- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ЯЯЯ малко хелп :)
Здравейте! Аз съм 1 моми4е на 14 годиниТа, вчера мастурбирах в банята докато се къпех, и когато спрях...усетих нещо ... все едно ми се пишка. Напънах си малко и ми излезе нещо като вода ( без мирис, не беше мазно), точно на вода ми приличаше. От какво може да е според вас?
abe ne sam mnogo siguren ama mislq 4e si svur6ila
хахаха..нямам думи...
та..по темата като свършиш се овлажняваш доста и явно е навлязла и вода във влагалището ти и като се смеси стаа така![]()
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
Мда, аз свърших, ама тогава е малко по-различно. Иначе това с водата ..сигурно е това![]()
АААаааааааааа и сорка за тъпия въпрос![]()
![]()
ахахХхахаххХАХхХАХах, ся като си погледнах поста, бахти тъпото съм го написала!Първоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
![]()
Наистина беше доста тъпПървоначално написано от Анонимко
Нищо ли4но
Ako jivota beshe lesen , nqmashe da zapochva s plach...!
хихихихи и на мен ми стана смешно като видяхПървоначално написано от Анонимко
![]()
mi na men mi se truva,che e normalno da e imalo voda,shtom si se kupala![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Oleleeee tva me razbi, napravo КЪРТИИИИИИ =D>Първоначално написано от Whisskas
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ami da.. vodi4ka 6te da e bilo.. nqma kvo dr d e.. osven ako ne si se nalivala s tolkova mn te4nosti, 4e urinata ti d se e razredila na max.. ma edva li..
Щом си била в банята, вероятно е нахлула вода във влагалището и после е излязла. На мен ми се е случвало като съм на басейн и като изляза от басейна да ми изтича вода все едно пишкам... добре, че съм с бански и не се вижда, ще вземе някой да каже, че съм се напишкала!![]()
sperma e tva
Никой не е умрял от работа,но защо пък да рискувам?!?