- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Moderated by W.I.M.: Искам го за мен, как да ги разделя ?
moje da vi zvu4i gadno i tupo..nai-malkoto..nespravedlivo,no v moq slu4ai prosto 6te se slu4i,taka 4e kajete...Kak da razdeli6 dvama ..i da si vzeme6 mom4eto za sebe si?!?? Kazvaite vsqkakvi idei..zarejete sprevedlivostta...
§§ Модерирано от I don't know who I am §§
§§ точка(и) 7 ! §§
Evalata!Az bqh pisala predi okolo polvin godina nekva takava tema kato tvoita i daje ne si go bqh kazal naprao 4e si iskam mom4eto ZA MEN !!!!Oba4e nekfo si4ki tuka po4naha zakusnqla si;toi ve4e e s druga...i nekvi drugi gluposti.Pri mene dokato se 4udeh kfo da napraa te zeha 4e skusaha i az se nakefih mn zdravo.
Ам ... от колко време ходят. Питам защото има значение - ако се познават от кратко може да кажеш на момичето някаква измислена подробност за момчето, за която знаеш че ще я отблъсне.
Използвай нещо което знаеш за тях, нещо дребно - използвай го на своя страна. По филмите има много такива начини да азделиш момче и момиче. Пък и все пак си момиче - все ще измислиш нещо оригинално. Нали знаеш едно момиче ако реши да е кучка просто го прави.
ami kakvo da vi kaja, hvanaha se minalata sedmica nqkude,ama az mnogo si go iskam i 6te si go vurna..za dosega6nite otgovori mersi vi mnogo..dano vse pak da ima i o6te![]()
Нямам думи... тъпа к*рва! Колко такива приятелки съм имала...
Ама и вие ще си намерите майтора някой ден!![]()
2т. системно, бан по профил и ип.
[ МНЕНИЕТО БЕШЕ ИЗТРИТО ]
Малко грубичко го каза,ама със сплетни и интриги няма да стигнеш далеч!В грешка си момиче.Първоначално написано от Cuddly
ем на мен ми се случи веднъж да използвам такива номера но беше отдавна.. та тфа момче което харесвах ходеше с момичето от около година.. знаех че ме харесва но няма да направи нищо заради приятелката си..и така реших да ги разделя.. знаех кога тя обикновенно ходи втях и отидох малко по-рано, казах му че мн ме кефи, че не ме бърка че има приятелка и че само искам да се чукаме.. та тъкмо се бяхме почнали и тя дойде.. заряза го.. бях мн щастлива че постигнах своето..тогава.. след това той тръгна с мен но продължаваше да мисли за нея.. разбрах че мн я обича.. след няколко седмици се събраха ( с моя помощ - признах си ).. не бяха мн очаровани от мен..ха.. даже си ме намразиха.. но както казах тфа беше мн отдавна и тогава бях глупава..та ти го казах за да не си мислиш че така с мръсни номера можеш да постигнеш нещо истинско.. така че НЕ ГО ПРАВИ..защото всички ще бъдат наранени..
Само след като изгубим всичко сме свободни да направим каквото и да е.
ЛЕЛЕЛЛЕЛЕЕЕ ФАНИ СЕ СКРИИЙ НЯКЪДЕ БЕ К*ЧКО!!!!! ТОВА Е СУПЕР ПОДЛО И НЕЧЕСТНО! Вярно е че тряя да се бориш и да държиш на своето, но той не е твой не е бил И ДАНО И ДА НЕ СТАНЕ!!!!
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Е това момичетата сте подли същества! Ти чуваш ли се. Да не е твой собственост. Той също има мнение по-въпроса и чувства. Ако харесва нея просто го приеми. Или изчакай. Връзката им е нова, защо да правиш глупави интриги, за да вземеш момче, което дори не те харесва?
