.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Тема: Izpiti sled 7 klas

Guest

Izpiti sled 7 klas

Kakvo 6te predstavlqvat izpittite sled 7 klas?? bqh 4ul 4e v testova forma apak sq 4eta tyka vav teeny4itelq 4e su6tite kato minalata godina

тест по математика,тест по български и литература(заедно) и трансформиращ преразказ(поне така чух де)!

Фен
    Град
    burgas
    dva testa po matematika i po bg+literatura po 50 vaprosa vseki + transformira6t prerazkaz
    Az sam na plaja,a ti kade si?
    Az sam sama,a ti sam li si?
    Az te obi4am,a ti obi4a6 li me?
    Az se bazikam ,a ti varza li se?????

Голям фен
    50 въпроса математика(тест)+50 въпроса бг(тест)+трансформиращ преразказ на неизучаван текст

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Тест по математика - 50 въпроса.
    Тест по български и литература - по 25 въпроса
    И трансформиращ преразказ над непознат текст.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Guest
    \/ 50matematika 25+25bel transformira6t prerazkaz na nepoznat tekst

Супер фен Аватара на LO6IQ
    Град
    ...(='.'=) sex: може
    По математика е много лесен .. майка ми донесе пробен - някаква нейна приятелка и дала ... !
    По математика са такива ,дето въобще не се замисляш като заграждаш отговора . По български незнам .. аз сега съм 8ми клас ..
    При мене бе6е съчинение по български и 2 задачи със по 2 подточки по математика

Голям фен Аватара на MimityYy
    Град
    burgas
    abe vii taq godina moga da vi kaja samo 4e ste mnooogoooo nabutani s tes testove ... ama to 6te6e da e dobre ako bqha obiknoveni testove ama to v tqh otgovorite i 4-te sa verni ... kvo e tvfa ne6to ... :d xex opravqite se :d

по Български 25 вьпроса и траснсвормиращ преразказ или съчинение разсъждение
    по Математика 50 въпроса

Супер фен Аватара на nymphadora
    всъщност въпросите по л-ра са 15 май,ама носят повечко точки

Слава Богу,че ги минах преди 1 година

emi 50 matemati4eski zada4i 50 po BG i nqkakva pismena zada4a

MERRY CHRISTMAS!!!

Град
    In the middle of Nowhere
    50 задачи по математика,50 по БЕЛ и трансформиращ преразказ...Не се шашкайте не е час толкова трудно щом аз влязах...
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Град
    In the middle of Nowhere
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    По математика е много лесен .. майка ми донесе пробен - някаква нейна приятелка и дала ... !
    По математика са такива ,дето въобще не се замисляш като заграждаш отговора . По български незнам .. аз сега съм 8ми клас ..
    Не е възможно да си 8ми клас и да бил с такъв изпит аз също съм 8ми клас и бях с тест...Кви са тея шаноманий дет ги разправяш?!
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Цитирай Първоначално написано от nefchi_bs
    Цитирай Първоначално написано от LO6IQ
    Не е възможно да си 8ми клас и да бил с такъв изпит аз също съм 8ми клас и бях с тест...Кви са тея шаноманий дет ги разправяш?!
    Погледни датата .. възможно е 2006 ?!
    Hear this voice from deep inside
    It's the call of your heart
    Close your eyes and you will find
    The passage out of the dark..

Цитирай Първоначално написано от {Sweety_f}
    50 въпроса математика(тест)+50 въпроса бг(тест)+трансформиращ преразказ на неизучаван текст
    +

Сега казаха, че от 2010 седмокласниците ще държат само един изпит, който ще е като външно оценяване
    а ние бяхме прецакани
    Моята свобода свършва, там където започва твоята!

ест, че сме прецакани

Да, все пак ние сме 94-та, последните по старата програма

Изпитите са в тестова форма. Първо е бългабския и лит. трансформиращ приразказ и тест от 50 въпроса, от които 25 са български и 25 лит. Втория изпит е по математика 50 задачи-тест някои с отворен отговор. и двата изпита са по 3 часа. Изпита по мат беше ужасен мин година, не знам как изобщо го направих.

П.С. Кои клас си?

последните?

Цитирай Първоначално написано от gab4eto_gr
    Сега казаха, че от 2010 седмокласниците ще държат само един изпит, който ще е като външно оценяване
    а ние бяхме прецакани
    pff da we , puk nie..
    Be careful what you wish for 'cause you just might get it!

Голям фен Аватара на kukli4kata001
    Град
    Dreamland
    леле ужассссссс,горките ние
    She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.

Е деба малките са супер.Ние с 2 изпита- 2x учене.Бати гадното.
    They, they have a way
    A way to make you pay.
    And to make you toe the line.
    Though I sever my ties.
    Because I'm so clever,
    But clever ain't wise.

Цитирай Първоначално написано от lulu_13
    Изпитите са в тестова форма. Първо е бългабския и лит. трансформиращ приразказ и тест от 50 въпроса, от които 25 са български и 25 лит. Втория изпит е по математика 50 задачи-тест някои с отворен отговор. и двата изпита са по 3 часа. Изпита по мат беше ужасен мин година, не знам как изобщо го направих.

П.С. Кои клас си?
    Аз ли?

Сега съм 8-ми, и аз кандидатствах след 7-ми клас с изпитите, за които ти говориш, но на скоро прочетох, че ще бъдат променени, както казах по-горе ....

За да потвърдя, това което казвам ето материал

"Изпитът след 7 клас, който ще се ползва като кандидат гимназиален, ще стане задължителен за всички деца от 2010 г. Това предвижда Националната програма за развитието на училищното образование", съобщи пред журналисти министърът на образованието и науката Даниел Вълчев.

Министърът обясни, че външно оценяване се въвежда поетапно, за всеки следващ клас, информира агенция Фокус.

"Изпитите ще запазят своята форма и тестова част. Те ще служат за прием в профилираните и професионални паралелки", уточни министърът.

Ние бяхме прецакани, защото ни трябваше висок бал, за да влезнем в някое елитно училище, а сега сигурно с 4-ка и можеш да отидеш, където си поискаш

Успех на всички кандидатстващи, и..математиците да идват при нас в НПМГ :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си