zdraveite Kazvam se Viktoriq i sum na 15 godini, iskam da spodelq kak se chuvstvam v momenta s vas momicheta ot foruma. reshih da spodelq s vas zashtoto nito az znam koi ste nito vie koq sum i nqma da mi kajete kato priqtelkite mi " ne nedei mnogo ste sladki zaedno". eto q i moqta istoriq.... Ot 8 meseca si imam priqtel kakto znaete nachaloto na vsqka vruzka e perfectna, sled tova pochvat razpraviii - bez tqh ne moje. vsichko e chudesno m/u men i priqtelq mi obichame se shtastlivi sme razbirame se edin drug. No ot vutre mi se iska neshto novo... nali se seshtate kak po filmite se haresvat dvamaa i romantichno se celuvat na nqkoq peika naprimer no da stignat do tam ima i izpitaniqq... nqkakvi takiva. No tova koeto na men mi se iska nqma kak da stane s priqtelq mi prosto zashtoto veche sme minali prez nego i ne mi e interesno. chestno da vi priznaq ne iskam da go ostavq zashtoto znam che mnogo me obicha, no iskam i neshto novo :/ naistina neznam kak da postupq daje nqma osnovatelna prichina da skusam s nego posuvetvaite me neshto neznam kakvo da pravq