случи. Обичта и човечността трябва винаги да блестят в очите ни! Да се научим да сме добри с другите, както искаме те да се отнасят към нас...Не трябва да отлагаме мечтите си за утре, защото утре може и да не дойде...Трябва да се учим от грешките си и да се стараем да даваме всичко от себе си. Да сме доволни от всяка малка радост...Защото животът е кратък...
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
Да, съгласна съм беше много хубаво,особено и това за съзтезанието,където никой не се стреми да спечели, а да помогне и на другите да стигнат финала.Но ако наистина поне малка част от хората да бяха такива...евала =D> .Не че искам да обидя някой - наистина се срещат такива хора, но вече все по-рядко и по-рядко.Всеки се опитва да прецака другия, по лични или користни цели,без да го е грижа.Това трябва да го прочете всеки един човек и сериозно да го осмисли, защото всеки се стреми към крайната точка - ЩАСТИЕ, като се надява че един ден ще стигне и пропуска истинските моменти по пътя,който както се казва е същността на истинското щастие.
When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
Страхотно еБравооо
![]()
![]()
![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
kat0 g0 4et0h i 04ite mi se nasulziha ... si4k0 napisan0 e mn0g0 vQrn0 ...
Като го четох(всъщност не го направих) очите не ми се насълзиха.
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
mi da vi prepratq kum taq tema![]()
a inache texta e mn hubav,no ako ne prenesete pochuvstvaneto v jivota si chrez deistviq,to togava si ostava prosto hubavo napisano.
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Много хубаво браво![]()
ВИЖ МЕ!Ела със мен да ти покажа,къде съм бил,с кого съм спал,за какво съм се борил и как съм оцелял!
Много е хубаво.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Много е хубаво =D> мн ми хареса и е вярно взех мн да се замислям след като го прочетох![]()
Прекрасно.Първоначално написано от m.j.a.
Дано се вслушат..
I am the lover in your bed and i control you
I am the sex that you provide and i control you
I am the hate you try to hide and i control you
I take you where you want to go
I give you all you need to know
I drag you down i use you up
«Свещта нищо не губи,
даже когато от нейния пламък се запалва друга свещ!»
Прекрасно е!Браво! :P =D>
f@nt@zi@