Тялото - всеки ден,а косата - през ден![]()
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Взимам си душ всеки ден, сутрин и вечер. Косата понякога я мия всеки ден, но по-често през ден.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Абсолютно всеки ден си взимам душ поне по веднъж.Косата я мия 2-3 пъти седмично...според зависи![]()
"Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше
tuk trqbva da ima uto4nenie
6toto lqtoto se kapq po 4esto i ot 3 pati NA DEN
no prez zimata naprimer kogato me vakanciq i po cql den sedq legnal zavit i ne se dvija ... moje da se kapq i 1-2 pati sedmi4no....
si4ko e mn otnositelno
Аз същоПървоначално написано от LoVe_Is_EvErYtHiNg
![]()
ми 7-8 пъти а косата 6
Нечистоплътници, душ се взема всеки ден!
Дам и аз такаПървоначално написано от ludo_mace
Pone 2 pyti na den si zimam dush ,a kosata 3 pyti v sedmicata![]()
kupq se vseki den.. sutrin i ve4er a kosata si q miq 2 puti v sedmicata.. rqdko 3 ...
az se kypq vseki den s kosa \/
Тялото си мия всеки ден,а косата 1-2 седмично!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Първоначално написано от miss_fatty
дам и аз така,но това е само зимата..иначе лятото всеки ден а косата по 3-4 пъти на седмица
![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
3 пъти в седмицата с косата,иначе всеки ден.
Абсолютно всеки ден!![]()
Ами веднъж пробвах да се избаням, ма много накалях банята......и оттогава не съм.....много ми стана кофти като я видях такава...една мръсна, кафява![]()
HEP is not style! HEP is my life!
Аз зимата си взимам душ всеки ден щото с туй училище по цял ден нямам време за 2-ри душ!Иначе лятото по 3-4 пъти на ден.А косата я мия 3 пъти в седмицата!
И то как човек няма да придобие такива навици като се има предвид че до 7 клас имах едно същество за съученичка,което ходеше с една и съща блуза цяла седмицаи навсичкото отгоре се къпеше веднъж на две седмици!!!ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ПРЕДСТАВИ каква ВОНЯ
беше от тва момиче!!!Такъв човек не пожелавам на никого да познава!!!!!!
![]()
ХАха...и аз познавах едно танва момиче.... как да и го кажеш...ужасПървоначално написано от SweeT_EscapE
![]()
![]()
Всеки ден, косата също... Иначе става на клечки мнооого бързо...
Лятото се бях вманиачила...
Живеех в хотела в който работех... Всеки път като се качвах в стаята си, се къпех... И постоянно ми се струваше, че съм мръсна...
ПОстоянно се мажех с кремове за тяло, ръце, крака, и се пръсках с Бон БОнс на Малиция... На два метра около мен не се траеше от миоризма на ягоди, кивита или цветя...Чак колегите ме бъзикаха, че ще ми купят 10 литрова туба с парф'м... Но на мен пак ми се струваше, че воня... Беше ужасно...
После ми мина и станах по- нормална...
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Първоначално написано от rosskata
![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...