- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Izpiti sled 7 klas
Kakvo 6te predstavlqvat izpittite sled 7 klas?? bqh 4ul 4e v testova forma apak sq 4eta tyka vav teeny4itelq 4e su6tite kato minalata godina![]()
тест по математика,тест по български и литература(заедно) и трансформиращ преразказ(поне така чух де)!
dva testa po matematika i po bg+literatura po 50 vaprosa vseki + transformira6t prerazkaz
Az sam na plaja,a ti kade si?
Az sam sama,a ti sam li si?
Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
Az se bazikam ,a ti varza li se?????
50 въпроса математика(тест)+50 въпроса бг(тест)+трансформиращ преразказ на неизучаван текст![]()
Тест по математика - 50 въпроса.
Тест по български и литература - по 25 въпроса
И трансформиращ преразказ над непознат текст.
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
\/ 50matematika 25+25bel transformira6t prerazkaz na nepoznat tekst
![]()
![]()
abe vii taq godina moga da vi kaja samo 4e ste mnooogoooo nabutani s tes testove ... ama to 6te6e da e dobre ako bqha obiknoveni testove ama to v tqh otgovorite i 4-te sa verni ... kvo e tvfa ne6to ... :d xex opravqite se :d
по Български 25 вьпроса и траснсвормиращ преразказ или съчинение разсъждение
по Математика 50 въпроса
всъщност въпросите по л-ра са 15 май,ама носят повечко точки
Слава Богу,че ги минах преди 1 година![]()
50 задачи по математика,50 по БЕЛ и трансформиращ преразказ...Не се шашкайте не е час толкова трудно щом аз влязах...
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Първоначално написано от LO6IQ
![]()
Не е възможно да си 8ми клас и да бил с такъв изпит аз също съм 8ми клас и бях с тест...Кви са тея шаноманий дет ги разправяш?!
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Погледни датата .. възможно е 2006 ?!Първоначално написано от nefchi_bs
Hear this voice from deep inside
It's the call of your heart
Close your eyes and you will find
The passage out of the dark..
Сега казаха, че от 2010 седмокласниците ще държат само един изпит, който ще е като външно оценяване![]()
а ние бяхме прецакани![]()
Моята свобода свършва, там където започва твоята!
Да, все пак ние сме 94-та, последните по старата програма![]()
Изпитите са в тестова форма. Първо е бългабския и лит. трансформиращ приразказ и тест от 50 въпроса, от които 25 са български и 25 лит. Втория изпит е по математика 50 задачи-тест някои с отворен отговор. и двата изпита са по 3 часа. Изпита по мат беше ужасен мин година, не знам как изобщо го направих.
П.С. Кои клас си?
pff da we , puk nie..Първоначално написано от gab4eto_gr
![]()
Be careful what you wish for 'cause you just might get it!
леле ужассссссс,горките ние![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Е деба малките са супер.Ние с 2 изпита- 2x учене.Бати гадното.
They, they have a way
A way to make you pay.
And to make you toe the line.
Though I sever my ties.
Because I'm so clever,
But clever ain't wise.
Аз ли?Първоначално написано от lulu_13
Сега съм 8-ми, и аз кандидатствах след 7-ми клас с изпитите, за които ти говориш, но на скоро прочетох, че ще бъдат променени, както казах по-горе ....
За да потвърдя, това което казвам ето материал
"Изпитът след 7 клас, който ще се ползва като кандидат гимназиален, ще стане задължителен за всички деца от 2010 г. Това предвижда Националната програма за развитието на училищното образование", съобщи пред журналисти министърът на образованието и науката Даниел Вълчев.
Министърът обясни, че външно оценяване се въвежда поетапно, за всеки следващ клас, информира агенция Фокус.
"Изпитите ще запазят своята форма и тестова част. Те ще служат за прием в профилираните и професионални паралелки", уточни министърът.
Ние бяхме прецакани, защото ни трябваше висок бал, за да влезнем в някое елитно училище, а сега сигурно с 4-ка и можеш да отидеш, където си поискаш![]()
Успех на всички кандидатстващи, и..математиците да идват при нас в НПМГ :P