Кат искаш нещо спечели си го с труд. Така като гледам той вече е избрал за себе си, и явно не го кефиш. Пробвай да му лапнеш паламудата и ако пак не стане значи си зверски грозна.![]()
2т. системно
батенце там амайо или нещо от сорта! мое да не си прав, ама със сигурност ми повдигна духа!!! давай в същия дух!!!!!!!!
(тва с паламудата сепи мрака)![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
мене тва ме разби тотално още се хила дебилно като се сета!![]()
С интриги нищо не се печелело? Напротив - много се печели даже. Зависи каква е ценностната система на хората и какво търсят във взаимоотношенията си с околните.
Има хора, които очакват точно такова поведение от противоположния пол...
Аз лично не бих направила такова нещо, напълно съм против всякакви вмешателства. Защо? Най-вече защото е унизително дори да си помисля да се опитам да навредя по подмолен начин на някого. Двама души, ако знаят за какво са заедно, малко трудно ще се подлъжат да повярват на измислици или пък единият от тях да бъде прелъстен по някакъв начин.
В момента съм в подобна ситуация, но знам, че съм с вързани ръце. Човек може да си се надява, но това трябва да си остане в него. Може да иска да направи нещо, но трябва да е наясно какви ще са последствията от това, което прави. Не трябва да се бъркат решителността и хъса да се постигне с нещо с гадните номерца. Много обичат тук, виждам, да използват понятието "боря се". Има различни начини на борба. Борба с чест или борба без чест. Ако човек иска да падне до нивото на дребния интригант - значи просто няма за какво да си говорим...
напълно съм съгласнаПървоначално написано от Viktoriq_
и най-важното е, че ако той искаше да бъде с теб до сега вече да си в прегръдките му!
Ами тук може цял наръчник да се изпише...става, ама трябва да си много акълия.
tova sa typi kele6ki istorii..iskam si gi moi si e ...emi na nego moje da my e pisnalo ot teb 4e se dyrji6 s nego kato s predmet koito ti prinadleji..pomisli malko moje ti da si go otblysnala
Ako toi iskashe da e s teb shteshe da e s teb,shtom ima priqtelka nemojesh da go nakarash da te zaharesva.sorry macka
Децата плачат,Господ прощава.. Аз няма да плача,защото не съм дете,но няма да простя,защото не съм Господ .
Ето ти най-добрата идея-отиди в някой по-височък блок,качи се на последния етаж и се хвърли безсърдечна кучка такава![]()
e sega shte q izqdete! mi kato go iska mnogo qsno che shte se opita da gi razdeli...takava nova vrazka ne e tolkova vajna (samo ako tq naistina go iska , ne zarad prishtqvki). Skapa shte te posavetvam da ne izpolzvash nomera kato prelastqvane i sluhove..mnogo sa izvestni i malko lekomisleni. Shte ti dam ideq ... kato si reshila da badesh kuchka - badi dokrai! Izberi si nqkoq tvoq poznata (ne izbirai svestni hora pls shte se chuvstvam vinovna) koqto namira momcheto za simpatichno i i nabii v glavata che tq trqbva da go ima. Tq shte svarshi ostanaloto! Sled tova veche si go primakni kam teb lekichko malko po malko i toi shte q ostavi! No tova deistva samo ako momicheto e leko zle a toi haresva teb!!! i vse pak ne trqbva da e mn zle mackata shtoto nqma da i klavne :P oh tova deto go napisah sega mi se struva malko tupichko...nqma znachenie stom iskash da badesh kuchka nastroi se na tazi valna i badi izobretatelna! nai vajnoto e da si sigurna che nqma da te hvanat zashtoto ako toi razbere che pravish nomerca shte te namrazi.. ako si dobar manipulator oshte po-dobre ! i nikoga ne se uvlichai i ne zabravqi che go pravish samo zashtoto go obichash i go iskash DO (ne "Za") sebe si!!!
Еми това е тъпо.... да разделяш хората..
Макарче, ако се обичат истински каквото и да направиш няма да успееш ...
И въпреки това си мисля, че ако момчето те харесва само ще си дойде при теб и няма да има нужда да разделяш никого...
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love