.

Виж резултатите на анкетата: Kakuv ste po priroda

Гласували
90. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Skin

6 6,67%
  • Metal

24 26,67%
  • Neshto drugo

60 66,67%
Отговор в тема
Страница 1 от 6 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 131
    Повече от фен
    Град
    На пътя м-ду РАЯ и АДА на любовта

Skinar metal ..... kakvi ste i zashto ste takiva

Iskam da vi popitam
    Tova che ste Skin's ili metali
    da ne bi da e shtoto prosto dr nqma kakvo da pravite
    shtoto ste syper glupavki ...
    Shtoto ste komplexarcheta
    i se chydite kak da si izbiete komplexite
    I se skrivate zad nqakvi fanelki na MEtalika ... ili neshto ot sorta
    ili si praite glavata da izglejda kato tigan na tefal ....
    I lepite bg znameto i pochvate da citirate Hitler ....
    I vii neznaete zashto go pravite no v typlata se chystvate gotinko
    u-a priqteli ... posle vi stava navik
    i vie nemoje da kajete zashto no e got ....
    I posle pochvate da se biete v gurdite kakvi ste metali ili skinari ...
    kak she smachkate edi koi si shtoto e ciganin ili turchin ...
    ili kak qko se tresete na nqkakva neopredelena muzika i se chystvate gotinko ... i si kupuvate 1 galon birichka i si q piete ... i vi e mn qko Tva da ne e moderniqt nachin da bydesh HiPi v bylgariq
    Veche golqma moda 1 stane Idiot i shtoot e mnoo originalen 10 staat po golemi idioti v stremeja si da go nastignat !

Guest
    Пич съм

Голям фен Аватара на Ziezi
    Гласувах скинар,въпреки че вече почти не съм(на външен вид)....Хитлер никога не ме е интересувал,главата ми не е,като тиган....
    2, 3 и 13 т. системно / неподходящ подпис/ !

Нещо доста различно Иначе адска тема =D>

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Станах метал след като се запознахсъс сатаната.Той ми отвори очите за много работи. Сега всяка сутрин си пия кафето с него.
    11 tochka deaktiven profil.

металмен
    Guest
    да аз също съм метал. мнооо съм запален по блек метала.
    произлязъл от шарените дискотеки на китна Норвегия, блек метълът разцъфтява като весел слънчоглед сред музикалните ниви, като изтупва Рогатия от нафталина и довежда сатанизма, екстремността, злостното музициране и бутафорията до нови, небивали висоти !

И като истински металист спазвам 666 правила:

