.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 9 от общо 9
    ?!?
    Guest

Нз кво да правя?!?

Абе, има 2 близначки от даскалото, дето мн ме кефха още от началото(те са 1 год по-малки от мен, ако това има значение, ама са си класа над мойто ниво и въпреки тва съм решил да се проам). Бях ги забравил, ама наскоро се запознахме и доста често почнахме да се засичаме Поздравяваме се, говорим си, ама искам поече :P Мене двете са ми еднакви, ама избрах си по-готинката де! Но проблема е, че никога не съм имал връзка с момиче от даскалото или пък с такова, което харесвам още преди да сме се запознали и затова искам да чуя някакви съвети как да действам? Кво да правя?

Мега фен Аватара на koalka
    Е, не трябва да правиш кой знае колко специално нещо, просто да й покажеш, че я харесваш и да действаш. Хубаво е, че си избрал само едната.

Супер фен Аватара на oTPoBHa
    ми ако не те е срам да се запознаваш отиди и ги заговори за нещо общо примерно ако карат скейт а ти знаеш нещо за тфа иди и почнете да си говорите за скейта. но давам пример просто не че трябва да им говориш конкретно за скейт, просто ако имате нещо общо като тема на разговор иди и си говорете за тфа на мене винаги ми е било много приятно като някой непознат дойде и си говорим за нещо интересно . щото се опознаваме ;]

Guest
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Е, не трябва да правиш кой знае колко специално нещо, просто да й покажеш, че я харесваш и да действаш. Хубаво е, че си избрал само едната.
    Съгласна съм

Фен
    Град
    Navsqkade po vsqko vreme :)
    Покажи и по някакъв начин
    Once you lose yourself you have two options - to find the person you used to be or to lose that person completely...

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Just talk , talk , talk .. and keep talking [:
    Абе , не се спичай пред нея , закачай я , показвай с жестове , че не ти е безразлична .. флирт просто

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Ами добре си направил че си избрал саМо едната.Не е нужно да правиш нещо по специално ами просто да й покажеш че я харесваш и всичко ще си потръгне натам.

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Хаха то остана и двете да завърти Т'ва ми напомня за едни близначки от моето даскало. Гледам ги веднъж гушнали от двете страни някъв и ДВЕТЕ едновременно го опипват по задника. Палавници . Направо ме разбиха.хаха
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    хаха и аз това си мисля...първо като прочетох близначки и си викам леле и с двете ли....
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си