- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Коя ценност бихте избрали...
Преди да отворя да видя какво си писал бях сигурна,че ще се опиташ да ми противоречиш..не знам дали да се опитам да те уверя в правотата си,не знам дали си струва..Първоначално написано от Ziezi
Но хайде..дано да не те домързи пак да го прочетеш..
В подсъзнателното ти нещата не стават за две секунди-да прав си,образували са се с години-докато си изграждал себе си като индивид..но проверката на подсъзнателните желания става за секунди благодарение на този метод на свободните асоциации..
Ето каква е логиката..в психическия си апарат човек има 3 дяла,подсъзнание(несъзнани е),предсъзнание,съзнание..
Истинските ти желания са заключени в подсъзнанието ти (именно тях извиква теста-разбира се ако не харесваш отговорите,ще кажеш че теста не е верен,но ти лъжеш себе си-това е доста разпространено при пациените на психотеста) ,предсъзнанието ограничава желанията ти въз основа на морал (придобит или изграден) и съзнанието изпълва желанието,ако е одобрено..а неодобрените желания се сублимират или се връщат в подсъзнатото..или в сънищата..
Разбра ли сега защо теста е верен,защото не ти позволява да излъжеш себе си..
Защото евала на теб,че си признаваш,че парите са най-важни,но за мнгоо девойки в пубертета тази ценност е много повърхността,за тях е най-важна любовта,а сам знаеш колко са материалистки всички-тоест,личи си че лъжат..ще те нападнат с тезата,как щастието не можело да се купи с пари..по повод на това мога да отговоря "Който мисли,че щастието не може да се купи с пари-не знае къде да ги похарчи "
П.С ErinEverly извинявай за оффтопика.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower