.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

Тема: Dvoina bradichka?

SweeTies
    Guest

Dvoina bradichka?

Ima te li dvoina bradichka? Zabelqzala sam che ima dosta momiche koito imat, nezavisimo slabi ili po-palnichki sa.Moje li po nqkakv nachin da se maxne,zashoto pochvam da si mislq che i az imam,vapreki che e malko..

еми....то всеки има като се замисля но е много маничка има ли смисал да я махаш ?! квото такова
    Приятелската обич казва:

"Ако някога се нуждаеш от нещо,

аз ще съм тук"

Истинската любов казва:

" Никога не ще се нуждаеш от нещо, защото ще съм тук"

- Jimi Hollemans -

Супер фен
    Еми чувала съм,че водораслите рано сутрин на брега помагат,но ако не живееш до морето идея си нямам..В сми че около 5,5 и 30 сутринта има водорасли на пясъка и лекуват двойната брадичка(дишаш там някфи пари) .. нз до колко е вярно но..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

:)

abe zakakvo ti e da q mahash pri povecheto hora dvoinata bradichka e chara i az imam ama ne mnogo qrko ochertana ..,no bez neq ne si predstavqm kak bih izglejdala ...pri nqkoi hora sedi mnogo sladko ne vqrvam da ne e taka i pri teb

Съгласна съм с предното мнение!
    OuT Of My LiFe,OuT Of My MiNd!OuT Of ThE TeArS ThAt We CaN't DeNy,We NeEd To SwAlLoW AlL OuR PrIdE AnD LeAvE ThIs MeSs BeHiNd...

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Аз не...хаха ама не се сещам друго освен некфи там пластични мизерии...иначе и аз имам не добре оформена шия ама освен да стана анорексичка друго не се сещам...
    май някой пак тук беше писал за някакви масажи...

Голям фен
    Аз нямам и не мисля че това е чар Но ако имаш-не се притеснявай-кво толко?

Мега фен
    Аз пък нямам. Шията ми е много красива всъщност.

Град
    sofia
    ami nqmam i ne sum se interesuvala kak se maha , moje bi s plasti4na operaciq

Голям фен Аватара на christina_aguilera
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Lorraine
    Еми чувала съм,че водораслите рано сутрин на брега помагат,но ако не живееш до морето идея си нямам..В сми че около 5,5 и 30 сутринта има водорасли на пясъка и лекуват двойната брадичка(дишаш там някфи пари) .. нз до колко е вярно но..
    Доколкото знам тези пари,наричат се йодни, помагат на хора, които имат астма и такива проблеми с дишането, но не съм чувала, че помага за двойна брадичка. Тя може да се оправи единствено с операция и някой преди това беше казал, че почти всеки има, не е вярно това...

Супер фен
    Еми не знам,така съм чувала и реших да го напиша...а и според мене ако няма възраст за операция не бива да го прави..пък и може да не разполага с толкова пари!Ако някой знае някакво друго решение,може да го каже..

П.П. Съжалявам,че това което съм написала не е вярно..мн мн сори..
    Аз сЪм кУкЛиЧкаТа,кояТо нЕ моЖеш дА сВалИш!Аз сЪм пЕрФекТнаТа,с коЯт0 дрУгиТе Ще сРавНиШ! ТвоЯта МаЦка оТ мЕн тЕ пАзИ,щ0т оТ заВисТ в КраКаТа мИ лАзИ!

Az imam dvoina bradi4ka,no ne mi haresva osobeno mnogo,no ne se kompleksiram zaradi toova.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си