.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 78

Тема: на колко

Цитирай Първоначално написано от miloto_girl-4e
    За пръв път опитах 7ми клас
    и аз

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    miii sa she go smetnem..bqhme na Hisarq s nashte na pochivka..bashta mi kibicheshe na shezlonk do baseina i nqmashe pepelnik i me pomoli da hoq da q zagasq v kenefa i az ot liubopitstvo si drupnah,predi da q furlq..beshe ujasno aa,tva '97 beshe,nachi na 9 sum bila
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Супер фен Аватара на ABSOLUTme
    Град
    вввдотайемапигдотком
    *shezlong
    Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...

Голям фен
    на 10
    ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!

И аз бях май на 4-5. Нашите винаги са пушили и когато аз поисках майка ми ми даде да си дръпна, но аз се задавих мн брутално Научих се да пуша "като хората" в 4ти клас в двора на детската градина пред нас. Пропуших ги в 6ти и от тогава съм на моменти
    Темичката беше само за пържия път, ама бутай
    Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.

мм интересен въпрос, за първи път май като бях на 5 ми дадоха да си опана и щях да умра от задавяне иначе от 8ми клас си пуша редовно до ден днешен, 5 години засега съм оцелял, един съвет НЕ ПУШЕТЕ много тежки цигари, по-бързо ви убиват !
    Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
    Много казани думи и тези - Обичам те!
    Да стоят помежду ни, недоказани думи.
    Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!

Скайп: ID: lamenoza (nameero)

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    На 14 за първи път опитах да пуша и се задавих жестоко от дима
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

На 10 май бях
    МАлееееее сега като се сетя какви култови изцепки съм имала докат се ''науча'', най-първата цигара се задавих с дима, а след това като си
    ''дръпвах'' не издишах пушек и ми беше супер странно защо. Ужас колко съм се излагала

За първи път си дръпнах в 5 клас.Тогава бях на 11.А иначе редовно пуша от миналата година лятото, демек на 17 съм бил
    Every second chance, begins with a first step...!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    ами мисля на 12 ... не си спомням чесно казано .. не помня такива неща ..

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    3-4 клас някъде , трябва да съм била на 9 или 10. Но нищо повече , просто си дръпнах и това беше .

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

5 ili 6ti klas be6e... za 1 sedmica :] e taka uj gaze gaze ama posle fanah 4e nqq smisul ;]
    Life sux but just keep smiling

Град
    Квартала
    Почти на 16 бях, дръпнах си от любопитство от на гаджето цигара
    Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!

Na 12.Edin priqtel deto be6e sedmi klas mi dade i si izka6lqh vutre6nostite a sa pu6e kat komin.

Началото на 6 кл.Дори не я изпуших цялата.Беше ей тъй,от любопитство.Просто се ужасих от отражението си с цигара в уста,пък и не ми хареса.Нямам намерение да продължавам.

Ne sam pu6el perz jivota si i se radvam 4e sa me vaspitali na6te taka.
    YOU CANT SEE ME!!!

Град
    София
    na 12-13, pu6ih izvestno vreme prez jivota si neznam kum 20-30 kutii cigari max da sum izpu6ila(ne e malko hi4) sujalqvam 4e sum pu6ila ... no ve4e ne nqma smisul ANTI SMOKE!!!

Супер фен
    Miii bqh 4ti klas ... koeto shte reche nqkade 10. E samo si bqh opitala na edno kuponche bqh.
    Обичам те <3 !!!

фаталните 13 ...най-якото е ,че на една и съща дата за пръв път се напих и запалих цигара ,а по-късно вечерта и трева 28.03.2000

Град
    Бургас
    14

Фен
    Град
    сф
    em 4-5 klas bqh... obiknovenni cigari pu6ih 12 sedmici[ako moje da se nare4e pu6ene se pak sum bila 5 sm nad zemqta]a ina4e joint-4e pafnah za pruf put na 14...

Голям фен Аватара на I_ve7o
    mm 11 mai be6e ili 12 ;]]

На 10 бях . Хванах брат си да пафка в банята и... накара ме да си дръпна за да не го издам на мама
    Пуша сериозно от 14 годишна .

С мене си , но запомни
    утре ти ме забрави !

Време е да си признаеш ,
    колко силно ме желаеш.

Ne sum upitvala i nqma i da upitam ,o6te kato pomiri6a dima ot cigarite mi stava lo6o i zatova ob6to vzeto nqma jelanie da opitvam ...!

miiii mislq 4e be6e na 7-8 togava maika mi mi dade da si drupna 4e mi be6e mnooooy interesny ina4e......sq zdravo si pofa....... :X:X:X
    СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си