- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Dvoina bradichka?
Ima te li dvoina bradichka? Zabelqzala sam che ima dosta momiche koito imat, nezavisimo slabi ili po-palnichki sa.Moje li po nqkakv nachin da se maxne,zashoto pochvam da si mislq che i az imam,vapreki che e malko..
еми....то всеки има като се замисляно е много маничка има ли смисал да я махаш ?!
квото такова
![]()
Приятелската обич казва:
"Ако някога се нуждаеш от нещо,
аз ще съм тук"
Истинската любов казва:
" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"
- Jimi Hollemans -
Еми чувала съм,че водораслите рано сутрин на брега помагат,но ако не живееш до морето идея си нямам..В сми че около 5,5 и 30 сутринта има водорасли на пясъка и лекуват двойната брадичка(дишаш там някфи пари) ..нз до колко е вярно но..
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
abe zakakvo ti e da q mahash pri povecheto hora dvoinata bradichka e chara i az imam ama ne mnogo qrko ochertana ..,no bez neq ne si predstavqm kak bih izglejdala ...pri nqkoi hora sedi mnogo sladko ne vqrvam da ne e taka i pri teb![]()
Съгласна съм с предното мнение!![]()
OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...
Аз не...хаха ама не се сещам друго освен некфи там пластични мизерии...иначе и аз имам не добре оформена шияама освен да стана анорексичка друго не се сещам...
![]()
май някой пак тук беше писал за някакви масажи...
Аз нямам и не мисля че това е чарНо ако имаш-не се притеснявай-кво толко?
Аз пък нямам. Шията ми е много красива всъщност.![]()
ami nqmam i ne sum se interesuvala kak se maha , moje bi s plasti4na operaciq![]()
Доколкото знам тези пари,наричат се йодни, помагат на хора, които имат астма и такива проблеми с дишането, но не съм чувала, че помага за двойна брадичка. Тя може да се оправи единствено с операция и някой преди това беше казал, че почти всеки има, не е вярно това...Първоначално написано от Lorraine
![]()
Еми не знам,така съм чувала и реших да го напиша...а и според мене ако няма възраст за операция не бива да го прави..пък и може да не разполага с толкова пари!Ако някой знае някакво друго решение,може да го каже..
П.П. Съжалявам,че това което съм написала не е вярно..мн мн сори..![]()
Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!
Az imam dvoina bradi4ka,no ne mi haresva osobeno mnogo,no ne se kompleksiram zaradi toova.![]()
![]()