1. Не бъди обратен.
    2. Бъди "як".
    3. Всички не-металисти, kоито не са "яки", са обратни.
    4. Бъди мрачен.
    5. Бъди зловещ.
    6. Ако можеш, бъди едновременно мрачен и зловещ.
    7. Чупи разни неща, докато си мрачен и зловещ.
    8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце.
    9. Прави всичко, описано по-горе, като същевременно отричаш организираната религия във всичките й форми.
    10. Никога не казвай, че ти харесва само "якия период" на Корозия, ако те питат дали харесваш Корозия. Вокалистът на Корозия се казва Ганьо Куршумов.
    11. Не си играй с плюшени неща, освен ако под "играя" не се разбира "изгарям на клада".
    12. Никога, никога, при никакви обстоятелства не произнасяй изречението "Ъшър е върха, човече!"
    13. Не бъди Димо от П.И.Ф.
    14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че истинските метълисти никога не изхвърлят боклука.
    15. Ако това не подейства, бягай.
    16. Разврати някоя девственица.
    17. Развращавай всичко, което не е от мъжки пол.
    18. Когато не си сигурен какво да кажеш, казвай "як норвежки блекметъл!"
    19. Обръщай всички кръстове, които докопаш.
    20. Издавай култово, ъндърграунд, мрачно и зловещо фенско списание. Публикувай само интервюта с групи, за които никой не е чувал, включително и най-яките блекметълисти.
    21. Никога, никога, никога не подхождай към нещо без предразсъдъци.
    22. Никога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по-малко от 15 прилагателни в заглавието.
    23. Боядисвай лицето си в бяло.
    24. Броди в гората.
    25. Обличай се като трол.
    26. Използвай големи количества бодлива тел.
    27. Не бъди Стенли (или, припомням, Димо от П.И.Ф.).
    28. Не разказвай вицове, на които се смее само майка ти.
    29. Изобщо не разказвай вицове.
    30. Сат-анален секс. Хъхъхъхъх-ь.
    31. Хъхъхъхъхъхъхъ.
    32. Когато не си сигурен какво да правиш, гледай намръщено в краката си.
    33. Не си купувай албуми, от които не те боли главата. Ако може да се слуша без главоболие, значи не е як блекметъл.
    34. Ако не-блекметълист те попита какво представлява якият блекметъл, отговори нещо като "Якият блекметъл е есенцията на чистото зло в човека", така че да си остане в неведение.
    35. Накарай някой от групата ти да се самоубие и после започни да твърдиш, че е умрял, защото "мейнстриймът е заразил истинската сцена".
    36. Събери се с членовете на старата си група и издай албум с комерсиална цел.
    37. След като никой не си купи албума, започни да твърдиш, че това е било нарочно и "яко".
    38. Направи си страничен проект. Увери се, че всички в групата ти имат собствени странични проекти.
    39. Използвай членовете на собствената си група В страничния си проект като "гостуващи изпълнители".
    40. Записвай всичко в едно и също студио, със същите инструменти и продуцент.
    41. Обложката на албума ти може да съдържа най-много три цвята. (Позволени цветове: сиво, черно и бяло.)
    42. Ако това е възможно, избери заглавието на албума си по такъв начин, че да съдържа три думи, които нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Поучи се от великите Диму Боргир (Enthrone Darkness Triumphant, Spritual Black Dimensions, Puritanical Euphoric Misanthropia).
    43. Защо в заглавието на албума ти още няма думата "Северен"? Заеми си веднага! Аматьор...
    44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо.
    45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата "сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути.
    46. Ако пееш на концерт, винаги изръмжавай имената на песните, така че никой да не разбере за коя става въпрос. Така няма да забележат, че пееш едно парче, а групата ти свири друго.
    47. 3а да направиш записите на групата си по-неразбираеми и следователно по-култови, избери вокалист, който има съвсем повърхностни познания по езика, на който пее. (Позволени езици: норвежки, латински, оркски)
    48. Настоявай, че музиката никога не трябва да се развива и трябва да звучи така, както преди десет лайняни години.
    49. Никога не казвай "лайняни".
    50. "Хайл" е единственият възможен поздрав между яките блекметълисти.
    51. Ако срещнеш някой особено як блекметълист, пробвай с "Адски Хайл!"
    52. На обложката задължително трябва да присъства нечетлив готически шрифт, обърнат кръст и/или пентаграма. Това правило не подлежи на обсъждане.
    53. Когато говорищ за секс с яка блекметълистка, винаги използвай изрази като "обругах портите на девствеността й с могъщия си боздуган".
    54. Бъди фен на Приятели.
    55. Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка).
    56. Никога не разкривай на непосветени точната дата, на която Адското Копито ще Възвести Края на Историята. Вместо това ги увери, че постоянно трябва да имат готовност да засмучат мазния Кур на Черния Господар.
    57. Използвай фразата "да засмучеш мазния Кур на Черния Господар" колкото е възможно по-често.
    58. Притежавай стотици блекметъл албуми, демо-записи и нелегално записани концерти. Слушай често приблизително 8 от тях.
    59. Независимо къде си роден, преструвай се, че си от Слатина, следователно "як".
    60. Не бъди Димо от П.И.Ф. (Мисля, че вече изяснихме този въпрос)
    61. Всички домашни любимци, които притежаваш към момента, отсега нататък ще се наричат "Демона". Всички бъдещи домашни любимци, които би могъл да притежаваш, също ще се наричат "Демона".
    62. Обяви публично, че мрачните ти текстове са повлияни от великите творби на могъщия Толкин, свещените сатанински писания и древното езическо минало на Норвегия. Преструвай се, че тези три факта имат нещо общо помежду си.
    63. Притежавай голям брой култови като ада Т-шърти на групи, чиито албуми никога не си виждал и чувал.
    64. Използвай израза "Култов като ада" колкото е възможно по-често.
    65. Използвай Т-шъртите колкото се може по-често.
    666. И знаеш ли какво? Защо ти е да седиш и четеш тези дивотии, когато можеше да си гримиран в бяло и да бродиш из горите, нахлузил широка черна роба? Засрами се!
    67. Ставай в 16:00 и си лягай в 04:00. Междувременно запълвай времето си в гледане на филми на ужасите, правене на записи на аудио касети и шиене на дрехи за следащото Дарк ревю на Тату феста.

