- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- какво би правил ако майкати и бащати са навън?
Ми ддз яко е.ПробвайПървоначално написано от Excu
някфо ти е свободно суперско хахахха ама трябва да е топличко де.
щенаправя сатанистична оргия и ще палим свещи и след това ще си изгорим дрехие
Ми аз обичам да надуя няква ретро музичка и във ваната... и да паля ароматизирани пръчицимного е готино
Или викам гаджето
![]()
М зависи по кое време точно ги няма,аз и без това доста често съм сама... Обаче идеи не липсват.![]()
![]()
![]()
1. ako otsastvat za malko -prosto 6i si naduq muziakata do kraq i 6i si tancuvam v cqlata ka6ta
2.ako sa navan za pove4e ot 2-3 h -6i si pokanq fr vka6ti
3.ako otsastvat ot grada/darjavata za pove4e ot 1 den-6te ti nqpraq kupon4e vka6ti ;]
вси4ко бих правила,но по принцип като ги няма яко сексссс
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
Ехееееее. Ако ги няма за няколко дена през деня ше се шматкам с фр, а вечер ше каня фр да си прайм купон!!!
Щях да си викна момиче..пък какво щяхме да правим не се знае...![]()
И тази година най - шумна бе групата на православните араби.Младежите с пълно гърло викаха "Иисус е наш Бог".Преди години било решено арабите да не бъдат допуснати в комплекса.Свещения огън обаче не паднал, докато прогонените не влезли.
каквото правя, когато са у нас... кво толкова се кефите, не знам![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
Ще викна приятели...![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
при мен ситуацията е абсолютно същата но ще си викна и гаджетоПървоначално написано от XePouH`
![]()
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
дамПървоначално написано от psycho_girl
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Надувам си музиката до дупка или и аз отивам "навън"![]()
Rosjanin-twoi brat,
Amerikanin-twoi wrog,
Kurva-twoja jena
можем заедно да си ходим голиПървоначално написано от punisher
![]()
6е събера си4ки фр в нас6е има яко пиене,секс,цигари абе 6то ли на6те не се изнесът от нас......
![]()
Или викам някой вкъщи , или си надувам музика , ама най-често излизам и аз![]()
![]()
![]()
hah .. po princip maika kato q nqma... si kanq kosti :Pgledkame nqkoi drug film .. kefim se igraem nqkoq druga igra..
kato sum pri tati tova da ostana sama v kustata = na nevuzmojno.. tam vinagi shte ima nqkoi.. ako ne toi shtee e jena mu ako ne e tq shte sa baba i dqdo... i oshte ne mi se e slu4valo da ostnaana sami4ka tam :P
еми ако са излезли вечерта бих отишла на дискотека и без тва не ме пускат,а пак после кат разберат да става кото ще нали сам си напраила кефа![]()
![]()
:P
И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]
Е зависи,кога са навън-дали е през деня или е през нощта..защото те по принцип през деня не са си в нас-то и аз също де хха.Иначеееее ако през нощта ги няма-лелелелелейй много сладко ще си спинкаме с приятеля ми..
![]()
Само го очаквам тоя момент,когато ще излязат нанякъде за през нощта.Хохоо те ако знаят какво им готвя..
![]()
![]()
f@nt@zi@