- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Целували ли сте се с момче/момиче, което до сега не е??
и как беше![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
mi i da sum,ne sa mi kazali,a i ne sum razbrala![]()
nqmam spomen za nqkoi,deto se e cudil kvo da si pravi s ustata..![]()
samo si spomnqm moq priqtel,koito nqkolko puti me e celuval po zubitema to tva ne e ot nemojene,mi ot prostotiq
![]()
Feel my sin..Feel my sound..So baby,come on in...
Prvata mi celuvka be6e s mom4e koeto sushto mu be6e za 1 put s dr mislq 4e ne ili ne sum razbrala.
Nai - Dobrite i Krasivi neshta v Sveta Ne MoGaT Da BuDaT ViDqNi , NiTO DoKoSNaTi ... Te Se UseshTat V Surceto ... !!!
BCeKu DeH He CbM CaMa , Ho BCeKu DeH CbM CaMoTHa ...
Не е нищо по-различно. А и кво означава даден човек да не може да се целува по простата причина, че повечето хора се целуват по различен начин. И дори едно момче/момиче да се е целувало с цифра хора, това не означава, че е кой знае колко голям спец, защото примерно това момче/момиче може да не се хареса на някой др как се целува, а на този някой друг да му хареса повече едно 'неопитно зайче'. Просто всичко се свежда то техника и насладата, която носи определа целувка от даден човек.
мисълта ми не беше че се целуват лошо или нещо подобно, просто аз имах един приятел който още не се беше целувал и 5 дена се мотахме и той много се притеснявашеПървоначално написано от cherinka
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
аууууууууу пък имаше един преди няколко год. който толкова ме олигави чееееееееееееееееееееееее ее уууууууу к'о гадно![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
хеххе дам и при мен така горката незнаеше как да си заварти езика.. тогава бях на 14 или 15 преди 6г. 7 раота
164забрана за ползване на профил 2т.
нямала съм такъв случей, но в началото бях решила, че сегашния ми приятел не е целувал момиче, защото ужасно много се притесняваше, но в последствие си показа рогцатата и просто не ми остави място за съмнение![]()
da pyrvata mi celuvka be6e pyrva i za gajeto mi oba4e ne moga da se opla4a be6e super![]()
Pomnq che vednaj se celuvah s edin koito beshe vkochanen.. Sqkash ne smeeshe da si djivi ezika.. Samo e taka si sedeshe.. Prokopah zemqta togava ot ujas..![]()
az pak za parvi pat tolkova smi q pazix taq parva celyvka i nakraq be6e s edin koito se misli6e 4e mnogo qko se celyva i be6e mnogo gadno tva mi be6e parvata i nai gadna celyvka hi4 ne mi xaresa ama sled tva svi4ko e bilo okey
Да. Първата ми целувка беше с мом4е, на което също му беше за пръв път![]()
Смешно се полу4и, щото не се справихме много добре...
![]()
Робинята на Quench
Аз за моемнта не съм,по сигурна се чувствам ако момчето е по опитно от мен![]()
Не,не съм!
emi to pochti nqma chovek,koito da ne e .da sluchvalo mi se e i ne beshe nikak losho ako trqq sme chestni.nauchavash si go kakto iskash i posle napravo si e prikazka.Tova momche v nachaloto ne mojeshe nishto,no s techenie na vremeto i sega kato se zamislq mai beshe edno ot nai-dobrite v tva otnoshenie \/
ee nachi sum dobyr uchitel
![]()
И да съм се целувала не съм разбрала.Целувала съм се с 2-ма, 3-ма които се целуваха ужасно.Сигурно им е било за първи път.Някви вкоченени, незнаят какво да правят с този език![]()
Да.Веднъж се целувах с един,който след целувката ми каза:"Ммм като за първи път не беше зле...."\
/
Очи отворих,но не те видях!
За твоя поглед цяла нощ мечтах,
сълзи от мъка по теб пролях,
но уморих се да те чакам и с друг заспах!
еее не е че винаги при първата целувка се целува, човека, ужасно. имах един приятел които първата му целувка беше приказна, но имах и един които като се целунахме и вместо с устни ме целуваше със зъбии то 3-4 дена докато зацепи, по цял ден ме боляха устата
е после си струваше мъките де
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
mnz
Няколко минути не си казахме нито дума.Само сърцата ни разговаряха.
Alliance binds us..
> Best song ever!
Първоначално написано от TreeHill
![]()
![]()
ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ!!!
Не Ме ЗанимвайПървоначално написано от sexy_anji_
или
Ми Няма Значение
Да, но това е една от най-глупавите теми... Не беше зле... Девойката загря мноооо бързо...
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
ММм не съм се натъквала на такива индивидчета![]()
За да излизам с друг значи не си ме канил, за да лягам в леглото на друг значи в твоето ми е било студено, за да обичам друг значи не съм била обичанa!!! I lOVe YoU B...
Мисля,че с едно момче,но той не ми каза дали му е била първата или не и все пак беше пълен провал...