Повече от фен
    Град
    am aide go ... Ubqsni kakvo e da si skin ... s kef she te izslusham/procheta ... she se posmeq ! i she razbera sho dechicata si izbirat takava Uchast !

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от металмен
    да аз също съм метал. мнооо съм запален по блек метала.
    произлязъл от шарените дискотеки на китна Норвегия, блек метълът разцъфтява като весел слънчоглед сред музикалните ниви, като изтупва Рогатия от нафталина и довежда сатанизма, екстремността, злостното музициране и бутафорията до нови, небивали висоти !

И като истински металист спазвам 666 правила:

1. Не бъди обратен.
    2. Бъди "як".
    3. Всички не-металисти, kоито не са "яки", са обратни.
    4. Бъди мрачен.
    5. Бъди зловещ.
    6. Ако можеш, бъди едновременно мрачен и зловещ.
    7. Чупи разни неща, докато си мрачен и зловещ.
    8. Когато си на концерт, не се забавлявай. Стой мрачно със скръстени ръце.
    9. Прави всичко, описано по-горе, като същевременно отричаш организираната религия във всичките й форми.
    10. Никога не казвай, че ти харесва само "якия период" на Корозия, ако те питат дали харесваш Корозия. Вокалистът на Корозия се казва Ганьо Куршумов.
    11. Не си играй с плюшени неща, освен ако под "играя" не се разбира "изгарям на клада".
    12. Никога, никога, при никакви обстоятелства не произнасяй изречението "Ъшър е върха, човече!"
    13. Не бъди Димо от П.И.Ф.
    14. Когато майка ти те накара да изхвърлиш боклука, отвърни с мрачно достойнство, че истинските метълисти никога не изхвърлят боклука.
    15. Ако това не подейства, бягай.
    16. Разврати някоя девственица.
    17. Развращавай всичко, което не е от мъжки пол.
    18. Когато не си сигурен какво да кажеш, казвай "як норвежки блекметъл!"
    19. Обръщай всички кръстове, които докопаш.
    20. Издавай култово, ъндърграунд, мрачно и зловещо фенско списание. Публикувай само интервюта с групи, за които никой не е чувал, включително и най-яките блекметълисти.
    21. Никога, никога, никога не подхождай към нещо без предразсъдъци.
    22. Никога не записвай песни, по-къси от 15 минути и с по-малко от 15 прилагателни в заглавието.
    23. Боядисвай лицето си в бяло.
    24. Броди в гората.
    25. Обличай се като трол.
    26. Използвай големи количества бодлива тел.
    27. Не бъди Стенли (или, припомням, Димо от П.И.Ф.).
    28. Не разказвай вицове, на които се смее само майка ти.
    29. Изобщо не разказвай вицове.
    30. Сат-анален секс. Хъхъхъхъх-ь.
    31. Хъхъхъхъхъхъхъ.
    32. Когато не си сигурен какво да правиш, гледай намръщено в краката си.
    33. Не си купувай албуми, от които не те боли главата. Ако може да се слуша без главоболие, значи не е як блекметъл.
    34. Ако не-блекметълист те попита какво представлява якият блекметъл, отговори нещо като "Якият блекметъл е есенцията на чистото зло в човека", така че да си остане в неведение.
    35. Накарай някой от групата ти да се самоубие и после започни да твърдиш, че е умрял, защото "мейнстриймът е заразил истинската сцена".
    36. Събери се с членовете на старата си група и издай албум с комерсиална цел.
    37. След като никой не си купи албума, започни да твърдиш, че това е било нарочно и "яко".
    38. Направи си страничен проект. Увери се, че всички в групата ти имат собствени странични проекти.
    39. Използвай членовете на собствената си група В страничния си проект като "гостуващи изпълнители".
    40. Записвай всичко в едно и също студио, със същите инструменти и продуцент.
    41. Обложката на албума ти може да съдържа най-много три цвята. (Позволени цветове: сиво, черно и бяло.)
