- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- на колко
miii sa she go smetnem..bqhme na Hisarq s nashte na pochivka..bashta mi kibicheshe na shezlonk do baseina i nqmashe pepelnik i me pomoli da hoq da q zagasq v kenefa i az ot liubopitstvo si drupnah,predi da q furlq..beshe ujasnoaa,tva '97 beshe,nachi na 9 sum bila
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
*shezlong![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
на 10![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
И аз бях май на 4-5. Нашите винаги са пушили и когато аз поисках майка ми ми даде да си дръпна, но аз се задавих мн бруталноНаучих се да пуша "като хората" в 4ти клас в двора на детската градина пред нас. Пропуших ги в 6ти и от тогава съм на моменти
![]()
Темичката беше само за пържия път, ама бутай![]()
Ако един ден се събудиш и не видиш Слънцето, значи или си мъртъв или ти си Слънцето.
мм интересен въпрос, за първи път май като бях на 5 ми дадоха да си опана и щях да умра от задавянеиначе от 8ми клас си пуша редовно до ден днешен, 5 години засега съм оцелял, един съвет НЕ ПУШЕТЕ много тежки цигари, по-бързо ви убиват !
Не очаквай да мисля, че в това има смисъл!
Много казани думи и тези - Обичам те!
Да стоят помежду ни, недоказани думи.
Не очаквай да вярвам, когато ми казваш, че обичаш мен!
Скайп: ID: lamenoza (nameero)
На 14 за първи път опитах да пуша и се задавих жестоко от дима![]()
На 10 май бях
МАлееееее сега като се сетя какви култови изцепки съм имала докат се ''науча'', най-първата цигара се задавих с дима, а след това като си
''дръпвах'' не издишах пушек и ми беше супер странно защо. Ужас колко съм се излагала![]()
![]()
За първи път си дръпнах в 5 клас.Тогава бях на 11.А иначе редовно пуша от миналата година лятото, демек на 17 съм бил![]()
Every second chance, begins with a first step...!!
ами мисля на 12 ... не си спомням чесно казано .. не помня такива неща ..
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
5 ili 6ti klas be6e... za 1 sedmica :] e taka uj gaze gaze ama posle fanah 4e nqq smisul ;]
Life sux but just keep smiling
Почти на 16 бях, дръпнах си от любопитство от на гаджето цигара![]()
Всеки си мисли, че знае как другите трябва да живеят живота си, но истината е че никой не знае как да живее своя собствен!
Na 12.Edin priqtel deto be6e sedmi klas mi dade i si izka6lqh vutre6nostite a sa pu6e kat komin.
Началото на 6 кл.Дори не я изпуших цялата.Беше ей тъй,от любопитство.Просто се ужасих от отражението си с цигара в уста,пък и не ми хареса.Нямам намерение да продължавам.
Ne sam pu6el perz jivota si i se radvam 4e sa me vaspitali na6te taka.![]()
![]()
YOU CANT SEE ME!!!
na 12-13, pu6ih izvestno vreme prez jivota si neznam kum 20-30 kutii cigari max da sum izpu6ila(ne e malko hi4) sujalqvam 4e sum pu6ila ... no ve4e ne nqma smisul ANTI SMOKE!!!
фаталните 13 ...най-якото е ,че на една и съща дата за пръв път се напих и запалих цигара ,а по-късно вечерта и трева28.03.2000
Ne sum upitvala i nqma i da upitam ,o6te kato pomiri6a dima ot cigarite mi stava lo6oi zatova ob6to vzeto nqma jelanie da opitvam ...!
miiii mislq 4e be6e na 7-8 togava maika mi mi dade da si drupna 4e mi be6e mnooooy interesny ina4e......sq zdravo si pofa....... :X:X:X![]()
СЪКРОВИЩЕ, ОБИЧАМ ТЕ, НЯМА ДА ТЕ ДАМ ЗА НИЩО НА СВЕТА....КОГАТО НЕ СИ ДО МЕН ИСКАМ ДА СЕ ИЗПАРЯ ДА МЕ НЯМА.....ЛЮБОВТА МИ СЕ НОСИ ОТ НЕБЕТО КЪМ ТЕБ..ОБИЧАМ ТЕ БЕЗУМНО МОЛЯ ТЕ ОБИЧАЙ МЕ И ТИ!!!