Цитирай Първоначално написано от Shashma
Vlubih se... Ama mnogo strashno se vlubih i toi beshe prekrasen... Ot nachalo bqhme samo pr-teli... vs beshe basi qkoto do edin moment...
Posle toi mi kaza, che iska da sme samo pr-teli... bqhme zaedno godina i polovina... Mislq si, che go napravi, zashtoto ne go vyzbudjam... a po princip sym si hubava... Do sega sym pobyrkvala vs si pr-teli i sexa si e bil vinagi mnogo qk... no s nego neshto ne se poluchi... Kakyv e problema ne moga da rabera...:~{{{ Boli me!!!!1
ти си мн тъпа ма!!!!......как може сичко да свързваш с секс.......просто явно не те харесва приятна му твоята компания....ама не иска нищо повече...а пък некои беше написал нещо мнм тъпо че връзката колкото и перфектна да е отива на кино....паххаха ти тъп ли си бееее кои е казал че трябва да има краи ако и двамата не искате кои пък е казал че трябва да доиде........!!!бати тука сички свързват сичко със секс......бати идеотите сриозно..хахха некадърници и после що ви зарязват...ми ето що немате мозък за тва ви зарязват......!!!или пък нява писал че може да са си омръзнали на теб някои добър приятел да ти е омрузнал да ти е стнало тъпо с него да излизаш с него..хаха!!колко сте безмозачни!!!1

Moderated by miloto
т.2 от Правилника
Айде по-полека с обидите, защото другият път като видя твой пост с толкова много обиди направо го трия