    42. Ако това е възможно, избери заглавието на албума си по такъв начин, че да съдържа три думи, които нямат абсолютно никаква връзка помежду си. Поучи се от великите Диму Боргир (Enthrone Darkness Triumphant, Spritual Black Dimensions, Puritanical Euphoric Misanthropia).
    43. Защо в заглавието на албума ти още няма думата "Северен"? Заеми си веднага! Аматьор...
    44. Познаването на правописа не е нито мрачно, нито зловещо.
    45. Обяви публично, че групата ти няма религиозна ориентация, а после използвай думата "сатана" повече от 400 пъти в албума си, като внимаваш самият той да не е над 30 минути.
    46. Ако пееш на концерт, винаги изръмжавай имената на песните, така че никой да не разбере за коя става въпрос. Така няма да забележат, че пееш едно парче, а групата ти свири друго.
    47. 3а да направиш записите на групата си по-неразбираеми и следователно по-култови, избери вокалист, който има съвсем повърхностни познания по езика, на който пее. (Позволени езици: норвежки, латински, оркски)
    48. Настоявай, че музиката никога не трябва да се развива и трябва да звучи така, както преди десет лайняни години.
    49. Никога не казвай "лайняни".
    50. "Хайл" е единственият възможен поздрав между яките блекметълисти.
    51. Ако срещнеш някой особено як блекметълист, пробвай с "Адски Хайл!"
    52. На обложката задължително трябва да присъства нечетлив готически шрифт, обърнат кръст и/или пентаграма. Това правило не подлежи на обсъждане.
    53. Когато говорищ за секс с яка блекметълистка, винаги използвай изрази като "обругах портите на девствеността й с могъщия си боздуган".
    54. Бъди фен на Приятели.
    55. Чакай... това последното го задраскай (Виж 1-ва точка).
    56. Никога не разкривай на непосветени точната дата, на която Адското Копито ще Възвести Края на Историята. Вместо това ги увери, че постоянно трябва да имат готовност да засмучат мазния Кур на Черния Господар.
    57. Използвай фразата "да засмучеш мазния Кур на Черния Господар" колкото е възможно по-често.
    58. Притежавай стотици блекметъл албуми, демо-записи и нелегално записани концерти. Слушай често приблизително 8 от тях.
    59. Независимо къде си роден, преструвай се, че си от Слатина, следователно "як".
    60. Не бъди Димо от П.И.Ф. (Мисля, че вече изяснихме този въпрос)
    61. Всички домашни любимци, които притежаваш към момента, отсега нататък ще се наричат "Демона". Всички бъдещи домашни любимци, които би могъл да притежаваш, също ще се наричат "Демона".
    62. Обяви публично, че мрачните ти текстове са повлияни от великите творби на могъщия Толкин, свещените сатанински писания и древното езическо минало на Норвегия. Преструвай се, че тези три факта имат нещо общо помежду си.
    63. Притежавай голям брой култови като ада Т-шърти на групи, чиито албуми никога не си виждал и чувал.
    64. Използвай израза "Култов като ада" колкото е възможно по-често.
    65. Използвай Т-шъртите колкото се може по-често.
    666. И знаеш ли какво? Защо ти е да седиш и четеш тези дивотии, когато можеше да си гримиран в бяло и да бродиш из горите, нахлузил широка черна роба? Засрами се!
    67. Ставай в 16:00 и си лягай в 04:00. Междувременно запълвай времето си в гледане на филми на ужасите, правене на записи на аудио касети и шиене на дрехи за следащото Дарк ревю на Тату феста.
    остават още 599

Супер фен Аватара на Mo6no
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от NicknameANdPasswORd
    am aide go ... Ubqsni kakvo e da si skin ... s kef she te izslusham/procheta ... she se posmeq ! i she razbera sho dechicata si izbirat takava Uchast !
    Мазохисти са дечицата. Какво да се прави?
    11 tochka deaktiven profil.

