- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- kak se chuvstvam
zdraveiteKazvam se Viktoriq i sum na 15 godini, iskam da spodelq kak se chuvstvam v momenta s vas momicheta ot foruma. reshih da spodelq s vas zashtoto nito az znam koi ste nito vie koq sum i nqma da mi kajete kato priqtelkite mi " ne nedei mnogo ste sladki zaedno". eto q i moqta istoriq.... Ot 8 meseca si imam priqtel kakto znaete nachaloto na vsqka vruzka e perfectna, sled tova pochvat razpraviii - bez tqh ne moje. vsichko e chudesno m/u men i priqtelq mi obichame se shtastlivi sme razbirame se edin drug. No ot vutre mi se iska neshto novo... nali se seshtate kak po filmite se haresvat dvamaa i romantichno se celuvat na nqkoq peika naprimer no da stignat do tam ima i izpitaniqq... nqkakvi takiva. No tova koeto na men mi se iska nqma kak da stane s priqtelq mi prosto zashtoto veche sme minali prez nego i ne mi e interesno. chestno da vi priznaq ne iskam da go ostavq zashtoto znam che mnogo me obicha, no iskam i neshto novo :/ naistina neznam kak da postupq daje nqma osnovatelna prichina da skusam s nego posuvetvaite me neshto neznam kakvo da pravq
![]()
i sa kvo nasila li 6e ostane6 s nego?! ima6 ne6to po razli4no..mi svatosai se s djago![]()
4esto sre6tano e v edna vrazka na nastapi moment kogato isak6 ne6to po novo no i ti samiq ne znae6 kakwo da pravi6. za twoq radost 6te ti mine tozi momentos na raseqnost i 6te vidi6 4e nqma smisal da iska6 ne6to novo kato vseki twoi den s towi 4owek e edna nova trapka koqto si zaslujava da izpitva6![]()
Tu es un r
Всеки сам носи товара си...всеки сам определя по кой от дадените му пътища да тръгне..По-добре не се повлиявай от мненията във форума,седни си на Д-то и помисли с главата -какво би било без него ,дали все пак не го обичаш и дали наистина ще ти е по-добре без него.Това само ти можеш да си го готговориш,никой друг!Ти най-добре си познаваш и човека и ситуацията.Тук някой ще ти кажат зарежи го,други ще ти кажат-дай му шанс.Ако ни послушаш - може да сбъркаш,ако послушаш себе си -пак може,но не е ли по-хубаво ако сбъркаш да си каже - аз съм си виновна,аз си го направих!
2 т. от правилника. Бан на профил
ам и да допълня не прави грешката да се разделяте...щото после можеш да съжаляваш само.Първо си помисли,и след това прави това което си решила не прави прибързани действия...Първоначално написано от fillis
If gOd Is A DJ..TheN HoUse MusiC Is My RelIgIoN !!!
------------------
Една жена се управлява по трудно,отколкото една държава
perfektno te razbiram i az min ah prez tova i moga samo da ti kaja kakvo da NE pravi6...az na moq mu izneverih(i ne se gordeq s tova) ama toi mi prosti i sega sme super i vse pak vinagi 6te go ima onova 4uvstvo na esigurnost i t.n. taka 4e....kaji mu da se izpari na nqkyde za 1-2 sedmici kuponqsvai s priqteli i kato se vidite vsi4ko 6te e super
aide kysmet![]()
Подкрепям ви напълноПървоначално написано от LO6IQ
![]()
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
kolkoto puti se oburna kum foruma vinagi mi pomagate s reshenietoblagodarq che se otnesohte seriozno kum temata mi... az imam registraciq daje ama ako pisha s neq shte stane mn typo shtoto i gadjeto shte vidi temataaa... ii pak mersi mersi mersiii i
))
зарязвай го![]()
млад е, ше му мине![]()
Ти явно не знае6 какво иска6... Просто се разделете временно. Той трябва да ти даде време да размисли6 и да ре6и6. Наскоро един приятел има6е съ6тия проблем с моми4е, с което ходеха от близо 2 год. Тя иска6е не6то разли4но и ново. Бяха разделени месец и половина и тя осъзна, 4е не може без него, но бе6е късно. Обмисли добре не6тата!!!
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Ами не знам какво да те посъветвам точно.Не знам дали временната раздяла е добър вариант, при положение, че нищо няма да се промени.Но първо според мен е добре да говориш с него, но така, както ми го описваш тръпката явно при теб е изчезнала и искаш разнообразие.Може би теб тази връзка не те удовлетворява, искаш друго момче, и да усетиш отново тръпката на любовта.Явно не всичко е перфектно, както си написала в началото.
nqmash predstava kolko si prava .... no neznam kakvo da pravq.. daje ima edno momche v d-lo koeto mi dava tova koeto priqtelq mi ne mi dava prosto... me veseli s nqkakvi gluposti i sum mn vesela ... a sled d-lo e nqkakvo seriozno obiknovenno s gadjetoПървоначално написано от koalka
![]()