- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- OBARVANE
abe na vas haresva li vi kogato nqkoe mom4e vi hvashta za dupeto ili pak vi hvashta za cicite? az mnogo se draznq ot tova i mi pri4inqvat bolka sled tova gardite me bolqt dva dni....kajete si menieto pls
ne me kefi.mn e maloumno.
Ne e neshtastno momicheto zagubilo lubovta na edin glupak,a e neshtasten glupakat izgubil posledniqt shans da stane chovek!
Трето ти си глупак. бахахах сексуален тормоз вика.Първоначално написано от ХодещСъвет
193 Digital бан по ип и профил, системно 2 т.
по добре не се обаждай !Първоначално написано от Digital
по темата:
просташко е но има момичета на които им харесва да ги барат
за дупето
173 Вълка бан по ип и профил системно нарушаване на 8 точка и демонстративно незачитане на правилата.
какво просташко има ако момчето и момичето са "гаджета" ?
Ако са гаджета може
А ако не са..? :РПървоначално написано от OtherDimension
Първо е от много голямо значение как точно докосва момчето. Ако е нежно и с чувство е приятно. Но би ми било приятно само, ако го прави приятелят ми.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Да, Алеандра е права-има значение кой го прави.Ако го направи момче, към което нямам чувства(демек не ми е гадже) най-много да отнесе един шамар.
Наистина има зна4ение кой го прави, но определено мисля, 4е по4ти на никое моми4е не и е приятно да се отнасят по такъв на4ин с нея. Слу4вало ми се да отивам до бара в дискотека и непознат да ме хване за дупето. Е тва е просто супер неприятно! Ако е гаджето ми оба4е, не мисля, 4е бих имала не6то против.
Live 2 Ride... And... Ride 2 Die!!!
Ае само на мен ли така ми се струва или тука много бъркате думите!? В моя речник обарване значи докато се целуваш с някое момиче да я погалиш по гърдите или дупето.... А тва някой непознат като първия дървар да те фане за циците все едно че хваща баскетболна топка си е пълна селяния и не мисля че точната дума за тва е обарване.... Та ако под обарване имате предвид точно "фащане на цици" както казах преди малко наистина е кофти, но ако имате предвид истинско обарване въобще не мисля, че е зле......
Е ако гаджето ме хване за дупето, много ясно че няма да има проблем и ще ми е приятно. Обаче ако някой, който дори не познавам ме хване просто става много голям скандал след това
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
има ли нещо просташко в това да се изсера в ъгъла на някоя спирка ?!?!
Неподходящ размер на снимка в подпис!
mi ne,ako posle si pochistishПървоначално написано от Psihi4no_bolen
a po temata-az poprincip mn mrazq priqtelqt mi da mi stiska cicite,uvlicha se iposle boli(a kak go otuchih..posle az mu stiskah negovite ).vij,dupeto da mi pipa,shlqpa i t.n.- mojee
kakto kazaha veche - ako e nejelan element(demek nqkoi nahalnik),she izqde 1shamar i nqma go napravi poveche
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
изпитвах непреодолимо желание да цитирам за да си помислите че съм го прочел.Заблудих виПървоначално написано от ABSOLUT`me
162--бан по ип и профил, системно нарушаване на 2, 11 и 8 т.
xixi,imam vruzki v televiziqta..ako produljavash taka,nemada probiesh moito momcheПървоначално написано от xixi
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
az obarvam po zadnika no vinagi s povod ne naro4no ili s cel podigravka cicite spored men e prekaleno i intimno za tova ne mislq 4e e umestno
Чиста проба селска проява....Някакъв духльо,ще дойде и ще ме хване за......гърдите....нали трябва да го убия после.....Само гаджето може да пипа там
тва го правех в 3-ти клас...........хахахх бати селянията.........хахахаа
...Love This Girl...She Compleat Me..!!{}(Тя си знае коя){}
Мн е тъпо тва.Дори и приятелят ми да го прави пак няма да ми е приятно ако е със груба сила или на публично място,ако си сме усамотени някаде по може
me2Първоначално написано от NeVeN4o`f
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...