Цитирай Първоначално написано от exploitedteen
    тука някой за пореден път е много незапознат с всичко, но смее да размята съждения все едно му е пишката...

нито знае какво е "скинар" , нито нищо...

затова- айде у лево и не си ври носленцето в неща, които очевидно са ти чужди...
    =D>

Високо, високо, високо ... виско застани. Над завист и обида, над дребните сплетни.

XePouH, ако това ти си го измислил...признах те!

а по темата- нормално е подрастващите да се определят като 4аст от някаква общност. това създава илюзията за сигурност и яснота със себе си и околните, както и дава ясен модел за поведение.

това го твърдя за хората определящи себе си 4рез музиката- метъли, рапъри и т.н. за скинарите не твърдя 4е съм компетентна, но знам достатъ4но за да не ме вълнува!
    Ако е в моите ръце, то е мое
    Ако то е мое, то никога не може да стане твое.
    Ако строя нещо, то всички части са мои.
    Ако изглежда като мое, значи е мое.
    Ако си мисля, че е мое, значи е мое.
    Ако то е твое и аз го открадна, значи е мое.

Метъли....скинари.....махнете ги от мен
    НЕ НА МАТУРИТЕ!
    http://ne-maturi.hit.bg/

Guest
    NcknamanDpassword ...ти май си доста ограничен ? И ти си комплексирания тук. Като прочетох какво си написал се чудя дали да плача ,или да се смея. Има тема за skinheads и там exploitedteen много добре е обяснил , и линкове е дал , така че потарси малко.За метаълите няма да коментирам , щом при тях неможеш да разбереш нищо , какво остава за субкултурата на skinheads, дето нещата са доста по-сложни.

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    М, страшна тема просто..

NicknameANdPasswORd кфо да ти кажа..пожелавам ти да се срещнеш с exploitedteen
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

Голям фен
    Град
    Compton
    Цитирай Първоначално написано от х
    XePouH, ако това ти си го измислил...признах те!

а по темата- нормално е подрастващите да се определят като 4аст от някаква общност. това създава илюзията за сигурност и яснота със себе си и околните, както и дава ясен модел за поведение.

това го твърдя за хората определящи себе си 4рез музиката- метъли, рапъри и т.н. за скинарите не твърдя 4е съм компетентна, но знам достатъ4но за да не ме вълнува!
    кое онуй с признаците ли ? щото не съм аз

sk8_dont_h8`
    Guest
    Ако металите се крият зад тениските Металика....то тогава фешънягите се прикриват зад розовите T-shirt-и De puta madre. При някои от тях също е избиване на комплекси - мислят си, че като са облечени по най-новата мода с яко розови дрехи хората ще ги харесват повече, но не е така - дрехите са за удобство, а не да ти намират приятели.
    Попита какво в действителност е SKINHEAD ? Прочети това http://punksnotdead.hit.bg/Skinheads.htm ако можеш да четеш и ще разбереш колко плосък и тесногръд си бил мислейки, че са бабаити които бият всичко живо...излез от чалготеката, прочети някоя книжка, влез в някой сайт, прочети нещо по-различно от хитовата книга на Азис(тоя па от де може да пише...сигурно е диктувал на някой изречение по изречение) запознай се с нови и различни хора, а не говори без да знаеш
    -
    Btw. Не слушам метал и skinhead не съм, просто мразя да чета постове на ЯКО РАЗБИРАЧИ БРАААТ !

Цитирай Първоначално написано от sk8_dont_h8`
    Ако металите се крият зад тениските Металика....то тогава фешънягите се прикриват зад розовите T-shirt-и De puta madre. При някои от тях също е избиване на комплекси - мислят си, че като са облечени по най-новата мода с яко розови дрехи хората ще ги харесват повече, но не е така - дрехите са за удобство, а не да ти намират приятели.
    Попита какво в действителност е SKINHEAD ? Прочети това http://punksnotdead.hit.bg/Skinheads.htm ако можеш да четеш и ще разбереш колко плосък и тесногръд си бил мислейки, че са бабаити които бият всичко живо...излез от чалготеката, прочети някоя книжка, влез в някой сайт, прочети нещо по-различно от хитовата книга на Азис(тоя па от де може да пише...сигурно е диктувал на някой изречение по изречение) запознай се с нови и различни хора, а не говори без да знаеш
    -
    Btw. Не слушам метал и skinhead не съм, просто мразя да чета постове на ЯКО РАЗБИРАЧИ БРАААТ !
    Хайде широкогръди прочети това:http://bghooligans.hit.bg/ALL/Skin%2...bulgarian.html

