- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- iskam s1vet...!!!!
Zdraveite Sladuri!Iskam s1vettttttt pls kajete kvo stava ...imam chuvstvoto che s1m bremennaaaaaaa.....Pravih seks nqkade predi 1 mesec (bez prezervativ) i sled 2 dena mi doide....takaa tva dobreeee i daje si napravih test za da sam po sigurna i nali vsi4ko be6e OK.....Obacheeeee ot togava nasam izobshto ne se chuvstvam dobre...mnoo chesto me boli glavata,vse mi se gadi,povrashta,stava mi cherno pred ochite....vse me boli korema i stomaha....a weeeeee ujas i mn se pritisnqvam da ne sam bremenna ili ne6to dr ot toq idiot...napravoooo ujas,nz kvo da pravq samo se pritesnqvam!Moje da vi zvuchi tapoooo....nooooooo e mn kofti!!!Pishete pls :P !!!!
Po dobre da si obi4al i da si izgubil,otkolkoto nikoga da ne si obi4al.. !!!
Emi nai dobre idi na lekar toi 6te ti kaje dali si bremenna ili ti ima ne6to drugo,koeto predizvikva nerazpolojenieto ti.Uspeh
chai sa,praila si sex,doshlo ti e,test si praila i e bil - ..ot kuv zor mislish,che si bremenna?moje da ti se povrushta ot kofti hrana ili pritesnenie..ama taka,kakto go opisvahs,bremennost e izkliuchena spored men![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Това, че те боли главата не означава, че си заченала.
da be da,tva e nai-sigurniq priznak.kvo e tva lipsa na menstruaciq i otricatelen test - nishtoПървоначално написано от malka_sladuranka
![]()
Днеска както съм подпийнала, утре очаквайте тема, боли ме главата, да не би да съм се оплодила...Първоначално написано от ABSOLUT`me
![]()
Offff...mi nz i az,nqmam si i predstava kvo moje da e![]()
Неразположение от времето например. Гледай кво еПървоначално написано от Shakiraaa
Един ден топло, на другия ден дупето ти замръзва, после горещи ветрове, урагани, вулкани...мани ужас. Или просто много учиш, някакъв гаден период. Не си бременна. Спокойно.
eee aide sq...ne se bazikaite we kotenca,az seriozno vi pitam xixixi :P
Като си започнала рано половия си живот и си необразована, така ще е... само ще те измъчват съмненията![]()
Едва ли си бременна, спокойно.
abe utochnihme ,che ne e bremennost,ama poveche ne mojem da ti pomognem s D-r.Beti,tui che konsultirai se s lichniq lekar,ako oplakvaniqta produljat.
ili s oniq vseznaiko batko ti doki ot zdravniq otdel
А аз да питам що си правила секс без презерватив с "тоя идиот" ???
Нататък.... No CoMMenT![]()
Only The Friends .... And Nothing Else Matters!
Добре де... Дошъл ти е цикъла, правила си тест-отрицателен. За какво мислиш, че си бременна? Може да те боли глава и да ти е лошо от преумора, от храна и много др. неща, но не и да си бременна...
Okeyyy...!Blagodarq vi! :P
Не си бременна.Според мен си въобразяваш.Нали ти е дошло?
test test trest shure check \/
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?
Sporde men si napravi oshte edin test , zashtito e mnogo mnogo mnogo veroqtno da si vnushavash no ako iska6 da si 100% sigurna moje da ide6 i na lekar .
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
Абе по принцип има, цветна бременност и някой тестове не са качествени според мен!! Но това е мое мнение.. консултирай се с лекар. И ако си бременна то тогаваЧестито дати е живо и здраво.. праим нова тема за младите маики, в форума.. \
/
164забрана за ползване на профил 2т.
Дори и идиот не би сложил там запетаите.
Първоначално написано от `Death`Whore`
За мене ли имаш напредвит?![]()
164забрана за ползване на профил 2т.
Abee shtom te boli stomaha bremenna si dori sigorno si v 5-6 mesec veche...![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!