- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- на колко
аз на 3 години се дръпнах за 1-ви път щото майка ми ме накара!целта и беше да видя, че е гадно и да не го започвам!![]()
Let The BEAT Control Your Body
за първи път си дръпнах от цигара,когато бях 5-ти клас
ЩаСтИеТо ПрИ МеН ДоЛеТя С БоТиЛка ВоДкА И ТрЕВа.ЖиВоТа МоИ Ще ПрОмЕнЯ! По КлУбОвЕтЕ ВеЧнО Ще ВиСя Ще БъДа ДоЛнА КуЧкА БеЗ ДуШа!!! Да РаЗбИвАм МъЖкИтЕ СъРцА Ми Е СтРаСтА, ЗаЩоТо МрАзЯ ЛюБоВтА!!!:P
на 6 от цигарата на тате, задавих се ама все пак ви хареса, иначе от...6 клас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
...Its just one of those days
Feelin' like a freight train
First one to complain
Leaves with a blood stain
Damn right I'm a maniac
You better watch your back
Cuz I'm fuckin' up your program...
На 11-12, ама не пуша попринцип.
На 11-12, ама не пуша попринцип.
еми на 7години май бях,водех се с едни "какички" в 5ти клас които пушехфа и аз съ дръпвах от тях...
Искам вече да си тръгна и бавно аз под камъка студен,
болката своя искам да изтръгна, да се освободя от нейният ужасен плен!
Искам бързо всичко туй да свърши за да не се мъча пак,
в изпълненяия с болка и умора ,черен и ужасен свят!
не съм и не мисля да го правяПървоначално написано от XePouH`
![]()
Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш за крила. Няма никой до теб, сам си през нощта мечтаеш да си навън, мечтаеш свобода.
ami az sam na 16(nawyr6eni) NE sam opitvala cigara,ne mislq i da go prawq (i dvamata mi roditeli sa pu6a4i) az prosto ne iskam da pu6a![]()
бях мноо малък,от едва цигара на дядо ми...ма не се зарибих ...пък другото вече си е преход ...
Na 14 bqh ,kogato propu6ih!Predi tova ne sym si drypvala daje!I ve4e 2 godini pu6a,ot momenta v koito si drupnah za 1-vi pyt!![]()
Vinagi se stremi da ima adrenalin i trapka v jivota ti,za da moje6 da po4uvstva6 krasotata mu!...
еми няма никога да забравя първата ми цигара бях 2 клас и майка ми си беше забравила цигарите и аз запалих една дръпнах си веднъж и я хвърлих а сега пуша от 13 годишна
....И нека умират хората от смях, но колко в сетния си час ще кажат, като мене:"Обичах, следователно живях...
Ами на 11...
Vi faro un' oferta che non potete rif' utare
absolutno suglasna...Първоначално написано от krisi_pisi
4 клас .. брадчед ми ме научи ..хм беше забавно .. пуфкам кат комин от 7-8клас ама гледам леки цигари ,особено и след като вече наште знаят
Първоначално написано от Sisley^BaBy
Бях на....7, а пуша сериозно от 8 клас..
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
на 11 и са си пафкам ма рядко
Първоначално написано от oTPoBHa
само дето аз и до сега си пафкам...
![]()
![]()
![]()
![]()
няма такъв
на 7-8години сега вече павкам сериозно
Притискаш ме. Изтръгваш със страст ръцете ми разголени...
на 11 помня го 4е бях 4 за 5 клас..![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
На 14 години, в началото на 8-ми клас![]()
6ти клас... тва ще рече... 12г. май
Груб и нетактичен, невъзпитан и циничен, арогантен и саркастичен, нагъл и егоистичен, гаден и нарцистичен, това съм аз. Нещо против?