и според мен скиновете и метълите си избиват комплексите с тва.не говоря заонези нормални металчета които просто харесват метъл а се праат на мн важни,но в същност са жалкиииии

Повече от фен
    Град
    mne ne sym tesnogrud ne sam i pochitatel na chalga diskotekite pr provokiram da vidim kak she se oleete tozi put
    Mersi za chydnite otgovori i az se chydeh shto si pravqt moralno samoubiistvo no tva veche mi stana qsno za poreden put ... Mn im se kefq i na metalz i na skinarz shtoto prosot drugi kato tqh nqma i mi napomnqt che sam leko normalen i ne sam se poburkal napulno dokato ne se sabudq s Svastika na ramoto i brusnata glava .. ili pak EDi na Gurba i gotina teniska ! v cHERNO

Мега фен
    Метълка съм, защото слушам метъл. Не прочетох глупавите работи, които си написал. Не вярвам да имаш представа какво е "метъл", та ти не знаеш, че за турска чикия трябва да имаш женски гърди.

написал съм достатъчно за скинхедс в този форум, а и по други сайтове...
    ако ти се занимава потърси и се образовай- аз съм скин и не се кефя на свастики, чичко Хитлер и т.н.- затова и ти казах, че си ограничен- не знаеш какво означава скинхедс, а си мислиш, че са някакви олигофрени със свастики, расисти и прочие измет...

статията, която е в сайта пънкснотдед- не е много вярна, а за тази, която е дал националиста- направо ми иде да се разплача...

както и да е- когато не разбираш нещо и то си фрапантно необразован по темата не е хубаво да се опитваш да се правиш на велик...

ще ти кажа само едно за скинхедс- бира, мацки, бой, футбол, СКА, Ой! и антирасизъм...

това е скинхедс с няколко думи...
    Да,да и един мармот...Дадох тази статия за да покажа,че има повече от едно мнение по въпроса,не че вярвам в нея!Преди 30 години скинхедс може и да са били антирасисти,но сега огромната част не са(поне в България)!Аз също минавам за скин(въпреки че мразя да ме наричат така) и аз не се кефя(много глупава дума) на свастики и на бат' Адолф(донякъде),но пък от всякакъв вид анархии направо ми се повдига!Истината(според мен) е,че в България в момента има много малко скинхедс антирасисти.Повечето наистина са някви комплексирани футболни хулиганчета,на които единствената цел е да се покажат колко са велики на някой мач,но има и доста скинове,които имат ясна идеология (национализмът).Визирам тези в БНС,ВМРО,Войни на Тангра и в бъдещата младежка организация на АТАКА.Аз така си ги представям нещата.....

Guest
    Още в началото на появата, на това движение е имало расистски и анти-расистски skinhead движения, така че не може да се определи точно коя е "правилната" вяра.

аз пък викам да си оставим политиката някъде настрани, когато говорим за скинхедс...
    едно време може да съм се увличал по анархизма от философска гледна точка, но честно да ти кажа предпочитам да оставим скинхедс далеч от разните му -изми...

БНС- нищо общо нямат със скинс, повечето са някакви метъли или не ги знам какви, даже и приятелите ми, които са наци скинс ги мразят...

Воините на тангра- извинявай, ама това е секта според мен...
    за Атака и младежка организация- не съм чувал още
    Абе не е така,точно хората по тези организации са истински (имам предвид не комплексари) скинове,щото защитават ясно някаква идеология.
    Твойте приятели наци скинс на коя организация са членове?

"Войни на Тангра" не е секта,въпреки че тва име и според мен е малко...детско...

В момента няма младежка организация на АТАКА,но до десетина дена ще има.

Супер фен Аватара на i'm so excited!
    няма да ви кажа.
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от i'm so excited!
    няма да ви кажа.
    Какво няма да кажеш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си