Значи започвам направо - ОПЛЕСКАХ СЕ!Приятели сме с едно момиче,добри приятели,даже мноооого добри.За всичко си говорим,ама като се почне от песни,филми и мода,та свършим до глобалното затопляне,щом се видим и лафа тръгва от само себе си.Тя минава за готина мацка,аз в момента нямам гадже.Честно ви казвам обаче,никога не съм искал нещо повече от нея.Супер готина мацка повтарям пак,но просто от раз станахме приятели и аз винаги съм я имал за приятел само.Наскоро тя скъса с приятеля си и го преживя тежко.Оня ден бяхме на кино и тя ми хвана ръката,ама аз изобщо не мога да стопля какво става.После пуснах някакъв лаф,ама страшен майтап и тя след като се засмя ме погали по косата.Аз си викам приятелски поздрав за якия майтап.После я изпратих до тях,трябваше да й дам някаква бележка,бъркам си в джоба и гледам там да изровя бележчицата и тя ме целуна изневиделица .При това продължително,докато аз не се дръпнах и стана конфузното .Тя ме пита "не ме ли харесваш",аз казах "ами не...." и тя разплакана избяга,пък аз какво да правя и аз си заминах изтъпял и са чудя какво да правя .Не съм й звънял,тя на мене също.Ама аз потърсих една нейна приятелка да разбера как е хавата.Мноооого зле ви казвам,много съм бил заблуден,сляп направо.Оная ми вика - ти половин година ли не забелязваше,че тя е влюбена в тебе?Аз казах - ми не,за мене си е само приятелка бе.И сега не знам,да звъня ли на мацката?Ама аз не искам да сме гаджета,искам пак да си лафим като приятели,защото едно е да си говоря простотии с момчетата,пък съвсем друго с нея.Ама да й звънна и да й кажа - айде на кафе,айде на кино,тя какво ще си помисли - "тоя сега иска да ме бройка хитреца" или пък "ха де,харесва ме".....как да й обясня - да си бъдем приятели,без да изцепя нещо накриво